Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Бонбонената_фея

Участници
  • Общо Съдържание

    34
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За Бонбонената_фея

  • Рожден Ден 25.07.1992

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Бонбонената_фея's Achievements

  1. Потресена съм от това, че толкова красиви кътчета от България се унищожават. За съжаление хората посегнаха върху Странджа,Дюните и сега върху Седемте Рилски езера.А държавата никаква я няма. Не взима никакви мерки и седи безучастно.
  2. Явно причиняват някаква вреда, но колко е опасна за здравето- не знам. Би трябвало да ги спрат gsm-ите, щом са вредни, а не всяка година да се произвеждат нови и нови модели.
  3. Темата е много хубава.Аз лично имам гръбначно изкривяване от неправилна стойка и неправилно седене на чин.Ето още малко информация за тези гадни гръбначни изкривявания: В действителност обаче организмът на децата и юношите не е достатъчно укрепнал. Това се отнася за всички органи и системи, включително и за костите и мускулите, които лесно могат да се увредят. Най-често бедите идват, когато ученикът редовно заема неправилна поза при четене и писане или е принуден в продължение на часове да седи на чинове, неподходящи за височината и теглото му. При неудобните положения тялото се изкривява и изгърбва. Хубаво е родителите редовно да следят гръбначния стълб на децата си и при най-малко съмнение да потърсят лекарска помощ.Ако се изчака дълго време,постепенно гръбнакът придобива форма на буквата S ,нарушават се жизнено-важни органи и се стига до тежки,не личими последствия. Навременно откриване в повече случай е лечимо чрез упражнения,а ако е в начален стадий ,то се коригира много по-лесно.
  4. Ами можем и да се свържем по Скайпа.Не искам да Ви засягам ,нито пък да Ви обиждам,но вие не ми изглеждате като нормален човек.Някак мислите Ви са ,като на някакво същество с необикновенна сила.
  5. Благодаря Ви за съветите!Но лекарска помощ повече няма да търся.Тази сряда лекарката ми даде изследвания за урина и стерилна урина + нови лекарства.Каза ми ,че с тези лекарства до 2 дена ще ми мине.Но не стане ,а получих нежелани реакции и по-често ми се уринира.Затова ще отида директно в аптеката,защото там май разбират повече от лекарката ми.
  6. Не .Каза ми да си пия чая ,докато не спра честото уриниране.Предписа ми и нови лекарства,но другото е че, от вчера като ходя усещам режеща болка в дясната част на корема.
  7. Едно поздравче от мен: http://www.vbox7.com/play:ef5769b7
  8. Вчера ходих при моята лична лекарка .Даде ми направление за антибиограма ,а стерилната урина каза,че се заплаща от мен.Бъбреците са ми като цяло добре,но има някаква удебелена стена и възпаление в тях и в пикочния мехур.За стерилната урина ще видя резултатите чак другия вторник.На мен пък лекарката ми каза да пия чай от жълт кантерион.
  9. Аз лично не съм вегетарианка,но имам роднини и приятели,които са .Благодаря за информацията!
  10. Благодаря,ще пробвам и това!Ако може някой да изтрие темата,защото съм много тъпа,за да я публикувам!
  11. Да,така е.Но лекарят ми изписа тези лекарства и ми каза,да не взимам други на произволен принцип и без рецепта.Това може до някаква степен да увеличи цистита и някакви други шуротии ми изреди. Ох,моят лекар от какво ли разбира!?
  12. Много Ви благодаря за съветите!Ще со купя няколко кутии сок.
  13. Солта,колкото е полезна,толкова е и вредна.Затова се ограничавам в консумацията на сол.
  14. От няколко дни често уринирам,но нямам никакви болки и сърбежи.Консултирах се с много добратата лекарка Силвия_СД,която ми каза,че е лек цистит и ми препоръча няколко лекарстава и ще се оправя за 7 дни.Това го подвърди и личния ми лекар.Но реших да се разровя из интернета,в който пишеше :"Циститът е 100 % не личим.Независимо от симптоните и от това да ли е лек или напреднал цистит.Това възпаление си остава за цял живот,като се стига до 100 пъти уриниране на денонощие.Никакви лекарства не помагат и затова решението е -уринирайте често,дори и да е неприятно!".Та въпросът ми е дали ще ми остане за цял живот или ще ми мине?Аз сега пия ''Бисептол'',витами С и чай за бъбреци,но се страхувам,че може да си остана с него за цял живот. Благодаря Ви предварително!
  15. Според мен всеки сънува.Но почти никой не помни сънищата си.
×
×
  • Добави...