Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Kalinea

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Kalinea

  1. Не да ги изтърпиш, а да се опиташ да разбереш, защо се чувстваш така в тези моменти и да разрешиш проблема. Образно : Изтърпяването на зъбобол, няма да излекува зъба ти. Ако правилно съм те разбрала...аз самата не би трябвало да се чувствам подценена и обидена ,а да приема че този човек не е походящият за мен?
  2. Ако човек възприема себе си по определен начин, може да си помисли, че го подценяват, без да е така Чети "Диагностика на кармата". Книгата помага за разбирането на твоите неща. Не знам защо точно тази книга от години я оставям на страни ...за по-късно...когато имам време....сега ще я прочета със сигурностБлагодаря за вниманието и съвета !!
  3. Този урок на Учителя важи с пълна сила и за мен,не го научих аз този урок и това е.Връзките ми се провалят с гръм и трясък,ясно е че трябва да променя нещо в мен,но какво по-точно и как да да го направя нямам представа.Налагам си да мисля позитивно ,но продължавам да привличам един и същи тип мъже .Може би не е трябвало да прекъсвам връзката,а да изтърпя моментите когато чувствам че ме подценяват и обиждат.....за да си науча Урока....не знам
  4. Благодаря ти за съвета Ради,ще си купя молитвеник и ще опитам с трите молитви,които ми каза.От сърце ти благодаря и дано ти си ми на късмет.....ще ти кажа,ако се почувствам по-добре,макар,че за тези неща предполагам че трябва време.
  5. На хората,които не вярват в магии или ако смятат,че ако не мислят за тях,значи не могат да им навредят,ще кажа...бъдете благодарни,че не ви се е случило такова нещо в живота,защото тогава щяхте да разберете,че никаква прошка към човека,който ви е направил магията и никакви позитивни мисли и вяра в доброто няма да ви помогнат.Проблемите си остават и за съжаление се задълбочават с годините.Молитвите и църквата помагат до някъде,но може би аз не се моля както трябва или не знам каква по-точно помощ да поискам от църквата(освен молитва от свещенник)Ако някой е наясно с тези неща(а не си пише само,колкото да отчете присъствие във форума) и може да ми даде компетентен съвет,ще му бъда много благодарна.
  6. Здравейте,случайно попаднах на тази тема,извинете ме за невежеството,но ще ми каже ли някой каква е тази Добра молитва,аз си знам само Отче наш...
×
×
  • Добави...