Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nofunatall

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от nofunatall

  1. ами ритуала ли..то аз си го съчиних-думите,които искам да изреча,божествата ,към които се обръщам,също така да е на някой от трите дни на пълнолуние,мястото,и предметите,които ще ми трябват.тогава имах личен проблем ,който много ме измъчваше и се възползвах от знанията ,които имам върху уичкрафт и реших да си направя този ритуал ,в който все пак ставаше дума за защита от един човек.просто бях сигурна ,че той ми е направил нещо,а даже той почти си ми го каза.и за мое щастие след ритуала нямах вече проблеми с него-това беше така нареченото "заключване".надявам се да сте ме разбрали )
  2. според мен самочувствието зависи много от хората около теб и ако те те хвалят и ти правят комплименти и то всеки ден ,то това ти се втълпява и започваш да си изграждаш самочувствието.за жалост има хора с много високо самочувствие ,без покритие,а има и такива ,които нямат почти никакво/казвам почти ,защото едва ли има човек ,който да не харесва поне 1 нещо в себе си/ и се чувстват нищожни.то си зависи много от характера,от натурата,ако си много отворен и разговорлив,ясно ,че ще се чувстваш на по-виско ниво,а ако си скрит,избягващ хората ще ти е и ниско самочувствието!
  3. чудя се дали сънувам всяка вечер,защото много рядко си помня сънищата. много бих искала да си ги помня поне само за малко ,за да знам за какво е ставало дума и дали това има нещо общо с предстоящия ми ден.Вие колко често сънувате?Иначе може ли да се накарате да сънувате нещо чрез някакви специални медитации или нещо от сорта?
  4. ами стана ми много интересно в този форум ,а съвсем случайно попаднах аз имах един пророчески сън ,който никога няма д азабравя,защото ми остави много голямо впечатление!и най-интересното е ,че аз сама спомогнах ,за да го сънувам.тогава правех нещо като ритуал /преди да заспя/,опитах се да поврвам в това,което правя.след като изпълних задачата си реших да си легна.тогава като ан филм ми се появиха много епизоди от бъдещия ми живот ,свързани изцяло с ритуала и изобщо идеята ,проблема ,който меинтересуваше.в реалния живот всичко се разви за около 2 дена!всичко стана ,както в съня и наистина странно ,но много хубаво ми беше после ))
×
×
  • Добави...