Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Азарино

Участници
  • Общо Съдържание

    6
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Местоположение
    България
  • Интереси
    Истината, Красотата и Любовта във всички измерения и пътят до тях;<br />3D моделиране, графика

Азарино's Achievements

  1. Дамм.. , нищо чудно в такъв случай :D Всъщност, и на мен Атлантида ми е много близка и все още не съм открил какво означава това. Много ми беше интересно да прочета за историята й и живота в нея в "Древната тайна на цветето на живота-1" . За теорията си авторът ползва и предсказанията на Едгар Кейс(на линка има и рисунка по негови описания).
  2. Здравей, Бина! Благодаря и добре заварили Да, добра идея е за Федерацията на потребителите. Не съм се сетил, а и толкова много хора го ядат този хляб без да знаят.. За боядисаните хлябове не само съм чувал, но и съм ги виждал. Последно ми казаха, че и "отработено" кафе слагали за цвят..
  3. Една дребна подробност за пълнозърнестия хляб и то точно за Болярския пълнозърнест хляб на фирмата Нилана, в случай че някой го ползва. По долната му кора много често има някакви частички с метален блясък, нещо като песъчинки. На мен специално не ми харесва идеята да си набавям металите по този начин , ако са метални, де. Естествено, не се сдържах, и писах на фирмата, а те, естествено, се сдържаха, и не ми отговориха. Не съм и очаквал отговор, но поне да видят проблема. А иначе пише, че имат какви ли не системи и за качеството, и за безопасността на храните..
  4. Цитатът е страхотен, благодаря ти! Много помага. И да ви кажа какво "прозрение" ми се случи, докато ровичках из тази тема Не че е нещо велико, но и не е очевидно. Значи, в момента, в който прочетох мнението на Инатари: и вече знаех как се прави номера Благодаря, Инатари не знам как прескочи идеята у мен.. Много ми напомня за времената в Атлантида, когато знанието било интерперсонално и каквото научел един, вече всички го знаели. Също не била необходима памет, защото във всеки момент можеш да черпиш от общото знание. Така казват, де, май спомените ми от тогава много са избледнели
  5. Ето една ръкотворна (или по-скоро компютъротворна) красота
  6. Здравейте Щастието е естественото ни състояние , ние обаче обикновено сме далече от естествеността си. Когато възприемаме непредубедено, с чистота и невинност, всеки миг може да се превърне в красиво приключение, в едно пътуване в мига или в себе си. Тогава щастие ти носи просто да следваш пътя си, да виждаш как и много други напредват всеки по своя си път и все пак целта е една и съща, да виждаш как всеки човек и всяко създание е един израз на проявлението, как с цялото си същество изразява себе си, идеята си, как ти говори. И щастие ти носи блесналото слънце, след дългото му отсъствие, и синьото небе с пътуващите облаци, далечния звук от птица, нежният полъх сред вълшебното жълто на есенните листа, необятният простор от планинските била и върхове.. но и приятелската усмивка или едно красиво общуване, една мелодия.. И все пак знаеш, че това не е всичкото щастие, има нещо, което те чака там, отвъд, чака да го откриеш в себе си. Сякаш щастието е нещо, което ни принадлежи, но сме го изгубили. И знаеш, че не можеш да отидеш да го търсиш, то само идва..
×
×
  • Добави...