Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Cvqt

Участници
  • Общо Съдържание

    10
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни Посещения

3005 посещения на профила

Cvqt's Achievements

  1. Здравейте! Много хубава тема се е заформила тук с различни и интересни мнения. Аз лично вярвам във всичко това, защото аз самата съм свидетел на излекуване на параноичен страх от тъмнина с помощта на връщане в минал живот. Интересуват ме тези неща и няма шанс да променя мнението си. Радвам се също, че се включва и терапевт. Hip, поздравявам те за смелостта ти и се радвам че в БГ има хора, които се занимават с това. Не съм срещала терапевт от БГ досега (който да вярва и да се занимава с тези неща), а още повече и открито да споделя опита си.
  2. Мислите ли че е добре да се яде риба, когато не ядеш месо? Веднъж-два пъти месечно похапвам рибка, защото ми харесва и знам че има какво полезно организма да си извлече, но се чувствам малко виновна докато я ям, защото са я убили, че и пари са й взели даже, а аз си я хапвам. Това не е много вегетарианско - или - или, но незнам, търся си оправдания - в библията пише, че Христос е ядял риба и я е препоръчвал като храна, заедно с растителната храна, но това са оправдания... Вие какво мислите?
  3. Не могат да ме накарат да се отклоня от пътя, който съм си избрала. Ако бях потдала - то това е щяло да бъде още в начало, когато спрях да ям месо. Но организма ми стана толкова спокоен и сам ми казва какво има нужда. Например рядко пия и кафе с кофеин, защото се чувствам по-добре без кофеин, но това не съм го усещала преди, или по-скоро не съм "слушала" тялото си. Има и още много други неща вие знаете как е Не мисля че някой може да ме извади от хармонията в която съм си в момента На тези, които още не успяват да чуват телата си пожелавам успех и Вярвайте на вътрешния си глас, каквото и да ви казват Успехи!
  4. Благодаря на всички ви за споделеният житейски опит и информация по темата. Вътрешно усещам че не може нещата да са така, както ми казват докторите, защото организма ми е щастлив и няма нужда от друго. А лекарите оправдавам - заради незнание. Мисля си, че докторите, които са по-близо до вегетариански и здравословен начин на живот, са тези, които се занимават с хомеопатия. Там те използват изцяло силите на природата и са толкова мили и спокойни /за разлика от обикновените/, а в същото време доста от тях са практикуващи медицина, прехвърлили се в хомеопатията. Та мисълта ми беше, че няма да има: "Месо сутрин обед и вечер задължително ", а по-скоро с разбиране и усещане. А за това, че близките не възприемат идеята за безмесното меню - мисля, че всички са минали през това и няма как да се избегне но като става дума за бременност вече е лудница Отново много ви благодаря! И няма да се давате
  5. Здравейте! Станимир, стана ми интересно това което казваш - за кармичните причини м/у животни и хора. Знаеш ли нещо повече по темата и би ли споделил с нас моля те.
  6. Вегетарианка съм от година, но това което ме притеснява е бременността при вегетарианките - ако трябва да слушам хората - всички ми казват "трябва да ядеш месо , не може да не ядеш, как изобщо живееш без месо?". ако трябва да слушам лекарите - това дете не може без месо, цялата сила на месото му трябва, желязо от каде ще си набавя, Не Може!" Имам приятелка, която яде месо но първите месеци от бременността не можеше да понася и не ядеше. Но желязото на зародиша било двойно по-малко, изписаха й желязо на хапчета и "искаш не искаш ще ядеш". Когато започна отново да яде месо желязото му скочило двооойно - щастие. Но ако слушам себе си - не мога да започна да ям месо през бременността, само защото хора и лекари /които не разбират явлението да не ядеш месо/ ми натякват, че бебето не може без месо. Не може да не може. Не мога да ям месо. Това щя повлияе ли на зародиша? Има ли някои от вас които знаят или са минали през това? Бихте ли споделили какво стана - вредно ли е /вярвам че не е!/, пречи ли на зародиша /вярвам че той е щастлив - и е дошъл при мен заради това, което съм/, и въобще това, което знаете по този случай. Благодаря ви предварително!
  7. Страхотни сте! Всико за което говорите преживявам и аз в момента, с всичките въпроси и съмнения относно себе си и дали не съм малко Аз също не смея да говоря за това с моите близки и ми е тъжно, защото се налага когато съм с тях да говоря на техния език, като разбира се се опитвам да не ми влияят външните случки и да остана себе си. Не искам това да звучи като изтъкване, не е така вие разбирате. и само когато се прибера и се усамотя така успявам малко да се върна към себе си. Открих и една група за медитация, където се чувствам прекрасно... Просто споделям... Обичайте се!
  8. Невероятно е нали! Човек стои пред теб и ти говори нещо, а сиянието му - коренно обратното! и се чудиш, ти ли не си наред, на кое да вярваш, и се самозаблуждаваш според ситуацията - на което ти е по удобно искаш да вярваш. Орли, прав си за енергията, която дори усещаш болезнено като изтича от теб, когато ПРОСТО СЕ НАЛАГА да говориш! От дете ми се иска и околните да ме усещат така както аз ги усещам, когато говорят, и когато не продумват... Страхотни сте! Обожавам това за което говорите! Няма да добавям нищо, вие казвате всичко! Страхотни сте! Обичайте се!
  9. Здравейте на всички! Радвам се да ви видя. AIM благодаря за топлото посрещане Силве радвам се да се запозная с теб ! Благодаря за книгите които препоръчваш, ще ги потърся със сигурност. По начина по който изказваш мислите си личи че знаеш доста по темата и се радвам много защото много ми е трудно да срещна хора, които наистина знаят и може да обменим още и още нова информация! Разбира се и аз много съм си мислила да се подложа на регресия, но не се е отдавал удобен случай, а и знам че това не е случайно. Видях че обсъждате точно темата на която съм в момента и аз. Когато четох коментарите ви ми се прииска да споделя това, което осъзнах последно и ме развълнува. В полубудно състояние ми блесна нещо, което ще ми е полезно занапред, дори си го записах за да не го изгубя до сутринта: "ИМА значение каква съм била преди. Но НЕ бива да го зная сега. Ако знам каква съм била, ще узная какви са задачите ми за този живот. Това е като да знаеш предварително задачите за изпита си. Явяваш се наготово и не влагаш много много от себе си. Верно, по-лесно е, но кой казва че живота е лесен? Като не знаеш задачите от изпита се потиш, мислиш, опитваш, но като се справиш се гордееш истински със себе си нали, ако не се справиш отиваш на поправителен и все един ден ще успееш." А ако толкова си я укъсал, ше се намери някой да подаде ръка, защото Бог ни обича! Ще дойде човека, който да ти направи регресията, но това ще стане в краен случай. Ние хората искаме все да е лесно, все да е наготово. Но като извървиш пътя си, като те поучукат оттук оттам, ти пак си се изправил нали, и си се справил, е не ти ли е по-сладко така, че си ДАЛ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ! Искаме всичко да знаем. Но не е важно КАКВА е мисията ни за този живот, а важно е КАК ще я изпълним, колко ще потъпчем и колко ще посадим, с отворено или затворено сърце ще живеем... Това на мен ми е достатъчно. Зная че не беше случайна тази светлинка, която се появи в съня ми онази нощ, прииска ми се да го споделя с вас, все за някой може да е полезно, не е случайно това че се намираме в този форум Обичайте се!
  10. Здравейте! Радвам се че попаднах на форум, където мога да прочета за прераждането с цял куп въпроси и изследвания. Това е тема, която ме вълнува истински от дете и за която имам изключително много информация. Много автори, лечители, медиуми и психотерапевти пишат за това по различен начин и накрая се оказва, че става въпрос за едно и също нещо с малка разлика от различните автори, която се дължи на различното представяне, но общо взето нещата стоят така: Едно е сигурно - прераждане има! Самата Планета Земя е сътворена от висши създания като вид училище, където идваме за да се учим. Брат ми беше подложен на регресия без и да подозира и научи много за нещата от този живот - какво и защо му се случва, и това от какви събития е последици. Прераждаме се от хиляди години и от това как изживяваме животите си зависи нашия напредък - като под напредък се разбира напредък в духовен план. През всеки живот имаме предварително поставена цел, която избираме сами и никой абсолютно не се бърка в нашия избор. Може само да получим напътствия от нашите духовни водачи. Сами избираме мястото, времето на живеене, както и семейството си, които обикновенно те са от нашата духовна група, с която се прераждаме най-често и с тези, които имаме сметки за уреждане. Задачите ни всеки живот са различни с цел усвояване на нови уроци - например - богатство, бедност, недъг, толерантност и т.н. Най-често най-големите ни неприятели в този живот са ни първи приятели в духовния свят и сами ние сме избрали да "изиграем по този начин ролите си" за да се научим на нещото което сме си избрали. За това най-често си спомнят децата, защото те току що идват от духовния свят и имат пресни спомени за това. Попитайте детето си (уж случайно) ако е до 3-4 годишно "Ти какъв беше когато беше голям" или "разкажи ми за Рая защото съм забравил/а" и слушайте... Децата имат толкова много за разказване а ние не им вярваме... защото сме забравили. И е трябвало да забравим - такъв е космическия план. За наше добро е да не помним, но ще се отклоня много ако обясня и това. и последно искам да кажа и за прословутите Дежа-вю-та. Когато сме готови да се върнем на Земята (или в друг паралелен свят - но това е др тема ) отиваме в така наречената Зала за преглед на бъдещ живот, където ни се дава право на избор до 2-3 тела с разл. животи в зависимост от това какво е важно за нас в следващия живот. Когато изберем тялото и всичко останало, ни се дават така наречените знаци, ключове и както искате разбирайте, които че играят важна роля в определен момент - най-малък пример - аромат, човек, звук излъчване на човек дреха и какво ли още не. Понякога когато получим дежавю това всъюност е откъслечен спомен от Залата за преглед на живот, а не от изживян живот както много от вас казват. Не може да е от изживян живот, защото ние не живеем 2 еднакви живота с едни исъщи хора. Душите на хората са едни и същи, но е и превъплащеноията. Много може още да се каже за прераждането, и щом ни се открива такава информация, е настъпило време за Промяна и нашата задача е да го осъзнаем и да се възползваме. Много животи са променени след такава терапия - с всички доказателства че има само полза и никаква вреда; подобрява се живота, лекува се това което науката и медицината не лекува. Усешам че писах много и се извинявам! Ще ви кажа няколко съвременни книги, от които може да набавите много инфо, надявам се да ви бъде най-малко интересно, и ще се радвам ако дори бъде полезно! Майкъл Нютън има 3 прекрасни книги за прераждането, ето 2 от тях: 1. Живот между преражданията - Майкъл Нютън 2. Следите на душите - Майкъл Нютън 3. Изцеление от предишни животи - Силвия Браун 4. Душата - път през вечността - Бренда Дейвис 5. Едгар Кейси - която и книга от неговите да хванете няма да сгрешите Отново се извинявам за дългия отговор, но ме зарадвахте с темата. Благодаря ви, Обичайте се!
×
×
  • Добави...