Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Баян Бугар

Участници
  • Общо Съдържание

    4
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Последни Посещения

1769 посещения на профила
  • feya

Баян Бугар's Achievements

  1. Хм... Пробвах формулите ... Нито една от тях не може да се сравни с "Отче Наш" - имам предвид въздействието върху мен (настръхвам и се изпълвам с енергия). Щом казвате, че Ви въздействат - добре, може би аз не съм настроен на тази вълна....
  2. Хм... Ще си позволя да споделя нещо лично. До преди две седмици, бях убеден, в свободата на избора гарантиран ни от нашия Създател, чрез кармичните закони... но видях как мой близък човек е попаднал в капан - от време на време се подчинява на чужда воля (удря ръцете си, души се сам, не може да стане от леглото без разрешение на нещо) Вярата му (в каквото и да е вярвал) се е изпарила напълно след тези неща. Това е и основната причина да се запиша в този форум - търся някаква помощ. След като видях какво се случва с него, вече две седмици не мога да се съсредоточа - все едно съм в депресия, нямам желание за нищо. Когато казах "Отче Наш" днес за малко се почувствах по- добре... но това не променя нещата ... не мисля , че е магия, а по скоро случай на обсебване (когато духът на човек е слаб при определени условия ...) Силите на злото са живи и все още функционират. С любов към тях не мога да отвърна, но поне гнева го няма в мен.
  3. Здравейте... Силно ме заинтересуваха формулите и онези странни думички Фюр.... и АУМ - някои може ли да разкаже повече за начина по които са били открити от Дънов и за тяхното приложение. За съжаление съм чел само една книга на Петър Дънов и не съм запознат като повечето от Вас. В момента съм в положение в което ми трябва подкрепа и преоткриване на вътрешни извори на сила, така, че ... Благодаря предварително!
  4. Мисля, че само веднъж съм се молил истински (да желая нещо и да моля Бог за него) ... и не защото съм горд или защото всичко ми е наред в живота, просто мисля, че трябва да се молиш само в трудни моменти на които нямаш решение ... след това чувството е на лекота и просветление . До сега си мислех, че единствената достойна молитва към Създателя ни е да му благодарим за осъзнатите ни качества, които са отражение на величието му. Това е до момента в който не ти се случи нещо страшно и не усетиш колко сме слаби хората.
×
×
  • Добави...