Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Веронез

Участници
 • Общо Съдържание

  64
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Местоположение
  София
 1. Здравейте! Ето информация за това как се стига от София до Седемте езера: Най-добре е да се вземе автобус от автогара Овча купел, в 6.50ч. до Дупница. Там още при влизането в града, на спирките представители на фирма за транспортни услуги питат кой ще пътува до Паничище./Нали сезонът е започнал/ Маршрутката изчаква двайсетина минути, за да се хванат и пътници, пристигащи с влак в Дупница и тръгва в 8.30ч. Така можеш да се окажеш в жизнерадостна група от южнокорейски студенти и ветерани туристи. В Сепарева баня пак се изчакват евентуални туристи и кам 10.30-11ч се стига при лифта до х. Пионерска. Когато си с багаж за една седмица, този начин на придвижване ми изглежда добър На слизане, при х. Пионерска може да се разчита на маршрутка до Дупница в 15.30ч и в 17.30ч Ето телефоните на транспортната фирма ЕТ"Калин Гелев" 088 51 48 906 и 089 67 78 521 Условията в х. Рилски езера са много добри. Има хубава и уютна туристическа кухня /освен ресторанта/. Трябва да се направи предварително резервация.Хижата има подробен сайт.В стай с 6 легла нощувката е 15лв. А в двойна стая - 48лв / за стаята/. Хижа Седемте езера РАБОТИ и приема туристи!Минах от там. Нощувката е 12.лв в обща стая, а условията същите - без течаща вода, с тоалетни на 100м и с несигурно чиста вода за пиене. Надявам се моята информация да е полезна. Хубаво лято!
 2. Много благодаря, devashaktika! В зависимост от транспорта, на който ще попаднем, ще избираме и маршрута. Но от всичко написано разбирам, че районът на Скакавица си заслужава, независимо в коя посока върви човек - нагоре или надолу . Ще се отбия и на старата хижа, за да разбера как стоят нещата там. Ето, че се появиха и добри новини Надявам се да станат хубави снимки..Всяко настроение на Рила е привлекателно Сърдечни пожелания на всички за хубаво лято!
 3. Благодаря за допълнителната информация! Познавам добре пътя откъм х.Вада. Сега ми се иска да мина от другата страна - откъм Сепарева баня. Надявам се да има автобуси до Паничище. От там до х. Скакавица сочат, че се стига за 3 часа, а после до х. Рилски езера - за 1.30ч. Водопадът в страни ли е или се минава покрай него? Ако някой е минавал скоро по този маршрут, ще съм блогодарна да получа информация и впечатления до неделя вечер С пожелания за слънчеви и хубави дни!
 4. Имах предвид езерата Чистота и Съзерцание Нали така се казваха ..
 5. Здравейте! Благодаря за отговора! Тъжно.. Надявах се на нещо по- добро. Още миналото лято през юли имаше признаци, че нещата не вървят надобре и чистотата на водите е накърнена. Не само къщичката на Горското, но и огромният поток хора, идващи с лифта, видимо застршаваха равновесието в това вълшебно и хармонично място, където душата може да си почива. В реката, свързваща езерата, и около хижата се бяха появили плъхове, привлечени от отпадъците. А съседната долина с езерата зад в. Харамията е все така недокосната.Там потокът от туристи не минава и е съхранено. И нещо много магическо - от високо езерата не изглеждат привликателни, някак невзрачни са.Но ако слезеш долу, при тях, ти се открива един необикновен свят на покой, хармония и неизказани неща.Сякаш някой ги е скрил от погледите на непосветените в хубоста на планината
 6. Здравейте! Много ми е необходима информация за хижа Седемте езера. Като я затвориха миналото лято през август, ще реботи ли това лято? Къде би могло да се отседне за няколко дни през юли, освен в хотел Рилски езера? А дали има пряк транспорт от София до лифта при х. Пионерска, маршрутка примерно. Ще съм благодарна, ако някой може да ми отговори! Поздрави на всички планинари!
 7. Интересна е тази тема..Четеш и започваш да забелязваш как например някой е обсебен от своя Анимус - властен,авторитарен, подчертаващ своята рационалност с изобилие от термини. Анимус, който изтъква на психолозите, че знае повече от всички тях, на художниците - че знае най-много за изкуството. Анимос , който желае да завоюва територия дори във форум като се позовава на честотата на съобщенията си. Един неосъзнат и затова /както тук казват/ - не особено симпатичен Анимус, който е загубил чувството си хумор и своята дружелюбност, а с тях и своята елегантност и толерантност. Може би една малка мила катеричка ще помогне на този Анимус да се върне на мястото си и да не доминира
 8. Здравей, Милена! Благодаря, много сериозно си подходила наистина. И аз ще се запозная с твоите мнения Допада ми твоя музикален вкус и вчера поздравих с първото клипче с анимация дъщеря ми за именния ден. А че непроменяните аватари означавали отсъствие на гъвкавост и на готовност за промяна, това си е направо дрън-дрън / да ме простите/. Различните изображения могат всъщност да означават едно и също в основни линии.Така е с аватарите на Иво ) Макар сега да предпочита да се представи по-войнствен, същноста на аватарите му винаги насочва към стремежа му да бъде водач и да носи отговорност От друга страна - всяко нещо в някаква степен съдържа своята противоположност. Така честото сменяне на аватара може да означава готовност за промяна, но може да означава и липса на център, недостатъчна осъзнатост на своята личност / в някяква степен/. Всякакво втвърдяване на констатациите не може да е присъщо на психологията. Ние, които сме си избрали зеленото листенце, знаем колко взаимно изключващи се неща означава то
 9. Привет! Отдавна не съм писала тук, но чета понякога Забелязвам,че още някой е харесал моя аватар - Милена Какво ще кажете, дали сме посестрими? Има ли по-хубав аватар от нашия?
 10. Здравейте! Много интересна тема с интересни събеседници Имам въпрос. Ако се срещнат двама - мъж и жена с различно ниво на Анима и Анимус, кокво ще се случи? Или може би точно това в живота се случва непрекъснато
 11. Не мисля, че се самозаблуждаваш, Благост Радвам се за теб. И аз знам , че всеки сам си конструира света, в който живее Ти просто си по-добра в това Затова и отварям този сайт Зареждащо е в някаква степен.. Хубав ден!
 12. Ехе, бях забравила за този въпрос от преди почти две години Но тук явно не сте Съгласна съм с основните идеи , но все пак е човешко някога да си тъжен , да ти се мяркат неприветливи мисли, да си неудовлетворен и да трябва да се справяш като си тук - на земята. Не съм така съвършена и не вярвам на абсолютно бодряческия тон
 13. "Сидхарта" на Х.Хесе! Заслужава си. Притча.Малка, но мъдра книга и аз мислех да напиша за нея.Ето че се появи заглавието и. Препоръчам я на Благост като отговор на въпроса: Можем ли да спестим на другите /или поне на децата си/ дългия път на познанието и да им го дадем наготово. Хесе внушава, че това е невъзможно и всеки изминава своя път. Това лято четох "Игра на стъклени перли" пак на Хесе.Интересна и сложна книга,радвам се,че я прочетох,но не всеки ,вероятно, би имал търпение. Поздрави на четящите!
 14. Не обобщавай Мозата,някои просто не знаят буквите, а други четат една и съща книга А през август който чете, нека се похвали, аз ще проявя скромност.
×