Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Ру_ми

Участници
 • Общо Съдържание

  18
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За Ру_ми

 • Рожден Ден 07/07/1973

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  279704773
 1. Ето още едно предложение за астропрограма www.astroworld.net .Пише, че е демо версия, но си работи, имам я вече повече от месец.Интерпретации не дава, но има карти за всичко, което най-често се използва- транзит,солар, лунар, прогресии, слънчева дъга. Много ми допада.Пробвайте и вие.
 2. Здравей, Илияна! Можеш да намериш значението на домовете на тази страница http://www.astro.com/astrology/in_house2_e.htm (може да си избереш език, без български и руски).
 3. Здравейте! За тълкуване на кармични връзки съм срещала и Сатурн с личните планети.Това съм го чела в книгата на Марч и Макевърс 5 том.Те смятат аспектите със Сатурн за най-обвързващите. За съжаление нямам много личен опит, който да споделя.
 4. Здравей! За това, че нямаш ретроградни планети значи, не е беда, но за младост на душата не знам??? За Нептун до Ацс значи, че силно ти влияе, но как ше го използваш зависи от теб, а според мен Нептун в 12 дом не е зле, та нали е в собствен дом...Може да си мистична, да имаш пророчни сънища....Знае ли човек...Моя син също ума това положение на Нептун и то ми най-малката грижа... Какво ли ти помогнах, едва ли...
 5. Здравейте! Относно мението на Ивелина, за Нептун не съм съгласна.Имам предвид, че тово означава, че Нептун се индетефицира с нашата душа, което не е вярно или поне аз не съм съгласна с него. Ако може, Ивелина , кажи от къде е твоето заключене за това.
 6. Здравей, Дино! Няма да мога да ти отговоря на всичките ти въприси, но ще пробвам да ти обясня това, което знам. За възлите- Южния посочва за минало прераждане, какви сме били, например в дева- лекари или нещо свързано с Дева;Но положението на Луната също има занчение. Знака на Северния възел сочи какво трябва да постигнем в този живот, а дома къде трябва да научим уроците си. Това не значи, че през този живот изкупуваме грешки само от един минал живот Относно положението на планетите и реда на настоящето прераждане- не съм срещала такава зависимост в астрологията, в моя скромен опит.А и не смятам, че реда е най-важното, което трябва да разберем. За възлите мога да ти препоръчам книгата на Жан Спилър "Астрология на душата", ако все още не си я чел, а също и "Кармична астрология" на Дороте Кьохлин дьо Бизмон. Поздрави!
 7. Здравейте! Разбрах защо Везни, защото дибет е болест на задстомашната жлеза, а тя е свързана с работата на бъбреците ,направих справка с по-запознати с медицината.Диабета бил болест на натрупан гняв за неосъществен цял процес. Относно съвпада на Марс и Сев.възел- в Риби е в 5 дом и няма напрегнати аспекти само хармонични- секстил със Слънце и тригон с Луна??!
 8. Здравей, Надя! Пак за този диабет- в книгата на А.Апостолов прочетох, че при зле поставен Юпитер в рожденната карта се наблюдават болести....и диабет.И пак там се посочва, че наранен Юпитер във Везни , а също и наранен Марс във Везни дават болестта диабет и други са изброени. За Юпитер, добре, но защо във Везни, а и този Марс, не разбирам.Виж дали това ще свърши работа. А за този Южен възел, според мен той отключва неща от минали прераждания, които не сме довършили и ако не сме тръгнали в правилна посока...спират ни чрез болест. Как ти се вижда? Имам наблюдение за съвпад на Марс и Сев.възел- неправилни действия в живота и начин на мислене и като резултат дълбока депресия.Опитът ми не е голям, но да го споделя.
 9. Здравей, Надя! Не, че много упорствам за тази Дева, но да допълня.Планети в 6 дом има ли?Ако няма се предавам за Девата, но ако има ..занеш какво да ги правиш.
 10. Здравей! Транзитите са си за всеки!Връзката между двама души е двустранна, затова е връзка, а не самостоятелно съществуване, но всеки я възприема различно, така че трябва да се гледат транзитите на двамата.Ако имате планети в еднакви градуси,имам предвид независимо от знака, тогава се говори за "споделения опит", който помага заедно да преодолеете трудностите, струпващи се на главите Ви едноврвеменно.Но...ако ги нямате пък имате друго предимство- който не е засегнат да дава кураж на другия, който се чуди накъде да погледне и незнае какво да прави.Така, че хода на връзката зависи, кой от какво има нужда и дали другия може да му го даде....а навсякъде трябва да правим компромиси, нали?!Според мен зависи и от настройката на всеки към самия себе си, но понякога ние се самозалъгваме и сами се убеждаваме, че не това сме търсили в една връзка.А може това е бил първоначалния ни план, още преди да се родим!!? При анализ на една връзка мисля, че трябва да се започне със синастрията- дали имаме достатъчно неща, които да ни свързват, но дори да ги няма човек може да реши, че нещата ще потръгнат...избор, това е Изборът,но защо и как кой ще обясни.....дали причината не се дължи на минали прераждания???1
 11. Здравей Надя! Диабет, мислая е свързан с функциите на панкреаса, не съм лекар или медицинско лице, но знам че диабета е нарушена функция на панкреаса!Това означява Дева! съответно Меркурий.Трябва там да се търсят причините.Има ли смисъл в случая, който изследваш?
 12. Здравейте, Иване, кой смесва Дух, Душа и Тяло?! Като избираме да се родим на Земята във физическо тяло ние избираме да научим своите уроци и да станем по-добри, да се доближим до Божественото, да извисим Духа си чрез земните си дела. Астрологията може само да ти помогне да намериш своя път.И не само астрологията, за всеки е различно и хората не са еднакви...иначе щеше да е много скучно.А всеки как ще използва земния си живот също си избира- дали ще тръгне по пътя си или ще го отлоги за следващия път....но какво ли ще е тогава?!Така или иначе избори разни.
 13. Здравей! Благодаря ти за това, че се включи.Значи не съм само аз непросветената по въпроса. В сайта на astro.com намерих едно мъгляво обяснение, от което нищо не разбрах освен, че се изчислявали много сложно , но какво от това.Нищо не е ясно, поне не и на мен.
 14. Здравейте! Относно добрият астролог...този, който умее да не даде съвет, т.е. да остави всеки да реши сам, сам да вземе съдбата в ръцете си. Никой не може да вземе решение вместо никой друг, това според мен е свободната воля, която Бог ние дал. Зависи в каква посока ще я използваш! Винаги има два пътя, но по кой ще тръгнеш зависи само от теб и от никой друг!! Звездите(имам предвид транзитите, прогресиите и т.н.)посочват в коя област ще има промени или промени, но как ще бъде реализирано зависи от всеки индивидуално.Според мен е много важна свободната воля!
 15. Здравейте! Какво представляват примарните дирекции??!Знам го само като термин, но си нямам представа какво означава и как се изчислява.Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна да ме просветли по въпроса, а ако може и да ми посочи някаква книга....?
×