Jump to content
Порталът към съзнателен живот

_Мариана

Участници
 • Общо Съдържание

  58
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

3 Следващи

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 1. Изключително ценна и полезна книга за всички интересуващи се и практикуващи китайска медицина има в спиралата,публикувана е тези дни. "36 точки за здраве" - Ван Циенцюн
 2. По-страшно от Смъртта за мен е, живота ми да си изтече по хоризонтала,без да се осъществи никакво движение по вертикала,без вътрешна трансформация,без вътрешно осъзнаване и преодоляване на различни уроци,пречки,бариери,с които сме дошли на тази земя. Това е страшното-застоя,замръзването и липсата на промяна,както във вътрешен план,така и във външен.Но всъщност вътрешната промяна неминуемо е последвана и от външна.
 3. Тъй като в последните постове се „заговори“ за 9 пентакли и 6 пентакли ,реших да поискам и вашето тълкуване за една от последните ми подредби,в която излязоха и двете карти. Става въпрос за Келтски кръст.Въпроса е как ще се развият отношенията с Б.,в рамките на 3 месеца. И картите са следните: 1.Слънцето 2.Страшния съд 3.4 жезли 4.2 мечове 5.Жрецът 6.9мечове 7.Паж мечове 8.9 пентакли 9.5 чаши 10.6 пентакли Тъй като идеята ми беше да разбера най-вече моето отношение към ситуацията обърнах внимание най-вече на 2 мечове,Паж мечове и 5 чаши.А на другите карти като че ли не обърнах достатъчно внимание....
 4. От известно време се учудвам колко светкавично се реализират някои мои съвсем незначителни мисли и изниква в мен въпроса дали аз с мислите си провокирам действията или просто интуитивно разбирам,че ще се случат(но този въпрос не е по темата..) Та днес се случи една от многобройните такива ситуации. Вратата в офиса ми се отваря много трудно,та се налага понякога да ставам и да отварям на клиентите.Стоя си по едно време,гледам към нея и си казвам наум,не се ли намери един клиент,дето ще пожелае да я оправи тази врата (което е много тъпо,щото поради к'ва причина клиентите ще вършат тази работа). Минават може би 5 или 10 минути,не повече,влиза поредния клиент,който естествено си отваря вратата с голям напън от негова страна.Свършваме диалога и на излизане той се орбъща към мен и ми казва,”абе я дай една отверка да ти оправя вратата”.Аз в първия момент тъпея в полуусмихнато състояние,истина ли е това,не е ли?Оказа се,че нямам отверка,ама се намери такъв човек,за какъвто си помислих,пък и ми обясни механизма,по който мога да се справя
 5. Здравей Диана На мен специално картите ми дават по-точна информация за мен и за хора,които усещам по-близки в сърцето си. За по-далечни за мен хора,не мога да уловя какво ми казват картите. Имам приятелка обаче,която казва,че без проблем тълкува картите за други хора,но за нея самата и е по-трудно при тълкуването им. Може би при всеки е различно.
 6. Някой чел ли е книгата "Таро на търсещия" и какво е мнението ви за нея? Полезна ли е?Мога ли да я използвам с колодата,която имам към настоящия момент,без да си купувам прилежащите към книгата карти?
 7. А картата,която на този етап от опита ми с Таро (а той не е голям) не ми е изобщо любима е Обесения.Като я видя просто ми прилошава...дали защото искам всичко да става бързо,а тя поне на мен ми говори за едно проточване на нещата,за дълъг…дълъг период от време,в който и да искам нещо да променя,нищо няма да съм в състояние да направя... Какви са вашите наблюдения за тази карта?
 8. Снощи при едно подреждане ми изпадна от колодата 2 жезли (обърната),днес щях да питам дали има значение дали е права или обърната,но ето,че отговора е дошъл преди моето питане в предния пост. Друго ми е интересно обаче...в сферата,за която питах чудо не може да се случи,сигурна съм в това....дали обаче 2 жезли не би могла да показва предстоящ обрат в друга насока, а не тази,за която питах?
 9. _Мариана

  Музикални Поздрави

  Поздрав и благодарности на всички форумци,които по един или друг начин ми помогнаха през изтеклата една година,днес да съм това, което съм… http://www.youtube.com/watch?v=c5IIXeR5OUI
 10. Някой може ли да ми каже какво означава да сънуваш вода...ама много вода (не беше мътна - синя,бистра вода) Вълни,които идват към теб и са готови всеки момент да те погълнат...Бягаш от тях,обръщаш гръб,но накъдето и да се обърнеш,огромните вълни идват....По едно време бях в стая със стъклени стени,но стъклата се изпотрошиха на частички и водата пак прииждаше..В крайна сметка не се удавих,водата не ме погълна,а съня си продължи като вече бях в нова ситуация?
 11. На мен ми е интересно да науча при гадаене за друг човек,кое е по-правилно - той ли да си тегли картите,или самия гледащ задава въпрос за третото лице и той тегли карти.... Правила съм опити,единия път тегля аз карти,след което карам човека сам да си ги тегли и интересното е,че дори и да са различни картите в двата случая,смисъла е почти един и същ.Това ме кара да мисля,че картите така или иначе говорят, но все пак да питам по-напредналите кой вариант е за предпочитане?
 12. Съгласна съм с мнението на Станимир и само като допълнение ще вмъкна един цитат от книгата "Огледалото на ученика", който ми се струва много подходящ в случая "Само тук: сред грънците, тенджерите, тиганите, парцалите за пода, кофите, боклука и разбира се, сред такива като него живи същества – само тук и никъде другаде той трябва да осъществява своята духовна мисия – в суетата на ежедневието, бита и конкретните житейски ситуации, като грижливо претворява на практика, в живота своето духовно знание и чрез любовта да стане самото знание. Когато той стане самата мъдрост, когато я съхранява в огъня и грохота на човешките битки, схватки и сражения, тогава той става истински представител на царството на духа."
 13. Eдва ли сънищата ми имат връзка с Коледа,но тъй като са от тези дни ще пиша тук. Та значи сънувам тези нощи, че отпътувам от родния си дом и има едно чувство на тъга вътре в мен,но така или иначе съм в превозното средство и то се движи. Първия сън беше,че съм в автобус,спрял точно до пътната врата на къщата,в която живея и се кани да тръгва.Срещу мен е мой много близък човек,който очаквам да ме изпрати с поглед,но той не го прави..Автобуса тръгва,чувствам тъга,по-късно се озовавам в същия град,но на друго място,в друга къща,която ми е близка,но не толкова като родната. Другия сън е по-интересен.Хващам такси за гарата и бързам,ама много бързам.С едно усещане съм,че ще изпусна нещо...И тъй стигам навреме,купувам си билет, на гарата има два влака,като единия е за някъв град в Бг,а другия е за извън страната.Мисля,че трябваше да хвана този,който е за Бг,но аз от голямото бързане се качвам на другия..той тръгва...аз осъзнавам че съм объркала влаковете,но връщане назад няма.Влакът върви,а аз се събуждам.... Някой да има идея за какво става въпрос от толкова много пътуване насън? Аз имам,но ще ми е интересно да чуя и други мнения...
 14. Извън контекста на това,че съня е бил по това време на годината,на мен по-скоро това ми изглежда като проява на неосъзнат страх да не загубиш мъжа си,или пък опасения,че не те харесва достатъчно...изобщо неща в тази насока...,а не като предстояща раздяла. Всеки сън обаче е строго индивидуален,и това,че аз го тълкувам така,е свързано с мои подобни сънища и последвали прозрения, друг човек ще го изтълкува според негови виждания или преживявания,затова си мисля,че най-точния отговор е някъде вътре в теб..
×