Jump to content
Порталът към съзнателен живот

semiramida

Участници
 • Общо Съдържание

  27
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

2 Следващи

За semiramida

 • Ранк
  майка
 • Рожден Ден 08/28/1963

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  Габрово
 • Интереси
  Религия - СВЕТИ ДУХ, БИОАКУСТИЧНА БИОЛОГИЯ, ЦВЕТОВЕ

Последни Посещения

6655 посещения на профила
 1. Това, което аз изпитвам е тиха радост, лекота и омиротворение. Прекрасно място!
 2. semiramida

  Целта на духовния Път

  ,,Животът е танц, а когато танцуваш не мислиш къде ще стигнеш... Смисълът и целта на танца е да танцуваш.,,Алън Уотс ...Така е и със пътя - смисълът е да пътуваш.
 3. semiramida

  Чесънът

  Чесънът технически не е забранен, но е тема табу сред будистките монаси в Китай и някои индуси. Според тях чесънът е свещен, защото се смята за храна на Боговете.
 4. Sv. Kiril Filosov e edin savarshen Boji instrument, koito pochitam s vazhita i liubov!!!
 5. Това е ясно, но има и друг проблем. Като случая с мои много близки хора. Зчеването при тях не е проблем, а износването. Младата жена два пъти помята и третия път на време и назначиха медицинскии аборт. Лекарите казаха, че нейната кръв разпознава бебето като чуждо тяло и се сгъстява. Но защо е така няма отговор..а тази млада жена се докосна до дълбините на човешкото страдание. Защо се случва всичко това ? И тези хора ли не трябва да имат деца?
 6. semiramida

  Исус не е бил това

  "Колко непостижими са Неговите съдби и неизследими пътищата Му"/Римляни 11:33-б/ Ние сме ограничени и не можем да разберем безкрайния Бог. Исус е втората личност от Тройцата. Д-р Уймбър Смит каза: " Оня, който се опитва да разгадае Тройцата, ще изгуби ума си. А оня който отрича Триединството , ще изгуби ДУШАТА СИ."
 7. Въртенето на паневритмията е обратно на часовниковата стрелка защото е в хармония с въртенето на космическите тела в сл. система. Също така по този начин се въртят и дервишите от Анадола. Така те стават /канал/проводници на космическата енергия, която лекува Земята.
 8. Позната ми е тази борба.Моля се за за брат ви моля се и за вас, за да ви даде Бог молитвен дух и още вяра
 9. В Библията на много места четем, че "Господ оправя стъпките на праведния".. това означава живот без ленност. Друг е въпроса, кого избираме да "оправя стъпките ни" - това вече е въпрос на свободен избор. В Библията на много места четем, че "Господ оправя стъпките на праведния".. това означава живот без ленност. Друг е въпроса, кого избираме да "оправя стъпките ни" - това вече е въпрос на свободен избор.
 10. Искам да добавя още два филма: - Град на ангели /филм желание/ - Тигър и дракон /филм поезия/
 11. semiramida

  Връзката на човека с Бога

  Дали искаме, или не искаме ние сме Негово творение. Затова най-добре е да Го опознаем, за да се научим да общуваме със НЕГО.
 12. semiramida

  Душата

  "Живеят две души във мойта гръд.. Желаят те да бъдат разделени. Едната тук във земните гърди с любовна буйна страст се впива, а другата над бездната мъглива лети и дири мъдрите деди" / Фауст 1,1112-1117/ Не мога да обясня душата, но вярвам в нейното спасение...
 13. semiramida

  Личното пространство

  Минималният стандарт за лично простраство е равен на една опъната ръка разтояние от тялото /това е радиуса/, а диаметъра са двете опънати в страни ръце и така се описва един мислен кръг около тялато. Нарушаването на това пространство се счита за лошо възпитание. Това е във физически план, а в психологически и духовен план личното пространство може да се наруши със думи и дела. Също може да се наруши със правене на непоискано добро.
 14. semiramida

  Чистотата

  Много добър изказ е този,че "Чистата душа е е храм за за проявленията на Духа" В този ред на мисли си позволявам да допълня, че чистотата не е външен изглед а състояние на Духа. Затова Исус нарича фарисейте "варосани гробници" т.е. чисти и бели отвън, а гнили отвътре"с други думи - лицемери.
 15. Правилният главен въпрас е : - Защо се родих!, а после следва: а/ От къде идвам? б/ Накъде отивам?
×