Jump to content
Порталът към съзнателен живот

ahey

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За ahey

  • Рожден Ден 24.03.1957

Метод за Връзка

  • ICQ
    0
  • Skype
    georgi_123_

Профил Информация

  • Пол
    Мъж

ahey's Achievements

  1. Здравейте на всички. Чета и се възхищавам от някои приложени глупости от " Рейкисти". Няма да ви говоря за този стил лечение, защото много от вас не го разбират. Само ще кажа, че преди 2000 год. Исус е лекувал не само с полагане на ръце, но и с любовта си и с вярата си. да не говоря за силата на мисълта. В сегашно време се навъдиха много " учители " рейкисти и всеки предлага учението срещу сумати пари. А Исус искал ли е пари!!?? Той е давал знанието на всеки, който е бил готов. Така са служили и учениците му. За тази енергия няма да говоря, защото каквото и да кажа ще е без смислено. Тя си съществува във всеки един от нас, достатъчно е само да е отвориш от себе си и да твориш с нея. Не само можеш да лекуваш, но и много неща можеш да вършиш с нея. говоря за положителните неща. За отрицателните - всеки да си има грижата. Ще подчертая само, че с полагане на ръце съм се занимавал още от дете, както и сега. Да за властимащите е необходимо и да имаш някакъв документ, но по-голям документ от любещото сърце има ли. Кой от великите посветени е имал документ за лечение, за лекции, или за подобни благочестиви неща!? Кой!? За съжаление и аз имам трето ниво Атланско Рейки, но това нищо не значи. Ако искате да практикувате със заложените ви сили - просто го правете с любов. Дори и хората които винават покрай вас, с лека усмивка и поздрав - вие ги лекувате. Искам да ви помоля, имате право на собствен избор, но гледайте този избор да не ви излезне много солен и празен. Търсете тези, които дават от любов а не за пари. От тях ще вземете това което да ви даде основа да продължите със себе си. Спирам за да не съм разсточителен. Пожелавам ви да откриете себе си.
  2. ми добре, - казвам здравей

  3. Не знам дали сте добре или сте се вманаятчили, но този житен режим ви е испил мозъка. Сайта трябва да бъде винаги отворен, не зависимо какво става по света. То ва е безобразие от страна на - Бялото земно братство. Научете се най-после, че не сте само вие на този свят.
  4. Молитви и формули Моля ви кажете ми - имали в сайта книгата -Молитви и Формули - и ако е има дали мога да си е сваля на компютъра. рилагам моят имейл адрес- ahey@abv.bg
  5. Относно молитвите: В момента когато се обръщам към всички които поставят въпроса за молитвата, аз слушам Паневритмия и се възхищавам на молитвените думи и музиката които испълват душата ми, каква по-хубава молитва от това да си винаги отворен за божественото ,което излиза и влиза в теб. Защо мислите , че Иисус се е молил и не е получавал отговор от молитвите си!? ТОЙ Е и ще си остане единствена саможертва за всички живи същества не само на Земата, но и във цялата Вселена.Каква по-голяма молитва от тази - да се жертваш в името на ЛЮБОВТА. БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕННИ мили хора.
×
×
  • Добави...