Jump to content
Порталът към съзнателен живот

iwan4o

Участници
 • Общо Съдържание

  41
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За iwan4o

 • Рожден Ден 04/09/1974

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Интереси
  Не винаги късия път е най-кратък
 1. Здравей,Александър.Дъщеря ми е на 3,6год.,с много засилена суха кашлица особено сутрин при ставане и вечер при лягане,като в промеждутъка кашлицата почти не се обажда.Температура няма,има малко секрети в нослето,но тази вечер кашлицата стана неудържима и дори се стигна до повръщане.Ползвали сме само сироп,но вече не помага.Молбата ми е да ми прпоръчате лек и ако може хомеопат за Пловдив.
 2. Дадох си вота,но след филма World.According.to.Monsanto ми стана много тъжно за ракурсите,които ни чертае Монсанто-с нетърпение чакам 2012-та година.
 3. iwan4o

  Рок и метъл балади

  I'm my own enemy Like an angel
 4. Здравей Диана.От няколко седмици се чувствам изолиран от всичко-като във вакуум.Не мога да намеря причината и за това започнах да чета от програмата,но нищо неразбирам и за това си зададох въпроса в тази тема.
 5. Ползвам програмата "Антарес" и едно от нещата което не мога да разбера е:каква роля играят триъгълниците на тази карта?Ако някой може да отдели малко време ще съм много благодарен.Питам защото имам чувство,че тази година ще е особена за мен.Моята връзка
 6. Навремето,като бяхме диви метълчета,имаше една група ЕРА,та Фънки беше вокал и пееше:който другите осъжда бързешката,с него пък живота истрива си краката. .Той също пише с ноти ама добре го е казал.
 7. При мен се случваше така,че като правя добро прилепвам за резултата.Затова трябваше да се науча да правя добро,когато видя че човек полага усилия и дане бъде "правенето на добро" просто прищявка или неконтролируемо желание(да не забраравяме,че винаги има изключения).
 8. Ако разбираш братския руски език посети:http://www.astrology.org.ua/aweb.htm
 9. iwan4o

  Агарта

  Тръпки ме полазиха...а като си помисля че човек може само за миг да прекрачи и надзърне в тези тайнства...
 10. Лазрев има много интересна теория,че носител на информация е полето,а не гените.Ако човек си промени начина на възприемане на околния свят тогава си променя полето и така променя своите гени.Дава примерсъс зебрата,както каза Диди3 и с водата:учените установили,че водата в различните случаи променя своята структура,а това означава че променя информацията си,но ако учените признаят това,казва Лазарев,то тогава арябва да признаят съществуването на Бог,от когото черпим информация.Срещал съм мисля че Учителя беше казал,че акашовите записи се намират на дъното на океана.
 11. 610т.,а винаги съм си мислел,че съм с мъжка ориентация на 100%. Ако това ми се беше случило,като тинейджър...не знам какво щях да мисля
 12. Бях чел някъде,Учителя да казва,че грипа ходи там където има наслояване на отрицателни мисли. Не зная дали дали ще ходи или не при месоядците,но поне ще ги накара да ограничат свинското .
 13. Ако имаше връщане назад трябваше голяма част от хорат да се върнат към предходната си форма на съществуване,а то няма как да се случи,защото маймуните щяха да са много .
 14. Когато съм правил опити със себе си съм стигнал до извод,че когато чета нещо с настроение запомням текста,така както без настроение нищо не ми влиза в главата.Затова и когато искам да го запомня ставам мъничко,весело и безгрижно дете и всичко става от самосебе си
×