Jump to content
Порталът към съзнателен живот

alex322

Участници
  • Общо Съдържание

    3
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от alex322

  1. Родителите и знаят, те търсиха помощ, но както казах и бяха предписани доста силни хапчета, които изглеждат опасни. В момента търсят психотерапевт, но не знаят към кого да се обърнат. Ще съм много благодарна ако препоръчате някого!
  2. Много се притеснявам за приятелка, която започна с диета, защото и бяха казали, че е пълна. Първо спря сладкото и мазното, след това намали порциите, започна да се храни само в определени часове, стана по-раздразнителна и нервна, изпитва апатия към почти всичко. Когато говоря с нея, виждам, че осъзнава проблема и се притеснява, но седне ли да яде не може да се пречупи и да си сложи малко повече. Калорийте, които приема са малко за нейната възраст и продължава да отслабва, а вече е с около 5 кг под нормата. Веднъж отиде на психиатър, който директно и изписа хапчета за тежка депресия, които изглеждат опасни за нея (тя няма 18 години, а хапчетата не се препоръчват за лица под 18). Яде почти всички групи храни, но в малки количества и затова продължава да отслабва. Как да и помогна? Предварително благодаря!
  3. Много се притеснявам за приятелка, която започна с диета, защото и бяха казали, че е пълна. Първо спря сладкото и мазното, след това намали порциите, започна да се храни само в определени часове, стана по-раздразнителна и нервна, изпитва апатия към почти всичко. Когато говоря с нея, виждам, че осъзнава проблема и се притеснява, но седне ли да яде не може да се пречупи и да си сложи малко повече. Калорийте, които приема са малко за нейната възраст и продължава да отслабва, а вече е с около 5 кг под нормата. Веднъж отиде на психиатър, който директно и изписа хапчета за тежка депресия, които изглеждат опасни за нея (тя няма 18 години, а хапчетата не се препоръчват за лица под 18). Яде почти всички групи храни, но в малки количества и затова продължава да отслабва. Как да и помогна? Предварително благодаря!
×
×
  • Добави...