Jump to content
Порталът към съзнателен живот

dimitar

Участници
  • Общо Съдържание

    119
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

1 Следващ

Метод за Връзка

  • AIM
    mitko_subaru
  • ICQ
    278730189

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    София

Последни Посещения

9109 посещения на профила

dimitar's Achievements

  1. Хомеопат, Цветотерапия на д-р Бах

  2. Съществува едно състояние тантрум, в което изпадат определени хора - в този сайт е http://en.wikipedia.org/wiki/Tantrum е на английски. Тези лекарства - Cherry plum, Chikory и Impatiens в комбинация дават превъзходни резултати за успокояване на състоянието. Това е само моментно състояние, симптом. Друго важно лекарство е Wild oat. Това лекарство може да се даде като КАТАЛИЗАТОР, когато човек е в пасивно състояние и нито едно друго лекарство не работи. Също друг КАТАЛИЗАТОР е Holly. Това лекарство може да се даде, когато човек е емоционално активен. След катализирането на повърхността излизат състояния, които са били скрити зад ежедневните маски , които си поставяме.
  3. Всичко това, което се случва е всеки да се вгледа в себе си и да разбере за какво е сега и тук във физическо тяло и какви са неговите задачи, каква е мисията му. Всеки, който е останал без работа нека да разбере в какво е най-добър и да работи това. А не, жабата видяла, че подковават коня и тя си вдигнала крака да я подковават. Всичко това, което се случва в света е за осъзнаване на всеки, за това да намери себе си и да следва този път. Нормално е, когато ходиш на работа САМО за заплата и да те интересува нещо друго, работата която работиш да не ти върви. Така е, защото мисълта ти е на друго място, на това място, която душата желае да бъде и да изживее. Е, на един като не му се ходи на работа с нежелание, на втори, на трети и то във фирмата започва едно текучество на кадри, .......... фалити. Време е всеки да разбере себе си. Да осъзнае защо е тук и сега и да следва пътя си. Нещата са МНОГО прости, стига човек да желае да намери себе си.
  4. Ето какво се случи с мене. Вчера нещо не ми се ядеше и след обяда се почувствах отпаднал. Полегнах си. Зле ми е, тресе ме. Грипче нещо такова. Премерих си температурата и тя беше 38 и нещо, а към 19 часа беше 39 градуса. Пийнах си хомеопатия, цветните есенции на д-р Бах, и всичко на всичко да съм пил през целият ден три или четири чая без да ям нищо. Накиснах си краката вечерта в топла вода със морска сол, напарих се с вряла вода. И се събуждам тази сутрин със 37 градуса, сега вече е 36,3 градуса. Е, отпаднало ми е още, но съм жизнен и се чувствам много добре. Желая здраве на всички.
  5. Вие събирате 300 точки. Резултат между 300 и 330 точки означава, че при съответния човек мъжкият и женският начин на мислене се припокриват, т.е. този човек е стъпил с единия крак в едното поле на половата ориентация, а с другия крак - в другото поле. При такива хора няма ясно изразено предпочитание към мъжкия или женския начин на мислене и те обичайно проявяват гъвкавост, а това е значително предимство при колективното решаване на проблемите. Такива хора са предразположени да завързват приятелства както с мъже, така и с жени.
  6. Всеки е ясновидец. Всеки притежава т.н. шесто чувство познаването. Не всеки обаче се вслушва във вдъхновението си.
  7. Гръбначният стълб се състои от 33 прешлена и гъвкавостта му се дължи на това, че между всеки 2 прешлена има по един диск с форма на двойноизпъкнала леща, наречен междупрешлен диск. Разместен диск веднага засяга гъвкавостта на гръбнака и често принуждава човека повече да не може да помръдне. Нужна е промяна в живота му, която САМО ТОЙ може да направи.
  8. Какво означава Карма? Закон за причината и следствието е това. А това значи - каквото си надробиш, това ще сърбаш. На каквато рогозка си постелеш, на такава ще легнеш. Карма - значи да ти влияе вчера, миналото. А защо искат сами хората да ходят при някой друг да им каже за тяхното бъдеще и да им каже какво те да направят? Отговорил съм на този въпрос по горе.
  9. Привлича ме съдбата на хората и моята включително. Виждам постоянно от предсказателната си практика, че бъдещето е предопределено. Сравнявам го с задействана компютърна програма от която се знае какво се очаква и то става. Друг е въпросът, какво става, ако се намеси Операторът, Програмистът - т.е. Бог. Но Той се намесва единствено когато се появят Вируси - Негативни Сили в Многомерните Светове. Във връзка с промяната на съдбата, за която говорят и се рекламират Маговете, съм си задавал въпрос, дали те действително променят нещо или просто имат ясновиждане в бъдещето, знаят какво ще стане, което представят пред непосветените като "магия"? Имам хипотеза, че свободна воля е възможна, но единствено при развито Свръхсъзнание, т.е. заемане на позиция на Полубог. А такава обикновените хора нямат. Бъдещето НЕ Е строго определено. За да изживееш нещо е необходимо да направиш своят избор. Обикновено изборите са няколко. Така, че ВИНАГИ сам определяш съдбата си, изживяванията си, чрез изборите, които правиш. Операторът си ти самият. Иначе приказките, изговорени по горе звучат така - аз не нося отговорност върху своите си постъпки и чакам да дойде някой от вън, някой програмист или Бог да определи моята съдба. Това е изживяване вън от себе си. Това е поставяне на граница между Чвек и Бог. Това поява на дисхармония. Ако Бог каже - тортата е солена не я яж, а обаче на тебе много ти се яде, но много. И какво става - не ядеш от нея, чувстваш разочарование, гняв, яд ... и изниква състояние, което не е приятно. И какво чакаме си Оператора да ни каже своето си мнение за да можем ние да сме сити. Е така си оставаме гладни. Истинскят Оператор, или Бог, или ясновидец , или човек или както искаш го наречи никога не би ти казал какво ТИ да направиш. Защото казвали ти той така, той те контролира и упражнява властта си над теб. Ясновидците виждат какво си преживял, какви избори си направил. Виждат и някоя от възможностите , някои от изборите в бъдеще. Но тези виждания не бива да се казват, защото се получава сугестиране и омагьосване. Истинският ясновидец никога не би казал така - утре или вдругиден или в бъдеще ще стане ТОЧНО така и така и ТИ ЩЕ ИЗЖИВЕЕШ точно това, което АЗ ТИ КАЗВАМ. Това е набъркване в свободната воля на "другият" човек. Това е да определиш съдбата на "другият" човек. Човек определя ли си САМ изборите, които желае да изживее, то той е радостен и щастлив. Чака ли на някой друг да му каже какво да прави, то този човек има нужда от осъзнаване, просветление, за да може САМ да определя своите си изживявания.
  10. Трудностите на духовния Път http://vbox7.com/play:e614530a
  11. Плеядианците, тъй любящи същества, енергии, за които това да разделят хората на еди какви си и еди какви си не е познато, същества изпълнени с готовност да помагат в развитието на всички. За тях всички са едно цяло. Такива послания, ако случайно са изпратени от Плеядианците, то те са приети и пречупени през съответна човешка призма на ума и предадени и записани по този начин.
  12. Човешката Душа не се преражда. Тя е вечна. Тя зная всичко. Когато й е необходимо да преживее своята божествена природа, когато й е необходимо да изживее нещо, тя го изживява в човешко тяло. Според вида на изживяванията си, тя си избира и вида на човешкото тяло.
×
×
  • Добави...