Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Дамян

Участници
  • Общо Съдържание

    219
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Картинки Коментари добавени от Дамян

  1. Благодаря на всички,че бяхме заедно в този ден.
    Мус алла е близо до Бога Отец,а ние в плоските равнини до Големите езера на Северна Америка се чувствахме на едно морско равнище с Бога Майка-изобилие от вода,трева,дървета и птици.
    Благодаря на Учителя за този изваян с толкова Любов танц,който ни завеща.

  2. "А пък след игрите ще отида да работя,врме да не губя дор в небето слеънце грее."
    Един ден тези сгради ще са пълни с танцували хора,и светът вече ще бъде друг.
  3. Аз също бях приятно изненадан от тези цветове в братския център ИДЕАЛ,Канада.Моето усещане е - дясното място е свързано с мъжкия принцип,а лявото с женския в човека.Това са приципи,не физичски полове.Мъжкия е ЯН-център,женския-ИН,периферия.От това ,навярно произлиза смисъла на този приятен начин да се подчертае многообразието на света,в който пребиваваме.Женския принцип винаги ни дарява с голямо изобилие на проявление-форми,чувства,мисли.Чрез него ние се впускаме в приключението,наречено -Живот.Да опознаем изявата на Бога,но...... НО,ние никога не трябва да забраяме от къде идваме и накъде отиваме-мъжкия принцип,да не се изгубим в гората от малинка на малинка,и от гъбка на гъбка [img]http://www.beinsadouno.com/board/public/style_emoticons/default/smile.gif[/img]
    Може ли да вмъкна е малко допълненийце...

    [url="http://www.paneurhythmy.us/video_pan_NL.shtml"]http://www.paneurhythmy.us/video_pan_NL.shtml[/url] тук има и други нюанси,на братята и сестрите от Франция.

    Ами това е,така ги виждам аз тия работи... от мойта гледна точка,потопена в една безкрайната Радост,с която Бог ни е дарил.
  4. Малко повече думи за Алпийската роза,за която се пее в песента на И.Попов и дядо Благо-"На белия цвят"-"Нагоре още!Там цъфти алпийска роза бяла,зората белите лъчи в таз роза е изляла".
    Белоцветният дебелец е многогодишно растение. У нас го наричат алпийска роза, поради розетките от месести листа, чийто червеникави краища наподобяват розички.
    Белоцветният дебелец расте по сухи каменисти и скални места. В скалните пукнатини пуска дълги корени, а листните розетки се разполагат по самите скали. Дебелецът понася тези условия, поради наличието на водоносна тъкан в "дебелите" му листа
    Този дебелец се среща в почти всички наши планини, без Стара планина. Освен в България този вид расте в Югославия и Гърция и е балкански ендемит.
    Поради лесното вегетативно размножаване и невзискателността му се използва за декоративни оформления в алпинеуми. Когато обаче му се предостави по-благоприятна среда - по-богата почва и постоянна температура той се издължава и обезформя.

    Много красива снимка.
  5. Това дърво е наистина с изключителна сила.
    Навярно всяко листо е една многотомна енциклопедия.
    Няма сърцевина,но самото То е едно огромно сърце.
    Сигурно сте го оглеждали дълго.
    Вашия "екскурзовод "-Любовта,Ви е отвела там,навярно.

    Уникална твърдост,жажда за живот и саможертвеност.
  6. Много вълнуващи места и снимки.
    /Но това от къде е?Имам чувството ,че по "погрешка" си го заредила.Не го вмества с останалите снимки.Това ми изглежда на пряко човешко творение,от рода на -Длето на турист,потанцувало си по камъка,починало си в раницата./
    Образа е внушителен.
  7. Да играеш "Слънчеви лъчи" на сянка не е лесна задача за братята и сестрите от София.Физическа или духовна,"сянката" е винаги изпитанието на всеки тръгнал към Светлината.Понякога от физическата светлина влизаме в духовната,а друг път обратно-с много труд,чрез способността ни да контактуваме с духовната светлина ще си извоюваме място под Слънцето и неговите лъчи.
    Голямо изпитание е оставил Учителя за вас,скъпи братя и сестри,единствено Вие от цяла Българияда играете на сянка.
    Но това е мястото на Учителя и там трябва да се играе.Вам се пада задачата.
    Благодарим Ви ,че Ви има.
    Дамян.
  8. Къде е това място,интересна ми е била винаги Странджа.Това е стратегическия резерв на Бога за България,нещо като Сибир за Русия и славянството.
    Странджа очаква новите си чада и тя скоро ще ги прегърне с майчината си топлина.
×
×
  • Добави...