Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Eli

Участници
 • Общо Съдържание

  19
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Еси,слънчице,благодаря ти! Ах,като слушам " Стани ми,майчу, откачи"... Милата ми,хубава Родопа планина ! Много бих се радвала ако някой ми даде линк за песните на Надежда Хвойнева. Предварително благодаря!
 2. В часа на изгрева душата ми танцува, звъни и пее и струи от нея тиха светлина. Благодаря Ти,Боже,от възторг благоговея и немея, Едно съм с Теб и в мен си Ти. Благодаря Ти,че съм тук сега. Стария град
 3. Eli

  Значение на прегръдката

  Хамелеоне,здравей,специално за теб,още от Габриела Мистрал. ВЕРУЮ Вярвам в своето сърце,уханна клонка, моят бог като листак го полюлява, със любовния му дъх живота пълни и щастлив го прави. Вярвам в своето сърце,що тук не иска нищо,грабнато от блян по висше щастие, то със своя блян вселената прегръща: господар всевластен! Вярвам в своето сърце,що с песента си в Бога се потапя силно наранено, та от този купел жив да се възземе току-що родено. Поздравления за автора на темата!
 4. Орли,здравей Пропуснал си да споменеш сред добрите си страни владеенето на словото.Възхищавам се на постингите и статиите ти в този сайт,в много от случаите-пълно единомислие. Особено ти благодаря за последната ти статия,и най-вече за споделеното във втората част-"Разделяй и владей". А за "отрицателните" ти страни-съгласна съм с Криси,че си прекалено самокритичен и ,според мен,излишно скромен. Имаш натрупани знания,проверени чрез опита,полезен си ,като ги споделяш на достъпен език и си много добър в боравенето със словото,така че-защо ти е тази скромност? Бъди здрав!Усмихнат ден!
 5. Благодаря Ти,Господи,за всичко,което ми даваш.Знам,че то е най-доброто за мен! Да тръгна и по долината на смъртната сянка,няма да се уплаша от злото,защото Ти си с мене... Ти си мое прибежище,защита моя,Бог мой,Комуто се уповавам! Аум
 6. Eli

  Постите

  Добро Утро,Синева! Радвам се за ИЗГРЕВА в теб,братко! Велико нещо е да се родиш в Светлината и Любовта! Благодаря,че си сред нас!Жив и здрав бъди! Мир и Любов,Светлина и Радост в твоя път!
 7. Благодаря ти,Латинче, и на теб,Кристиян!
 8. Благост! Майкъл, братко,не ние определяме мястото си в света и начина,по който можем да бъдем полезни.Има едни думи на Майка Тереза към нейните последователи,които ще цитирам съвсем свободно: "Ако Бог ви изпрати на улицата,за да се грижите за бедните ,бъдете готови да изпълните Неговата воля, и ако Бог ви изпрати в царски дворец,бъдете готови да изпълните Неговата воля." Когато е трябвало, съм давала на бедните и слабите,защото така е диктувало сърцето ми,но не е това начинът... Светът се управлява от Хармонията и Любовта ,Майкъл,и аз се моля разумението за тая истина да проникне в душата ти. На всички,които пишат и четат в този форум,и които,убедена съм,дават всичко от себе си,за да бъдат полезни на Цялото-Благодаря! И на Кристиян-Благодаря!
 9. Дам... ... Майкъл,благодаря ти!Мнението ти бе ценно за мен.
 10. Вярно е ,очите не лъжат.Дори понякога си мисля,че очите са достатъчни,за да се прочете цялата информация за човека. Но...има и друго.Дали едно такова" бързо четене"не води до тъй добре познатото "лепене на етикети"? Логично е тогава и на мен да ми отвърнат със същото-да ме претеглят набързо и да ме сложат на съответния рафт.Не е особено приятно. Старая се напоследък да не бързам с преценката,особено когато информацията от жестовете,думите и очите е противоречива; предпочитам да дам на човека още един шанс. Благодаря за хубавата тема.
 11. Здравейте,темата стана много интересна... Кристиян,горният ти постинг дава огромно поле за размисъл,благодаря! Съвсем накратко,моите изводи са следните: От момента ,в който човек възстанови връзката си с Бога,а това е възможно единствено при пълно доверие и приемане на Неговата воля,тъй добре познатият ни модел-"реденето на макети" и правенето на предположения,става излишен и дори вреден. Когато се стигне до този момент,Животът сам започва да пише сценария. Разбира се,човекът е длъжен да живее максимално осъзнато,т.е. с отворени сетива,и тук интуицията е водеща.Всякакви опити да се прави разчет"какво смята да каже Автора"са залитане в погрешна посока,а връщането оттам си е загуба на време. И един въпрос -ако човек реши да пренапише живота си,"чирак " ли е ,или е"майстор"?
 12. Eli

  За прераждането

  Прераждането,хм... Естествено,приела съм,че го има, иначе нямаше да съм в този форум. Като четох,четох "духовни" книжки и като мислих,мислих, взе да ми се прояснява какви съм ги вършила в минали животи... Напоследък като че ли не ме вълнува чак толкова.... По- ми е важно да знам как да бъда полезна с тези качества и заложби,които си нося "оттам". Такива сме си ние,от "земните" знаци,прагматици.... Но...съзнавам колко изключително е времето,в което живеем, и се радвам,че съм се преродила точно тук и точно сега.
 13. Eli

  Самозаблудата

  И аз в началото на Пътя "опирах" до "бодливите"молитви... Изкушението да опиташ Силата,докато "чиракуваш",е голямо, но си има време за всичко. Мъдростта идва с времето. А егото няма как да се "настани" в тази молитва: Да бъде Твоята воля,Господи,не моята! Бог знае кое е най -добро за нас ,и ни го дава.
 14. Eli

  Благодарности

  Мили приятели,невероятни сте! Благодаря ви! Бог да е с вас!
×