Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Killerbeast

Участници
  • Общо Съдържание

    5
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от Killerbeast

  1. Задаваме си въпроса "кой съм аз?" и в отговор получаваме пълна тишина. Няма ли отговор? Или отговорът е многозначителен: Ние сме тишина! Когато спрем споровете и отстояването на позиции във форум или в живо общуване, умът се успокоява, тогава идва въпросът "кой съм аз всъщност?", а отговорът е тишина. Това сме ние. Нашата душа е кристализирала тишина. Всички други отговори са само мисли, а мислите никога не могат да бъдат завършени. Само тишината е завършена. Макс, къде изчезна климатологията.
  2. Нека да продължава да замърсява човека околната среда,нека.Но последствията са си изцяло негови. mad.gif Но той трябва да осъзнае, че тези последствия може да са фатални за него, но не само за него, дори за нещо по-ценно от него-околната среда, растенията и животните, защото те могат да живеят без него, но за него съществуването без тяхното присъствие е невъзможно.
  3. Има учители, които са много добри и се разбирам мн добре с тях, но някои са направо............
  4. Условие за равновесие на лост- F1l1=F2l2.
  5. Според мен глобалното затопляне не се дължи на човешката дейност.А и какво се радвате толково на него.Ако продължи този процес ще има пагубни последствия.
×
×
  • Добави...