Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nelisun

Участници
  • Общо Съдържание

    8
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За nelisun

  • Рожден Ден 27.08.1966

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Местоположение
    Пловдив

nelisun's Achievements

  1. Благодаря ви !Много сте мили и най-важното е ,че помагате от сърце!Бъдете слънчеви и позитивни!
  2. Благодаря ти за инфото-така редя картите по 4 реда и най-отдолу 4 карти ,като краен резултат.Всеки ред е с по6 карти,другите ги оставям настрана-честно да кажа ,така го чувствам този начин,най-близък ми е.За кр алицата ,се извинявам ,просто съм я написала два пъти.Но мноаго мечове,много жезли-за първипът излизат така.
  3. моля ви помогнете и на мен!занимавам се с таро ,но все още нещата не са ми ясни,не мога адекватно да ги сързвам ,падна се по метода на гадаене следното: 1ред 5чаши-кралица жезли-7жезли-Асо жезли-9жезли 2ред 5жезли-3жезли-кралица жезли-4жезли-8жезли-6жезли 3ред 10жезли-справедливостта-отшелникът-папата-4меча-5меча 4ред 2меча-9меча-крал меч-3меча гледах на моя приятелка,струва ми се,че са много драматични ,досега не са ми излизали толкома жезли имечове?ще съм ви благодарна ако ми помогнете да разясним значенията им?
  4. "Извън тялото"-Михаил Редуга "Медитация на вътрешния водач"-Едуин Стайнбрекър "Призоваване на духове"-Константинос "Изворът на Доброто"Петър Дънов
  5. Може да четете и Михаил Редуга"Извън тялото".Ледна е за четене,има много техники за ОИТ.Купих си я декември и не се отделям от нея.
  6. Здравей!Боже точно така разсъждаван и аз,но първия път,тогава и вибрациите и бученето бяха по-силни.Тогава се чудех както теб-аз ли съм това,защо никой не ме чува,защо не мога да викна и най-чудното е,че тогава минах през вратите,а толково си мислех,че ще се нараня!Най-странното е,че отидох при съседите и единственото,което ми направи впечатление,беше един голям оранжев китеник!Това се беше случило-имаха такъв китеник. Имало е случаи,в които нещо ме притиска,някак си върху мен-знам само,че това може да е било физ.ми тяло,преди да излеза от него. Проблемът е,чеа съм страхлива и ,когато енергията дойде,не мога да продължа напред,защото страхът ме връща обратно,иначе ми харесва,много даже. Ти имала ли си такъв страх екзистенциален,и как си се справила с него? Поздрави!
  7. Здравейте, нека някой да сподели имал ли е опитност такава?Аз преживявам постоянно това излизане от физическото си тяло,но искам да открия и други,на които им се случва,за да обменим информация! За съжеление е минало доста време ,откакто дискутирахте темата за ОИТ,много бих искаала Иво да прочете това и да ме посъветва как да се справя със страха?Как мога да го контролирам,за да продължа напред.Много се надявам той да прочете тук и да ми пише,може и на имейла.Чела съм книгите на Монро,но ми се иска и дрего мнение.Поздрави!
×
×
  • Добави...