Jump to content
Порталът към съзнателен живот

advance

Участници
 • Общо Съдържание

  1
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Коментари добавени от advance

 1. "Най-разпространената и най-болезнена грешка, която жените правят, откакто свят светува, е да си мислят лековерно, че с любовта си могат да променят мъжете, които обичат".

  1. Покажи предишните коментари  %s още
  2. Aliya

   Aliya

   Истинската любов не иска да променя никого и нищо - тя те приема такъв, какъвто си!

  3. MilenaIvanova

   MilenaIvanova

   Не жената променя мъжа, а чувствата и техните изживявания променят хората без значение пола.

  4. vankata_97

   vankata_97

   аз мисля, че от написаните мнения вярно е само това на Aliya

 2. "Посветете един ден на мълчанието. Не говорете, само наблюдавайте. Опитайте се да не казвате на себе си или на друг какво да прави... Единственият глас на Бог е тишината". Уейн Дайър, "Промени мислите си, промени живота си".

  1. Aliya

   Aliya

   А защо само един ден!? Мълчанието е храмът, в който всеки ден трябва да влизаме!

 3. Помислете си за човек, който ви е наранил в даден момент от живота ви: изоставил ви е, отнесъл се е лошо с вас, откраднал е нещо ваше, измамил ви е, засегнал ви е или е разпространявал обиди по ваш адрес.

 4. "Колкото повече предмети трупате, толкова повече се налага да бдите над тях, да ги застраховате, да се тревожите, да ги пазите, излъсквате, разпределяте и да се идентифицирате с тях".

 5. Отново доближавам "квотата 5000". Моля тези, които не се интересуват от нещата, които пиша и коментирам, да ме "премахнат" от приятелите си. Да освободим пространство за новите, които желаят да се присъединят. Благодаря!

 6. "Вашите деца не са ваши рожби. Те са синове и дъщери на копнежа на Живота за живот. Идват чрез вас, но не от вас".

 7. "Поставете пътен знак "Дай предимство" на стратегическо място в полезрението си. Поне веднъж на ден, вместо да продължите спора, отстъпете. Докато говорите за собствените си постижения или се наслаждавате на блясъка на егото си, спрете и се превърнете в слушател".

×