Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Shae

Участници
 • Общо Съдържание

  3
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Здравейте Някой може ли по-конкретно да ми изясни , какво като на мен и приятеля ми , Лилит е "кацнала" точно на асцедента ? 25.08.1988 , Плевен - около 7.10 21.05.1980, Плевен , 15.50 Благодаря , Поздрави
 2. Приятеля ми ми каза един метод за запомняне на сънищата и аз реших да го пробвам .. Та така вече няколко месеца го прилагам и всяка нощ се събуждам със спомена на поне 4 сънища Записвам си , тези които са по-интересни А метода е , всяка вечер докато си в леглото преди да заспиш си повтаряш "Ще се сетя какво съм сънувал/а" . Подчертавам "Ще" , тази сричка трябва да се използва , а не например "искам да се сетя" , защото "искам" е за нещо , което нямаш ,а в случая само трябва да си го припомниш . П.П.Сега , не казвам че действа при всички . Може и само на мен да ми действа ..знам ли Поздрави , Марина !
 3. Shae

  Вегетарианство

  Здравейте , Прочетох 2/3 от мненията ви ....и нещо преобърнахте в мен.. За сега само се замислям по въпроса , но някакво отвръщение почнах да изпитвам (най-вероятно самовнушение) .. По принцип ям само пилешко - 4-5 пъти в месеца... Живея с баща ми , а в негото меню не може да не присъства месо.. А аз не мога да готвя . Нищо , това може да се промени Да споделя за племеницата ми .. Тя е на 8 и винаги като седнем да ядем и ако има месо , не го яде ... Повръща го , даже и сирене и мляко не обича... Мислех си , че е детска приумица (овне) , но явно е нещо повече . Иначе е здраво лапе ...147 - 32кг ... Най-високата в класа Поздрави , Марина !
×