Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Physalis

Участници
 • Общо Съдържание

  19
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Physalis

  Житен режим 2008

  За първи път правих житен режим през лятото на 2007. Знам, че е най-добре през февруари, но имах голямо желание и нужда от промяна. Даже малко го измених и вместо ябълки ядох праскови, защото бяха от градината и реших, че е по-добре да ям тях отколкото да си купувам ябълки. Ефектът беше невероятен. Изчезнаха доста страхове, които преди ми пречеха да вървя напред и да се радвам на живота. Станах по-решителна и уверена в себе си и направих важна крачка в живота си (напуснах постоянната си работа за да преследвам мечтата си, която преди не гоних поради разни страхове). Нямах никакви проблеми, защото през зимата бях главно на семена и салати + плодове. Мина много гладко. Сега го правя за втори път,но го започнах на 20 не знам, но реших че трябва да е в сряда. Сега е с ябълки. Остават ми още 4 дни. Явно трябва повече да чета, защото определено ми се хапват разни неща. Не чувствам никакво раздразнение или нещо подобно. Много ми е спокойно и приятно, но може би защото работя вкъщи. Успех!
 2. Physalis

  Защита на животните

  Подкрепете тази кампания! http://www.dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=48
 3. Physalis

  Житен режим 2007

  Здравейте, Направих житния режим без никакви проблеми. Нямах главоболие. Но аз от около година съм преминала на 50% растителна храна. Усетих моменти, в които бях раздразнителна. Това показва, че имам още доста работа. Прочетох и една статия във вестник Братски живот, че рижима се прави само февруари и следващия път ще го направя тогава. Много се радвам, че имах сила и желание да го направя, защото е чудесен метод за цялостно пречистване.
 4. Планината е любимото ми място. Аз съм от планински град и тя е част от моето детство. Ходила съм на сравнително много места. 7 езера са най-впечатляващото нещо, което съм виждала и оказаха най-силно влияние в моя живот. Но бих искала да споделя усещането от Мадара. Всички приятели ми бяха казвали, че е много специално място и, че усещането там е различно. Отидох и започнах да търся необикновените неща. Но не ги намерих. Изкачих се горе на платото и се загледах пред мен надалеч...... След известно време една от моите приятелки каза, че през главата и преминавали интересни мисли. Чак тогава аз осъзнах, че съм спряла да мисля. Дори не си и дадох сметка,че не мисля. Това е първия път, в който спрях мислите си без дори да се опитвам да го направя.
 5. Physalis

  Житен режим 2007

  Реших да започна житен режим в сряда на 20.06.2007. Тогава е 2 или 3 ден след новолуние. И понеже е нещо, което не съм правила реших, че трябва да е във фазата на новолуние, защото е ново начинание. А и тогава качествата, които ще развия са точно това, което искам да постигна. Ако някой може да ми даде съвет ще съм щастлива да го чуя.
 6. Physalis

  Житен режим 2007

  Много ти благодаря! Аз съм все още начинаеща, но ми се струва, че бързо напредвам Успех и на други, които ще пробват за първи път.
 7. Physalis

  Изгрева на слънцето

  При мен всеки път усещането е различно. Но аз изобщо не се замислям за това. Оставям всичко да се случва от само.
 8. Physalis

  Житен режим 2007

  Здравейте, Аз никога не съм правила житен режим, но от 5-6 месеца си мисля за него и реших сега да го направя, защото съм свободна, а предпочитам да го направя когато не съм на работа. Кажете ми моля, какво означава разсип на луната. Скоро беше пълнолуние. Може би разсип е фазата след пълнолуние.
 9. Physalis

  Български етно групи?

  Исихия са много добри. Много ми харесва Ветре. Но за мен определено Теодосий Спасов е най-добрия български изпълнител. Разбира се, че има и други, които също са много талантпиви.
 10. Physalis

  Покълнали храни

  Аз съм покълвала соя, нахут, слънчоглед, люцерна, жито и май тиквени семки Таблицата на Паро много ме улесни, но установих, че е важно около 4-5 часа да седят във вода и после си покълват за около 24 часа. Няма нужда да държа някои от семената по 24 часа във вода.
 11. Здравейте, И аз подкрепям суровоядството. Лично съм го пробвала, но не го прилагам постоянно. Мисля, че ако някои иска да стане суровояд ще е по-лесно ако направи едно от дневните блюда само сурова храна. След доста кратък период(зависи от човека разбира се ) ще установи, че му е по-леко от суровата храна. В момента на обед ям 1 плод, а вечер задължително много салата+ нещо друго.
 12. Аз съм от планински град(Троян). Бях свикнала със Стара планина все едно е част от мен и изобщо не си давах сметка как ми действа. Но се преместих да живея в друг град и установих, че не мога без планина. Бях започнала да чета беседите на Петър Дънов. Усетих, че нещо ме тегли към Рила. Не ми се беше случвало такова нещо. Отидох на 7 езера преди една година. Около 19 август. Не съм играла Паневритмия никога. Нито пък съм гледала на живо. Но това което усетих там не мога да сръвня с нищо. В продължение на 2 месеца си мислих само за езерата. Предишните ми проблеми вече ми се струват смешни глупости. Смея да твърдя, че се промених.
 13. Physalis

  Welcome to our site

  I found this Forum 2 weeks ago. It gives me the answers to many questions I've been thinking about. I really think it is a nice idea to chat in English. The last joke is very good, but if an English speaking person who wants to know more about Petur Dunov looks it he/she wouldn't catch the idea of Love+Wisdom and so on and so forth. No bad feelings. I will write here and provoke all of you to write, too.
 14. Physalis

  Вегетарианство

  Здравейте, Аз отскоро съм по този път, но определено хората, които не ядат месо притежават различно излъчване и гледат на живота по друг начин. Относно предимствата съм се обедила лично, че се чувствам по-добре без месо.
 15. Здравейте, аз също казвам молитва, но с мои думи. Всеки път е различна, но главното е, че благодаря на Бог за храната, която имам и, че има с кого да я споделя. Отскоро го правя. Имам някакво неопределено хубаво усещане докато го правя и по-време на яденето също.
×