Jump to content
Порталът към съзнателен живот

iwan4o

Участници
  • Общо Съдържание

    41
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от iwan4o

  1. Здравей,Александър.Дъщеря ми е на 3,6год.,с много засилена суха кашлица особено сутрин при ставане и вечер при лягане,като в промеждутъка кашлицата почти не се обажда.Температура няма,има малко секрети в нослето,но тази вечер кашлицата стана неудържима и дори се стигна до повръщане.Ползвали сме само сироп,но вече не помага.Молбата ми е да ми прпоръчате лек и ако може хомеопат за Пловдив.

  2. Здравей Диана.От няколко седмици се чувствам изолиран от всичко-като във вакуум.Не мога да намеря причината и за това започнах да чета от програмата,но нищо неразбирам и за това си зададох въпроса в тази тема.

  3. Ползвам програмата "Антарес" и едно от нещата което не мога да разбера е:каква роля играят триъгълниците на тази карта?Ако някой може да отдели малко време ще съм много благодарен.Питам защото имам чувство,че тази година ще е особена за мен.Моята връзка

  4. Навремето,като бяхме диви метълчета,имаше една група ЕРА,та Фънки беше вокал и пееше:който другите осъжда бързешката,с него пък живота истрива си краката.3d_052.gif .Той също пише с ноти ама добре го е казал.

  5. При мен се случваше така,че като правя добро прилепвам за резултата.Затова трябваше да се науча да правя добро,когато видя че човек полага усилия и дане бъде "правенето на добро" просто прищявка или неконтролируемо желание(да не забраравяме,че винаги има изключения).

  6. Дали не са по-простички нещата със смъртните грехове?

    Учителя сам е казал,че нещата са много прости,а човек сам си ги усложнява и съм напълно съм съгласен.

    Лазарев беше казал(по спомен),че ако човек наруши първата Божа заповед-да възлюбиш Господ Бог с цялата си душа-тогава той автоматично нарушава и всички останали и според мен човек попада в областта на смъртните грехове - "който не е с Мен е против Мен".

  7. Лазрев има много интересна теория,че носител на информация е полето,а не гените.Ако човек си промени начина на възприемане на околния свят тогава си променя полето и така променя своите гени.Дава примерсъс зебрата,както каза Диди3 и с водата:учените установили,че водата в различните случаи променя своята структура,а това означава че променя информацията си,но ако учените признаят това,казва Лазарев,то тогава арябва да признаят съществуването на Бог,от когото черпим информация.Срещал съм мисля че Учителя беше казал,че акашовите записи се намират на дъното на океана.

  8. Бях чел някъде,Учителя да казва,че грипа ходи там където има наслояване на отрицателни мисли.

    Не зная дали дали ще ходи или не при месоядците,но поне ще ги накара да ограничат свинското :D .

  9. Когато съм правил опити със себе си съм стигнал до извод,че когато чета нещо с настроение запомням текста,така както без настроение нищо не ми влиза в главата.Затова и когато искам да го запомня ставам мъничко,весело и безгрижно дете и всичко става от самосебе си :D

  10. Бях гледал един филм,в който учени направили изследване и казват така:На умствено развитие,един папагал се равнява на три годишно дете и ако не му говориш или не му обръщаш внимание 1 или 2 месеца(не си спомням точно),папагала полудява и според мен това означава,че осъзнават околния свят.

    Друг случай,беше отдавна на село,вуйчо ми имаше хубаво бяло теленце,което като се върна една вечер от паша,както си стоя и падна на земята.Вуйчо ми тръгна да търси една копанарка,и след като му побая,то се изправи-имало магия.Как разбра я питам,а та ми вика:ами то ми говори.Изводите оставям на вас.

  11. Здравей,Орлине.В известна степен се виждам в думите ти и много съм мислил по въпроса:хем свършвам услуга,хем оставам с чувството ,че съм използван и др.,но най-вече защо попадам точно на тези хора.Реших да приема Божията воля и безкористно да работя(като втора работа),пък ще наблюдавам какво става.При мен стана така,че доходите ми бяха по-малко,но пак ми стигаха.С тчение на времето нещата се оправят,но отново трябва да викам търпението на помощ,че при мен добиването на пари е свързано с много работа.

    Мислех си,не можеш ли да им четеш информационите структури и да преценяваш дали и колко са платежоспособни?

    Хубава тема и като ти чета постовете искрено се радвам,че не си се загубил в стремежа към богатство.Не те познавам,но ще се радвам и това да стане.

    Това е малко интуитивен пост.Успехи

  12. Преди доста време на няколко пъти ми се отваряше вътрешното зрение-съвсем несъзнателно(виждах със затворени очи),но тогава нямах как да се ползвам от това.Попитах по-напреднали от мен и разбрах,че затварянето става с молитва-моя си,каквато ми дойде на момента,и всеки път ставаше.

  13. Събудете се бе жени....в момента в който мъжът стане ИДЕАЛЕН то тогава спира да се преражда.

    Не търсете нещо което няма как да съществува.

    Другия вариант е да се правя на идеален например ама пак ще съм крив.

    За това едни двойки са хармонични,а при други жертвата ще намира похитителя си.

  14. Аз също имам предчувствие,но то е че краят на света не идва...напротив.Идва някаква сила или високо ниво на енергия,която така ще трансформира света,че за някои ще е край,а за други ново начало.Но кой може да каже какви са Божийте планове?

  15. Високите температури са ми проблем откакто кръвното ми спря за постоянно на горна граница 100. Не разбирам напълно механизма, но през лятото ми се случва да сближа границите и става зле - ... Измъкваха ме соленият айрян на глътки, глътки чай от бял равнец, компреси с влажни кърпи и недай боже да се стигне до системи...

    Кое кара тези граници да се доближават?

    Какво представлява горната и какво долната граница?

    Според мен неконтроллираните висши и нисши чувства могат да окажат влияние съответно на горната или долната граница,но както знаем кръвта е свързана и с егото...Ако някой знае нека да напише и да не крие информацията само за себе си.

  16. Има предположения,че "извънземните" пътуват в пространството чрез свиване на времето-иначе как да си обясним скорости с пъти повече над космичната???Не ви ли се е случвало да се концентрирате за 5-10 минути и като погледнете часовника да са минали например 30-40минути?

    Винаги съм мислел,че йогинът посява портокала в съзнанието на човека,където плодът израства и се опитва,че и на вкус го докарва и не мисля,че ще изразходва толкова енергия само за да се доказва.

  17. ...развиването и постигане на хармония между ума и сърцето ще доведе до отваряне на третото око,където потока от мисли и чувства ще е някаква смес с голямо богато съдържание.

    Да! :thumbsup:

    :dancing yes::whistling:

    AZBUKI,можеш ли да се обосновеш?Моето мнение беше написано от това,че според мен,както мисъл без чувства не може,така и чувства без мисъл(защо ми е покрив без къща и обратно)

×
×
  • Добави...