Jump to content
Порталът към съзнателен живот

e_alchemist

Участници
  • Общо Съдържание

    11
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от e_alchemist

  1. Радвам се, че има с кой да споделя и моите преживявания с житния режим по време на кърмене. Дъщеря ми е на 1 год. и 8 месеца и все още се кърмим на "поискване". Реших тази година да направя режима и вече четвърти ден продължавам, но се появиха обриви около гърдите ми, това се дължи на изчистването, но се чудя дали да продължавам или да добавя някой друг плод за да не е толкова засилено изчистването. Благодаря за мнението.
  2. Аз също кърмя. От близо 5 години правя режима и всеки път се чувствам невероятно. Подкрепям всички, които правите режима. Успех.
  3. Три години спазвах житния режим през февруари и се чувствах невероятно, имах изключителни преживявания. Но сега съм бремена в пети месец, незнам дали мога да спазвам режима. Ако можете да ме посъветвате ще ви бъда благодарна.
  4. Цял месец бях на плодове и днес ми е втори ден захранване. Подкрепям всички и желая успех. Надявам се в края на септември да се организираме заедно за житния режим.
  5. Само да уточня, че миналата година житния режим започна на 15.02.2006 год. - сряда! Можеш да прочетеш във форума!
  6. http://www.beinsadouno.org/bjivot/07.pdf прочети статията на стр.6.
  7. Кога ще започне житния режим през 2007 год. ? Не знам кога е пълнолунието през февруари? Благодаря --------------- Модераторска бележка: за повече информация относно това как се прави житния режим вижте например темите: Житен режим 2006, Житен режим 2005, Житен режим 2004
  8. Знам, че най-добре се усвоява смления суров сусам, който може да се смесе с мед. Това е най-добрият и бързо усвояващ се калции.
  9. Аз си купувам пшеница за покълване от диетичните магазини.
  10. От клиниката на д-р Емилова си поръчах уред за покълнали семена - удобно и практично за използване. Пробвала съм слънчоглед и жито. Сега съм решила да пробвам сусам, просо и т.н.
×
×
  • Добави...