Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Лора

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Интереси
    Астрология, пътешествия, фотография....

Последни Посещения

3889 посещения на профила
  • Tweeg

Лора's Achievements

  1. Благодаря Дони за прекрасната и изчерпателна информация. Вече нямам търпение да дойде месец август. Ще се радвам да получа някои телефони на постоянно лагеруващи там приятели.
  2. Моля, някой да ми даде повече информация за лагера там. Ще има ли и тази година? Как да стигна до Зекирица? Докъде се отива с кола? Ще съм благодарна, защото искам да заведа там малкото си дете.
  3. Здравейте приятели, изучаващи астрология. Аз имам неаспектиран сатурн в 8 дом, Рак. Като малка се страхувах от кости и смърт, а като по-голяма от раждане( може да звучи смешно). След сатурновия възврат, който мина без произшествия, имам желание да родя дете. След възврата сексуалния ми живот се нормализира за пръв път. Казано накратко, 8-мият ми дом започна да работи нормално. Благодаря за вниманието!
  4. Не забравяйте приятели, че сигурно всички сме от различни градове. Предполагам, че това лято сме се виждали без да знаем на Седемте Рилски езера. Кой от вас беше там на Събора?
  5. Благодаря на Пенсил, че подсказа за информацията в дир.бг. От там научих за тренингите (курсовете) организирани от Сдружение "Екология на човека" всеки вторник, четвъртък и събота.Има само за бременни или само за майки с деца до 3 години. Хареса ми това, че се използват различни техники за пренатално възпитание, разработени в световен мащаб от лекари, педагози, психолози. Това тепърва навлиза в България. Водещата на курсовете споделя големия интерес в училища и университети, тъй като програмата е насочена предимно към младите бъдещи и настоящи майки. Ще вметна от себе си, че всички тези така наречени "нови" техники са известни от хилядолетия, просто съвременната наука сега ги потвърждава. Излишно е да казвам на вас колко е говорил Учителят за това! Темата ми е безкрайно интересна, защото се надявам скоро да бъда бременна и ако това стане бих искала да дам най-доброто от себе си за възпитанието на моето дете и за неговото израстване. Благодаря за вниманието!
×
×
  • Добави...