Jump to content
Порталът към съзнателен живот

semiramida

Участници
 • Общо Съдържание

  25
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

2 Следващи

За semiramida

 • Ранк
  майка
 • Рожден Ден 08/28/1963

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  Габрово
 • Интереси
  Религия - СВЕТИ ДУХ, БИОАКУСТИЧНА БИОЛОГИЯ, ЦВЕТОВЕ
 1. semiramida

  Чесънът

  Чесънът технически не е забранен, но е тема табу сред будистките монаси в Китай и някои индуси. Според тях чесънът е свещен, защото се смята за храна на Боговете.
 2. Вселената само се преструва.
  че е изградена от материя.
  Тайната е, че е изградена от любов.
  Руми

  1. semiramida

   semiramida

   Понякога трябва да бъдеш тих, за да бъдеш чут.Снимка на Ðенка ÐеÑелинова.

 3. за хармония

   

 4. Sv. Kiril Filosov e edin savarshen Boji instrument, koito pochitam s vazhita i liubov!!!
 5. Това е ясно, но има и друг проблем. Като случая с мои много близки хора. Зчеването при тях не е проблем, а износването. Младата жена два пъти помята и третия път на време и назначиха медицинскии аборт. Лекарите казаха, че нейната кръв разпознава бебето като чуждо тяло и се сгъстява. Но защо е така няма отговор..а тази млада жена се докосна до дълбините на човешкото страдание. Защо се случва всичко това ? И тези хора ли не трябва да имат деца?
 6. semiramida

  Исус не е бил това

  "Колко непостижими са Неговите съдби и неизследими пътищата Му"/Римляни 11:33-б/ Ние сме ограничени и не можем да разберем безкрайния Бог. Исус е втората личност от Тройцата. Д-р Уймбър Смит каза: " Оня, който се опитва да разгадае Тройцата, ще изгуби ума си. А оня който отрича Триединството , ще изгуби ДУШАТА СИ."
 7. Въртенето на паневритмията е обратно на часовниковата стрелка защото е в хармония с въртенето на космическите тела в сл. система. Също така по този начин се въртят и дервишите от Анадола. Така те стават /канал/проводници на космическата енергия, която лекува Земята.
 8. Вече събираме средства за художниците от Цар Калоян. Ръководителката ни по Паневритмия отговаря за това.

 9. Позната ми е тази борба.Моля се за за брат ви моля се и за вас, за да ви даде Бог молитвен дух и още вяра
 10. В Библията на много места четем, че "Господ оправя стъпките на праведния".. това означава живот без ленност. Друг е въпроса, кого избираме да "оправя стъпките ни" - това вече е въпрос на свободен избор. В Библията на много места четем, че "Господ оправя стъпките на праведния".. това означава живот без ленност. Друг е въпроса, кого избираме да "оправя стъпките ни" - това вече е въпрос на свободен избор.
 11. Искам да добавя още два филма: - Град на ангели /филм желание/ - Тигър и дракон /филм поезия/
 12. Отн. България като к. и н. на живот - Ви репоръчвам книгата: "Защо сме такива"бългаски есета на изд. ПРОСВЕТА 1994 год.

 13. Препоръчвам Ви книгата на Нина Ничева "По пътя ня спиралата" /отн. ЕГРЕГОРИТЕ/

 14. semiramida

  Връзката на човека с Бога

  Дали искаме, или не искаме ние сме Негово творение. Затова най-добре е да Го опознаем, за да се научим да общуваме със НЕГО.
×