Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Roemy

Участници
  • Общо Съдържание

    185
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Roemy got a reaction from feya in Що е Богатство?   
    Всеки има различен критерий за богатство.Зависи в кое измерение живееш.
    Едни, смятат че са богати, когато имат къща, вила и кола. Други, когато имат много деца. Трети, когато масата е пълна с много алкохол и храна. Четвърти, когато си е поставил силикон на бюста и още 4-5 пластики по тялото и т.н.
    За мен богатството е да преминеш през материята, без да се привързваш към нея , защото тя е временна и илюзорна. Да не позволиш духът ти, да стане слуга на нея.
  2. Like
    Roemy got a reaction from feya in Положителен здравен ефект от клекнала поза на тяло   
    Здравей Пенсил,
    Аз съм от скоро във форума , но за пръв път изпитах такова духовно блаженство, когато прочетох за избора ти и начина ти на живот. Повярвай ми за този начин на живот си мечтая от дете.
    Цял живот съм живяла в големия град и за мое най голямо нещастие, се прехвърлих от един голям град на друг още по угромен и по не приветлив от първия .Чувсвам се като в клетка , имам чуството че душата ми не е в тялото и със здравето естествено закъсах, липсва ми природата до болка!
    Покажи ми моля те пътя по който си постигнал това блаженство на душата си!
    Аз се страхувам от промени , може би защото съм сама а и здравето ми не е от най цветущите. Но бих дала всичко ако можех да постигна, това което ти си направил!
    Мир и Любов и много щастие със цемейството ти !
  3. Like
    Roemy got a reaction from gret in Хомосексуалност и морал   
    Никой не им пречи да имат стойностен живот, стига да не парадират толкова с лозунга " О.. колко сме зле ,никой не ни разбира". Стойността на живота не се определя само от сексуалните ни наклонности, а и от нашите интереси и интелект. Колкото и да претендирам , че съм наравно с мъжете ,има неща , който само мъжа ги може, както и обратното. По същият начин и хомосексуалиста не може едновременно да изпълнява ролята на жена и мъж, както и на родител.
  4. Like
    Roemy got a reaction from gret in Хомосексуалност и морал   
    Не съм съгласна, за мен хомосексуализма е психическо заболяване и се отличават доста от останалите хора. Да не говорим , че в някой западни страни им разрешават да осиновяват деца и да ги възпитават и отлеждат, което за мен е пълна перверзия. Това не само е против всякакъв морал, но тук вече се засягат интересите и бъдещето на невинни деца.
×
×
  • Добави...