Jump to content
Порталът към съзнателен живот

yankul

Участници
  • Общо Съдържание

    15
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

yankul's Achievements

  1. Милкана, т.н. поганни дни са натрапени от византийските фанариоти като противовес на древната българска Вяра. За враговете на България наистина са поганни, за нас обаче не са. През тия "поганни" дни 12 на брой от Коледа до Йордановден небето е Отключено и Колобърите имат пряката възможност да общуват с Бога. Оттам и възласа на Коледа - "Болг се роди, Коледо. Днес се роди, Коледо!". Оттогава и остава древнобългарският обичай на кукерите, облечени с кожи и имитиращи български танцуващи Колобъри. Този период е най-активен за тях самите. Всъщност той започва още от Еднажден (Българската нова година), когато се отключва небето, но през Коледа то се вече и отваря. Затова се пали Бъдник оставен вертикално, символизиращ световното дърво и връзката му с Горния свят, по който да слезе от Отвореното небе Млада Бога. За твое успокоение, ако през този период българка зачене (от българин) и в рода си е имала човек с по-особени възможности, тя има много голям шанс да роди дете с колобърски способности също. За кабалистите, бутали яко в християнството, съвсем естествено е това да е поганно време. Още повече, че тогава се ражда и Млада Бога или Христос както е известен.
  2. "Гой- животно съм за Летачите, Янкул. Те се хранят с "кръвта" на хората и пируват когато същите наистина умират. Колкото по-ужасно и в по-голям страх- толкова по-добре. Напиши в Google "Кредо Мутуа" и чети." Този зулуски шаман, пременил се с древнобългарска символика не казва нищо ново. По принцип, основното при Дейвид Айк е как тези пусти илюминати са непобедими и видиш ли обикновеният човек нищо не може да направи срещу настъпващия Световен Ред. Само че Българите никога не са се страхували от тези диви, както ние си ги знаем. Добре скрити артефакти за тях има още от предпотопното време, но ние сме подвластни на сили от много по-висша йерархия и нашите предци не ги е било страх от тия. Доброто винаги е по-силно от злото, а нашите защитници, чието съзвездие постоянно се повтаря в народните мотиви, както и при Ванга, си знаят работата. Макар косвено дивите да са първопричината за потопа по нашите земи, принудил повече половината българи да тръгнат на изток и да се скитат далеч от родината си хилядолетия напред. Чак до 6-7 век, когато се връщат при останалите да пазят бащиното огнище братя, сега незнайно защо наречени траки. Кристиян - сънят ти трябва да е бил доста кошмарен, макар и точен. Само една корекция - по техните планове земята тук няма да се казва Израил, а Еврия. Какво по-добро - да бъдат на едно свещенно място, в рамките на контролирания от тях Еврейски, пардон Европейски съюз, далеч от противните палестинци и обсега на "шахабите". И най-важното, какво по-сладко отмъщение, да отнемат древната земя на хилядолетния им враг, а малцината неимигрирали наследници от някогашните божествени ари да им бъдат слуги и секс-робини. Лично дълбокопочитаемият Соломон Паси в изблик на религиозен екстаз като външен министър покани тук 2 милиона богоизбрани за заселване. Сега се поусетиха, че гоите стават неспокойни и действат по-скрито, като първо трябва да се отнеме на омразните българи земята им чрез икономически геноцид и валутно-банкови манипулации. И едно предсказание от мен - обменяйте си левчетата в евро докато е време. Защото догодина на чичко Шорош ще му трябва българска земя на безценица - а той знае как се прави спекулата. Питайте и юпитата от неговия Институт за пазарна икономика, те също го знаят. Всичко си върви по план, но във високомерието си пропускат един важен детайл, който никога един материалист няма как да разбере. Силата на Духа - свещенната българска Оренда и всичко свързано с това.
  3. "Харесва ми да им помогнеме да ИЗВЪРШАТ ТОВА, КОЕТО СА ОБЕЩАЛИ" Прочети пак какво съм написал по-горе. За тях ти си ГОЙ-животно. Ти ако имаш овца, ще я доиш и стрижеш, ще и слушаш блеенето и накрая ще я заколиш. Тия с шапчиците са хората, които реално управляват българската територия. Докато българите не разберат, че за тях ние сме животни - нещата няма да се променят. Не ми е работата в този форум да влизам в политически диспути, за да създавам неприятности на админите. Мога само да кажа, че картите са хвърлени на масата. Те знаят какво искат - пълното ликвидиране на Българския дух, българския народ и заселването му с други етноси (познайте какви). Програмата си има кодово име, изпълнителите се знаят. От наша страна също се знае какво трябва да се направи за да се възстанови свещения Български Саракт. Това не е празна дума, лишена от съдържание. Въпроса е има ли смисъл да се прави за 10 процента българи. Цитирам пак едно предсказание, което не ми се иска да се сбъдне изцяло. Знам, че може би пак само 10 процента ще го разберат, но какво да се прави. Пусти оптимизъм... "Ние се явихме не да спасим Българската нация. Нацията умря, самоуби се. Нацията загина съзнателно и доброволно. Ние се явихме, за да спасим онези малцина Българи, решени да продължат своя живот и след смъртта на нацията. Ние се явихме не за да продължим, а да започнем... Които не пожелаха до воюват за своето оцеляване - те няма да оцелеят. Които не пожелаха да тръгнат - те няма да пристигнат. Които не пожелаха да потърсят - те няма да намерят. Не, прекалено късно става да будим заспалите - Бурята ще помете и нас ако чакаме още... Който се покорява - покоряват го. Който се покланя, който превива гръб пред силните на мига - превиват го..."
  4. "В скоби към тях са прибавени пропуснати в библейския текст стихове, в които се загатва Божествената мисия на България" Позволявам си да цитирам едни древни предсказания за недалечно бъдеще, редактирани хилядолетия по-късно в "Кръгове - Бяла книга". Текстовете ги няма из книжарниците, а единственият сайт, където бяха публикувани, е спрян от режима "Земята в скалната кухина се осветява от светеща мъгла. Мястото е практически неоткриваемо. След крайното проваляне на човешкото общество там, където се роди Искрата, там се разгаря новият Пламък. Не достига време. Добата е на изчерпване. Сразяването на противника в човешки облик е само начало. Отпорът срещу врага от неземната Бездна е хилядократно по-тежък. Колобърите бързат. Угрижени са боилите. Свръхчовешко е напрежението сред багатурите...Маговете пак ще се справят, както винаги са се справяли. Но наложително е първо да свършим със земните им със земните им съюзници, с тукашните човекоподобия, с отреклите се от човешкия род, с паразитите в човешка кожа". Разбирайте го както си искате. Предполагам някои се досещат къде е мястото, където преди хилядолетия се роди Искрата и кои са Слънчевите ари. Затова сме им в полезрението. Затова бързат да унищожат и България. Напразно "Анехербе" на Химлер е ровило в Тибет.
  5. Всички сме смъртни и дали ще умрем с нож в ръката, защитавайки Родината си или в някое болнично легло - на всеки от нас ще му дойде края. Това е великия кръговрат на живота. Древните ни предци са го знаели много добре и не са се страхували от смъртта. Един мъдър български Колобър - кансюбиги Омуртаг някога беше казал ; "Човек и добре да живее - умира и друг се ражда на негово място". А драги ми Хамелеон, дано не ти се налага, но ако в дома ти нахълта озверяла мангуста и понечи да изнасилва дъщеря ти, ти с мир и прошка ли ще му отвърнеш? По тази логика Ботев трябваше да си гледа даскалъка, а Левски - монашеството, за да не умрат от насилствена смърт. Христос не трябваше да предизвиква левитите, пребивайки търговците в соломоновия храм, за да не го намушкат с копието докато виси на кръста. Това с ножа е друга тема за кармата, но да защитиш Родината и близките си - не е лоша карма, а свещен дълг. Напротив, бездействието ще ни доведе карма и в следващия живот ще бъдем предизвикани още по-драстично. А за фарисеите от горната снимка прошката е излишна, защото за тях ние сме гои-животни, какъвто са смятали и арамееца Йешуа (Христос). За тях - ние трябва да сме роби, а към българите имат особен афинитет именно заради предсказанията а и поради някои "спречквания" в миналото. И последно, да - на България се помага, но "Помогни си сам, да ти помогне и Бог". Ако дори не се опитаме да си помогнем - наготово никой няма да ни го даде.
  6. Точно така. Всяко предсказание като такова дава само най-вероятния развой на събитията, ако субекта предприеме (или не) някакви действия. Дори и Ванга многократно е предупреждавала, когато знае, че може да се помогне за някаква опасност и това не е против Божията воля. Понякога обаче, самият факт, че априори знаеш бъдещето, променя сбъдването му. Понеже темата тук е за нещо много по голямо от нас отделните хора, а именно за бъдещето на България, трябва да добавя още нещо. Дънов, а и дори хора в този форум, знаят че силите, които винаги са помагали на изстрадалата ни Родина, ще помогнат пак ако видят някакво действие от наша страна. Иначе просто няма за кого да се прави и кой да ги чуе. Ако тук, в свещенните ни земи не са останали Българи - те ще бъдат безмълвни. Тогава предсказанията на Ванга, както и на древните ни предци, слънчевите балагури, няма да се сбъднат. За сметка на това ще се осъществи един друг план с кабалистично звучене. Ние сме на кръстопът и от нашето действие/бездействие зависи бъдещето на България. И за да не съм голословен, става дума за тези; http://www.segabg.com/online/IMG/2832/0109-large.jpg срещу Пазителите на България и техните човешки представители от колобърския съвет
  7. Хайде и от мен малко за Българите Ванга "цитира" едни по-древен текст - "Един Бог, един Владетел, един Закон". Съзвездието също се знае кое е. Освен нейните има и още много по-стари предсказания, някои от тях записани в свещенната Книга на Завета на древен старобългарски куниг. В една друга тема, някой беше пуснал едно от тях - на богомила Осоговец.
  8. Темата за обединението е прекрасна, но именно това ни куца на нас, българите. Например има едно древно учение - тенгрианство. Казвам учение, а не религия, защото е много повече от това. То е философия, начин на живот, уважение към природата и Рода, както и начин за управление на държавата (Саракта). До 863 година, когато Борис-Михаил за да запази престола си, варваски избива 52 български рода и забранява със заплаха за поробване по населените места да се практикува. На древните капища са построени църкви. Колобърите са избити, а свещенните хилядолетни книги изгорени. Някои от тези материали и знания родолюбивите българи успяват да съхранят по манастирите до наши дни. Дори и сега има, макар и малко хора, които се наричат себе си тенгриани. Дори и сега има останали колобъри, които носят знанията но се държат настрана в неизвестност. Та тези хора си имаха и един малък сайт - www.voininatangra.org, който обаче стана прекалено популярен и неудобен за властите и надлежно затворен. То дотолкова с обединяването. През това време, някои други сили упорито си изпълняват своя пъклен план за униищожението на българите. За справка; http://www.segabg.com/online/article.asp?i...&id=0000301
  9. В горния постинг има малко фактологически грешки, успешно набивани в главите ни, за което не е виновен автора(ката). Първо, този Бог-Слънце си има име, на който е кръстена и древната ни българска религия. Второ, това тракийско "племе" асти, въобще не е тракийско и не е племе. Тук говорим за най-древната предпотопна високоразвита култура отпреди 8000 години на беласгите, нашите генетични прародители. Някъде са известни като пеласги, пеласти или асти. Те са строителите на Перперек, Беленташ, както и на Щута града, откъдето бях помолил ако разполага някой със снимки да ги публикува, за да ги има за поколенията преди да бъдат унищожени от хм.. иманяри, както се случи със скалната рисунка на квачката до ситовския надпис на Щутаграда.
  10. В кунига е имало два вида писменост. Едната е за държавната администрация, а другата е за по особени хора и дейности, да го наречем за по-просто, жречески ритуали. Тя не е за всеки, затова е и засекретена. Можете ли да си представите какво би се случило, ако се разбере, че ние БОГ-АРИТЕ сме били нещо много повече от едно просто безписмено племе и че тези текстове са адресирани до нас, а не до хм.. кабалистите. Диана, аватарът ти от местността Святой ключ ли е или се бъркам?
  11. Българският дух няма да бъде сломен докато не загине и последния пазител на древната българска Вяра. Но те, както и нестинарките в Странджа остават все по малко. Времето изтича, през следващите 5 години зависи дали ще има България. Но това е по съвсем друга тема.
  12. От всичката плява, изписана по случая Царичина има няколко подробности, които правят впечатление. Първо, писмеността на която пише Ели Логинова е прабългарски рунически куниг. Второ, тя самата казва, че когато се отвори това място, България ще си върне силата, каквато е имала някога. Уточнява дори и кога е била такава (доста преди 681г). По този повод, тя основава кръгът Дуло, на името на свещенния род Дуло (Туло), управлявал света от незапомнени времена. Трето, в един момент тя е пратена от корумпираната ни колониална администрация не къде да е, а в Израел, и не при кого да е, а в Института по Кабала за да "помогнат" да разчетат к(у)нигите. От този момент нататък чертата е ударена. След няколко месеца проекта е замразен, дупката бетонирана и оставена да чака по добри времена, както казва и Ванга. А те ще са когато се отвори от честни българи и знанията се използват за България, а не за чужди сили.
  13. На гости тия дни ми е приятел и от дума на дума на чаша вино се стигна до нестинарството. Тъй като мъжа е от Странджанския край, е имал възможността да присъства на истински нестинарски ритуал в село Кости като дете. Нещо много по-различно от комерсиалните танци по туристическите курорти. Самата подготовка за ритуала започвала няколко дни по-рано, когато се натрупват дърва за кладата. Те са толкова много, че се нареждат едно върху друго докато се образува ешафод. Няколко дни преди деня на Св. Констанин и Елена възрастната жена нестинарка изпада в колобърска болест. Общо взето човек ако не знае какво става, ще помисли че е тежко болна. Очите за изцъклени, тялото и е ледено като на мъртвец. Деня преди събитието за запалва кладата. Огънят е просто огромен. На сутринта "болната" жена скача като сърна и заедно с още две по-млади жени взимат иконата на Богородица (за нея малко по-късно) и тръгват с особени танцови стъпки из къщите на селото,където им дават по малко ракия. С тях има тъпан и гайда, които свирят особена музика. Около 9 вечерта се отива на мястото. Огънят вече е изгорял, останала е жаравата. Тя е толкова силна, че човек не може да се доближи до нея. Мъже от гражданска защита в специални противопожарни скафандри разтилат жаравата на рвномерен слой, дебел около 30см. Топлината е толкова силна, че най-близките зрители могат да са на 10 метра от мястото. Нестинарката с иконата в ръце, облечена в бял сукман, стигащ до глезените и шарена престилка обикаля няколко пъти около жаравата и после влиза вътре. Започва истинския танц, под тежките удари на тъпана. Боса, краката се заравят в жарта, с ръце се гребват въглените. През цялото време тя издава особени гърлени звуци от рода на "въй-въй-въй". В един момент тя хвърля бяла памучна кърпа на земята, която по всички закони на физиката трябва да пламне, но си остава непокътната. След това поставя дървената икона върху въглените, но тя не пламва. Целият ритуал върху горещата жар продължавал повече от 40 мин. Имало и един случаи, когато местния подпийнал милиционер решил, че и той го може и после се наложило да го карат с линейка с тежки изгаряния по краката в града. Самата икона се съхранява (вероятно и до ден днешен) в една постройка или по скоро землянка от незапомнено време. Всички опити да се открадне завършвали тргично за крадците. Последният път колата на двамата крадци избухнала в пламъци, а иконата само останала невредима вътре. Такава е историята, каквато я чух и предавам дума по дума. Ако някой знае нещо повече - да ме допълни Диди, ако искаш пиши ми на ЛП, бих могъл да ти дам още информация и за други места и древни тангриански ритуали. На това място сега и да искаш да нощуваш не можеш, защото са изтеглили кльона (граничната ивица) до Градище. Пак може да се отиде, но с придружител от музея в М.Търново, а и няма кой знае какво да се види. Галериите са нарочно залети с вода (казват радиоактивна) след краха на експедцията на Людмила, хероона при Мишкова нива е поломен от багеристите-археолози, които са търсели безуспешно входа. А за това, че се обезлюдява мястото не е точно така. Има значителен интерес от английски "инвеститори" с вехтозаветни имена. Защо ли, само те и покойната Ванга знаят, както и още някои хора от които се интересуваш
  14. Давате ли си сметка обаче, защо този филм е излъчван в антибългарската телевизия на сатаниста Мърдок? За незапознатите той изглежда прекрасен, но всъщност си е една тънка манипулация. Основната линия е, че ние произхождаме от Азия и че сме били езичници, т.е. политеисти. Тъй като истината за българите вече избива от всички места, добре скривани през векове манипулации, сега се прави опит чрез полуистини да се скрие истинското ни минало. Че ние, БЪЛГАРИТЕ сме автохонното население на Балканите, че нашата култура и цивилизация е в основата на всичко. Че това "езичество" за което говорят (то си има име) е най-старата монотеистична религия на света, много по стара от юдаизма. Този страх, който те изпитват от нас си има основание. Затова се и удря върху най-ценното, българския дух
  15. КирилЗен, снимките са страхотни - благодаря за тях. Имам и един въпрос. След като си бил на Щута града, където е Ситовския надпис правил ли си случайно снимка на зооморфното скално изображение на Квачката с пиленцата. За съжаление преди няколко години беше разрушена от вандали, а ако имаш снимка, тя ще остане за поколенията.
×
×
  • Добави...