Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ана_1

Участници
  • Общо Съдържание

    138
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Ана_1

  1. Смятам, че картите дават съвет на жената да преоцени позицията си и да започне да се грижи за себе си.
  2. Нещо не мога да пиша под цитата, не знам защо... 4 чаши - Рицар жезли - Рицар чаши Мисля, че не са много хубави отношенията. Останало е нещо неясно, тормозно, недоизговорено между тях, което е отровило атмосферата и вероятно някой от тях вече е решил да се отправи в някаква нова посока, вероятно свързана дори с нови чувства или поне се чувства добре с това решение. П.С. Не знам дали не значат картите, че тези хора се люшкат от една крайност до друга. Жезли и чаши...? Звездата - Справедливостта - 8 пентакли Тук се колебая дали пък не става дума за търсене на решение и евентуално ново начало? Но не знам... Тази Звезда ми е трудна винаги.
  3. Благодаря ти! Утре ще последвам съвета ти, но днес си изплаках очите и нямам повече сили за това. Утре ще бъда добре. Може би.
  4. Водата и огъня са нещо, с което съм родена. Двете стихии са в основата на моята личност в този живот. Т.е. не е проблем. Проблемът вероятно е в нещо друго, но може би просто тези карти вече са отминали и сега са някакви други. Така или иначе този човек на няколко пъти почти буквално ме уби. Добре, че съм жилава и във всеки от пътите ми оставаше частица огън, частица вяра, частица любов, частица смисъл... И затова още съм тук. Това, разбира се, са си мои проблеми и мои уроци. Просто навремето, когато изтегли за мен тези карти, аз обичах този човек с цялото си сърце и ужасно много вярвах в него. И много им се зарадвах на тези карти. Затова ги коментирах.
  5. Не зная кой е мъжа на сърцето ти и още по-странното е, че искаш да знаеш нещо, което знаеш вече. Ти нямаш адекватно поведение спрямо този човек. Можеш да имаш това, което искаш, но хвърчиш в облаците и си задаваш въпроси, повече отколкото би трябвало. Тази среща за теб е съдбоносна и всичко зависи от теб. От Кралица чаши се превърни просто в една Кралица жезли. Картите ти са - 9 пентакли, 6 пентакли, Кралица чаши. Да ти кажа, това е най-големият урок, но и изпит - да станем други и да се променим, нещо в поведението ти не е както трябва. Т.е. всичко зависи от теб. Хвърчиш и ще изгубиш. А времето минава. P.S. Преместих мнението ти тук, защото това е темата. Би трябвало да си видяла, че има отделни теми. Моля ви, четете, преди да пишете. И тук да дам "обратна връзка". Въпреки, че последвах съвета да се превърна в Кралица жезли, в крайна сметка се оказа, че това е единственият мъж, когото познавам, който в отношенията ни стигна до там, че да се опита да ме "удави в капка вода". Никога не съм познавала до този момент някой, който да прояви такава жестокост към мен и нямам представя с какво я предизвиках. Не знам как е възможно нечия любов да предизвика подобно нещо. Не знам на практика как това се връзва с картите...
  6. Пропуснала съм да кажа как са се развили събитията тук, а съм обещала. По пръвата комбинация - да, нищо не се случи. Нещата се размиха с времето. Не знам кой, какво, как и защо, но нищо реално не се случи. По втората - не е продължил да опитва. По третата - да, доколкото знам не се е интересувал от моя проблем повече.
  7. Моля те, направи демонстрация! Мисля, че това ще помогне.
  8. То, че е интересно е безспорно, обаче защо трябва кралете да са първи, а кралиците - последни и какво би се променило, ако беше обратното?
  9. Много интересно. Преди два дни като отговор на въпрос ще се случи ли нещо, моята комбинация беше Колесницата - 9 пентакли - 9 чаши За съжаление, мисля, че така обърнати нещата, вече говорим за липса на пробив май... /9 и 10 чаши са карти, които мисля, че никога няма да разбера, въпреки всичко което съм чела за тях тук, но това не е за тази тема.../ Всъщност, в тази комбинация може би проблемът идва от липсата на действащо лице, каквото е Кралят на мечовете в горната. Колесницата ми прилича на някакво отчаяно "драпане" към целта, но 9 пентакли в случая май стои като твърде висока цел за прескачане.
  10. Мисля, че към терапията трябва да се подходи по необичаен начин. Да се потърси нов подход. Не знам какво представлява тази терапия, но ако до този момент тя се е провеждала по определен начин или схема, мисля че тези схеми няма да проработят по начина, по който са прилагани или описани. Трябва да се потърси или нова аудитория или нов терапевт. Но все пак, имайте предвид, че аз съм начинаеща...
  11. И на всичкото отгоре, аз в момента и не я искам въпросната база, защото чакам едни други неща да видя накъде ще отидат, за да знам дали ще успея да се "нагърбя" и с този проект... Че никак не е малък, даже напротив Но, както казва Лиула, сега нещата не зависят от мен и ми остава само да чакам.
  12. Благодаря, Лиула! Ти явно си видяла повече от мен - някакви двери Господни... Аз такова нещо не видях изобщо. Нито в картите, нито в реалността... Нищо, ще се уча още. П.С. Всъщност, разбрах те. Дверите са от Жреца, нали? Обаче май той показа развитие на ситуацията, която се случи ден по-късно. Аз имах нужда от общуване с тази жена, за да мога да получа достъп до определена база данни без да имам обичайните пречки, създавани в подобни случаи. Няма да конкретизирам повече, защото не е необходимо. Ден по-късно се случиха събития, в резултат на които това вече не зависи от въпросната жена, а от друг човек.
  13. Аз си мисля, или по-скоро, това което ми направи най-силно впечатление са двете пресечни карти - Висшата жрица и 5 чаши. И ми се струва, че основата на проблемите е загубата на връзка със собствената същност; липсата на опора в себе си, на доверие в гласа на душата, която знае пътя. И последвалата сериозна депресия и объркване /5 чаши/. Всичко останало някак ми се струва, че допълва това.
  14. Ами надявам се да си права Sha Angreal. Между другото, не съм ти казвала, но много харесвам ник-а ти. И поредицата, която е източника му.
  15. Благодаря, Диана! Това е страхотна идея и да, мисля, че си много права. Не я познавам твърде добре въпросната жена, но мисля, че е доста склонна на такова поведение, каквото описваш. Абе изобщо, трябва да ви кажа, че много интересни неща се случват около мен, напоследък Малко като в китайското проклятие
  16. Защото двете карти от двете страни на Жреца са твърде ниски, както казват хората, които разбират повече от мен. И освен това, 4 пентакли се тълкува, според отново по-разбиращите, като стагнация, тесногръдие и на трета позиция, освен когато става дума за пари, не може да значи нищо хубаво. В случая не става дума директно за пари. И за това, но не само. Аз самата нямам особен опит с тази карта. За една година, тя почти не ми се е появявала. Сега по-някакви причини е наоколо. Все още не знам защо. Че се страхувам за материалното си съществуване е вярно, но мисля, че в случая тя не показва това. И като казвам в случая, нямам предвид конкретните три карти за този въпрос, а изобщо подредбите в последните, може би, две седмици. Може би показва, че нещата са затопорени на нивото, на което са. Но явно има някакъв нюанс, защото преди при застопорена ситуация по-скоро картите бяха 8 меча, 4 меча, 4 чаши, Обесеният, Отшелникът. Може би нещата за разлика от преди вече не са на ниво чувства и безплоден мозък и ужасна безизходица, а са слезли на материално ниво, но все още са си бетонирани.
  17. Ами да се върна на въпроса тогава: 3 чаши - Жрецът - 4 пентакли Това са работни отношения. Притеснява ме 4 пентакли накрая. Като цяло картите ми изглеждат като принципна нагласа за добро впечатление по 3 чаши, обаче мисля, че не може да се очаква нищо повече. А на мен ми трябва повече... Трябва ми желание за съвместна работа и подкрепа за определени неща. Струва ми се, че в тези карти го няма. Изобщо дали 4 пентакли застопорява ситуацията като цяло? Ключът май е тази карта, но не съм сигурна как да я тълкувам тук. Другото, което си мисля е, че картите може би отразяват моето желание - Жрецът - подкрепа; 4 пентакли - някакви доходи за стабилизиране на положението. И още малко да допълня от това, което написах последния път. Всъщност в тези карти, това което ме обърква е може би Жрецът по средата. Иначе другите две карти общо взето не са нищо особено. Някакви добри впечатления /по 3 чаши/ си остават на това ниво /4 пентакли/. Ама защо трябва Жрецът да се мъдри по средата и какво иска да ми каже? Че е по-добре за мен така?
  18. Добре де, как така изчезват мнения? Вчера тук имаше още едно след моето. Защо е необходимо това?
  19. Ти, разбира се, си абсолютно права. Но, ако трябва да се върнем на разговора ни за стареца от планината и самотния път там, докато човек не стигне до момента, в който вече може сам да ходи, няма как да не вярва на този, който държи ръката му. Ако искаш да кажеш, че съм се научила да ходя - ОК. И благодаря! Но аз нямам такова самочувствие. Затова и питам. Ту за 4 пентакли. Ту за пажове разни. Вярно е, че за разлика от преди година, мога да се справя, при това доста успешно /както показва практиката/, с поне 50% от приказката, която Таро ми разказва. Но все още имам нужда от помощ за останалите 50%. Ако не изцяло, поне за превода на някои думи. Благодаря, че отдели време да говориш с мен! И приятна вечер!
  20. Съобразявам с мнението на Ивета. Приемам я за учител...
  21. Благодаря, Лиула, за мнението! Наистина нещата не зависят от мен, но другата ми опция за действие е свързана с картите, които постнах по-рано. Дали е добре за мен да предприема определени действия - картите бяха 7 жезли - Висша жрица - Кралица на мечовете. Коментарът беше, че са мои фантазии да съм кралица. Така, че явно продължавам да клеясвам... Сега попитах какво е отношението на една жена към мен? 3 чаши - Жрецът - 4 пентакли Това са работни отношения. Притеснява ме 4 пентакли накрая. Като цяло картите ми изглеждат като принципна нагласа за добро впечатление по 3 чаши, обаче мисля, че не може да се очаква нищо повече. А на мен ми трябва повече... Трябва ми желание за съвместна работа и подкрепа за определени неща. Струва ми се, че в тези карти го няма. Изобщо дали 4 пентакли застопорява ситуацията като цяло? Ключът май е тази карта, но не съм сигурна как да я тълкувам тук. Другото, което си мисля е, че картите може би отразяват моето желание - Жрецът - подкрепа; 4 пентакли - някакви доходи за стабилизиране на положението. Приятна и усмихната седмица на всички!
  22. Няма проблем. Въпросът ми е по-принципен, защото не мисля, че тази история е актуална вече. Просто тогава не бях сигурна как да тълкувам двата пажа и краля на такъв тип въпроси. Другите карти ги дадох по-скоро за да илюстрирам атмосферата. Струваше ми се, че лъжливата идея не пасва, когато като цяло ситуацията е бурна. Благодаря за мнението!
  23. Здравейте и тук. Аз избягвам да пиша в други теми, освен в начинаещите, но в случая ми се иска да попитам нещо за дворцови карти. Паж Пентакли и Паж Чаши в определен момент много често ми се появяваха като характеристика на отношение на мъж към мен, и на отношенията като цяло. Тъй като това бяха трудни отношения, картите наоколо бяха в широк диапазон, като се почне от чаши, мине се през 5 жезли, 9 жезли и се стигне до 5 меча, 9 меча и други от този вид. Но тъй като тогава така и не успях да си отговоря защо се появяват пажовете и какво искат да кажат, моля за мнение. Може би ме е смятал за дете - Паж Пентакли? Може би е имало някакви нежни чувства, но не готови да бъдат показвани и изживявани реално /Паж чаши/? Някак не ми се връзва точно лъжливата и хлъзгава природа на Паж Чаши в случая, защото останалите карти не бяха в подкрепа на такъв тип тълкуване. А и Кралят Чаши. Разбира се, чела съм, писаното в този форум, но като цяло и за Краля и за Пажа Чаши идеите са свързани с някакъв вид неискреност и изплъзване. Но наистина ли това е всичко?
×
×
  • Добави...