Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Miracoli

Участници
 • Общо Съдържание

  11
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Метод за Връзка

 • AIM
  няма
 • MSN
  няма
 • Website URL
  http://няма
 • ICQ
  127950438
 • Yahoo
  няма

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  blackseacoast
 • Интереси
  visual arts, music, books
 1. Според мен физическата красота бива разобличавана или потвърждавана, когато погледнеш човека в очите, а те никога не лъжат. Единствениат критерий за красота за мен са очите на човека. По погледа на човека разбирам дали е искрен, душевно богат, добър, честен, интелигентен. Винаги и само, гледам ОЧИТЕ.
 2. Miracoli

  За прераждането

  Благодаря ви за подкрепата!!! Обичам ви!!! Може би най-важното е да продължавам да работя върху себе си, да бъда добър човек, да развивам идеите си, да бъда снизходителна към онези които не ме разбират, да бъда всеотдайна и безкористна към хората които обичам.
 3. Miracoli

  За прераждането

  Здравейте и от мен! Тук, при вашите коментари, аз намерих потвърждение на мои мисли и интереси,които нахлуха в живота ми от две години насам. Тъй като не се осмелявах да споделям с близки хора тези мои нови, внезапни, "необясними" прозрения, защото ще ме помислят за луда, аз търсих причината за това, което се случва в моята душа напоследък. Всички цитирани книги са свалени и прочетени от мен, огромен брой мнения от форуми съм прехвърлила, всички езотерични сайтове на български съм посетила, възоснова на което се опитвам да си отговоря на следните важни въпроси "Коя съм аз?","На прав път ли съм?","Коя е моята мисия?". Със сигурност вярвам, че съм се прераждала в различни образи и роли, защото за младата си възраст разпознах в себе си много таланти и способности,както и черти от характера в пълния им колорит. Но трябва да ви призная следните тревоги, хаосът в съзнанието ми е много голям, лутам се и не мога да преценя кои знаци, кои събития от живота ми, кои грешки и успехи, кои хора обичани или мразени са моите кармични уроци. След като гледах последното интервю на Венета Райкова с Вера Кочовска се докоснах до информация, която ми е нужна да внеса ред в мислите се, но не е достатъчна. Спя много и сънувам невероятни сънища,които на сутринта забравям на секундата освен последните 5 минути. Моите "дежавута" са това, което вече съм сънувала.Имам чувстото, че сегашният ми живот се случва в сънищата ми. Как да изляза от тази неизвестност?
 4. Много плаках, когато гледах този филм: Crash Много ме впечатли този документален филм: Chronos
 5. Miracoli

  Що е Щастие?

  Щастието е само в душевното спокойствие Щастието е знание Трайно и вечно е онова щастие, което идва отвътре
 6. Ще построя 10 км магистрала, там, където има най-голям брой ПТП
 7. Здравейте,Ето и моето скромно мнение за книги, който си струва да прочетем: "Игра на сенки" (Приказки за любовта), Херман Хесе"Махалото на Фуко", Умберто Еко"Часовете", Майкъл Кънингам"Тибетска книга за живота и смъртта", Согиал Ринпоче"Златният храм", Уилям Голдмън
 8. Miracoli

  Има ли сродни души?

  Благодаря ти, Васил! Изключително си прав, отново ме хвърляш в дълбоки размишления и търсения на истината, но продължавам все пак. Мисля, че човек се чувства много нещастен за пропуснатите възможности, за разминаванията, за неизказаните неща. По този начин аз съзнателно предизвиквам съдбата, като я моля да ми даде отново шанс в следващия живот и така разбирам, че аз управлявам кармата си.
 9. Miracoli

  Карма. Що е карма?

  Нещастната любов изчиства ли кармата? Ако тази любов е дълбока и безусловна, но не е споделена и не е взаимна, създаваме ли по-тежка карма?
 10. Miracoli

  Има ли сродни души?

  Има ли табута между сродните души? Какво да направим ако са от един пол, но има подсъзнателно разбиране, че това е твоята половинка? Как да преодолеем предразсъдъците и задръжките? Създаваме ли Карма (прераждане, с цел да изчистим недовършени задачи) или Самсара ( вечно страдание), ако не се осмелим да разкрием душевното си привличане? Дайте съвети
×