Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Trance

Участници
  • Общо Съдържание

    17
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Мнения добавени от Trance

  1. Незнам дали гласът ни би се чул, но спокойно можем да се опитаме да получим нещата от които имаме нужда, но да не забравяме, че и ние трябва да даваме от себе си за да получим. Разбирателството, обичта, разбирането са много важни за един човек. Не всеки път получаваме това което искаме, но не трябва да униваме, а да се опитаме да го получим :) По въпроса за обществото-хората имат много и различни виждания за живота за съжаление е много трудно да се постигне едногласие и да се опитаме да си помагаме, да даваме и да получаваме :thumbsup::)

  2. :D Детските книжки са хубаво нещо. Майка ми много ми четеше. А някои бях научил на изуст. По-късна слушах касети с детски приказки-''Халифът щърк'', ''Али Баба'', ''Снежанка''... Сега не се сещам да прочета ;) май трябва...
  3. Здрасти. Не бе, не им се присмевам, само им се смея, защото се дразнят помежду си като децата и понеже използват разни изрази на диалект. Те знаят и не се сърдят.

    А когато се опитат да ми налагат го обръщам на майтап, та да се разберем по-лесно.

    ;)

  4. Е, любовта е едно много хубаво нещо и това всеки го знае, но за съжаление винаги има и разочарования и провали. Някои малки други големи, но винаги с влияние. Едно е да се разделиш с човек, който не се е държал тобре с теб и от двете страни е имало разногласия, но друго е да се разделиш с човек, който те е карал да се радваш когато си с него и си прекарвал наистина много добре. Има разлика в изживяните моменти, но когаото всичко си ОК значи живей и се радвай на човека, с който си! :D:D Аз съм ставал свидетел на много приятни и неприятни ситуаций. Но винаги съм си казвал така: Има още много време няма да се ядосвам за някой, който не ме кара да се чувствам щастлив. Е рaзбира се имало е моменти когато ми е било много гадно, но това отминава :)

  5. Съгласен съм, че трябва да се вслушвам в съветите на родителите :thumbsup: , но просто искам да кажа, че не трябва да ни го натякват постоянно, а да ни оставят да изберем и да си построим ние свое виждане :)

    А за бабите и дядовците, все съвети дават, но са голям купон. Такива лафове имат, че си умирам от смях :harhar: тайно :whistling::thumbsup2:

  6. Ще ви дам един пример за госпожата по физика. В междучасието един съученик отиде при нея и я помоли да му обясни някои неща от материала. Госпожата го изгони с думите "имам 5 минути за почивка и нямам време да се занимавам с глупости". Според вас това правилно ли е? :hmmmmm::thumb down:

  7. Днес съм доволен от един разговор, който проведох с класната ми. От това разбрах, че можем да си говорим приятелски и да споделяме проблеми и идеи. Лошото е , че има и между учителите разногласия, които се отразяват на нас. Те трябва да си ги уточнят и решат.

    Госпожата ще ни подкрепя винаги, когато сме прави и имаме проблем с учебните занимания.

    :thumbsup2:

  8. Въобще има ли нещо по-приятно от това да се зардваш, или по-хубаво ти да развеселиш някой? По този начин има любов, което е много важно без любов и радост живота изглежда "постен" :) , но лошото е, че не всеки може да го разбере дори и аз понякога бъркам, но нали сме хора :smarty: има време да намалим тези грешки, но никога не може без тях :feel happy::):1eye:

  9. Е и на учителите не им е лесно, но пък ако са приятелски настроени към нас се получава. ;)

    Имаме и строги учители, но ги уважаваме. А с тези дето просто се заяждат аз гледам да не се занимавам. Нагаждам се, заради оценката :feel happy:

  10. Предпочитам да проведа един приятелски разговор, да речем с баща ми, отколкото да приемам и изпълнявам някъкви наставления или ограничения, та дори и да са правилни.

    Старая се да се вслушвам, но винаги предпочитам да имам и собствено мнение. :)

  11. Напълно съм съгласен с ДОНКА, че трябва компютрите да се използват в училище това дори съм сигурен, че е известно на всеки, но е лошо че това още не се е случило. :hmmmmm: Чрез компютрите на един ученик, дори и учител ще му е много по-интерсно в учебния процес. :thumbsup2:

  12. Тема за тийнейджъри

    Според мен възрастта при учителите не е от толкова голямо значение,но е добре те да са по-млади за да могат да влизат в положението на подрастващото поколение, да могат да разбират техните проблеми и разговорите да вървят по-лесно. Но за съжаление има и преподаватели, които са забравили какво е да си на тази възраст и това пречи на общуването им с децата-например:Когато имам някакви въпроси, дори житейски мога да споделя без да се срамувам или страхувам. И обратното тя (госпожата) дори и в учебния процес има изградено мнение и не желае да разговаря и не те разбира.

    Вие как решавате проблема с учителите, с които не можете да се разбирате?... :hmmmmm::)

  13. Преди около 2 години ми се случи нещо неочаквано. Явих се на един кастинг за роля в български филм. Мина доста време и аз вече така да се каже бях забравил за това, но един ден ми звъннаха по телефона с доста приятна новина. Аз бях одобрен за ролята и тогава всичко беше толкова приятно. По време на снимките се запознах с доста влиятелни личности, те ми даваха съвети и с времето аз напредвах. Много бе вълнуващо това, че съм рамо до рамо с големи български актьори. Това преживяване ще ми остане за цял живот. :):feel happy:

  14. Как ни влияят възрастните и живота в нашето общество

    тема от тийнейджъри за тийнейджъри

    Влияние са ми оказали много приятели също така телевизията. Разбира се хората, на които съм вярвал най-много са родителите ми. Смятам, че разговорите с тях, обаче, трябва да водят до разбиране. Също така ,(според мен,) са важни и съветите, но зависи какви…. Когато някой се опита да ми наложи нещо, чувствам, че трябва да се противопоставя. Личният пример трябва да не се разминава с това, което се говори.

    А при вас как е? Вие как предпочитате да разговарят с вас? :D

    Как се държат възрастните около вас? ;)

×
×
  • Добави...