Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mihailo

Участници
  • Общо Съдържание

    314
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

mihailo last won the day on Юни 17 2023

mihailo had the most liked content!

1 Следващ

За mihailo

  • Рожден Ден 2.08.1961

Метод за Връзка

  • AIM
    mihailo1683
  • ICQ
    295773790

Профил Информация

  • Пол
    Мъж
  • Местоположение
    Тутракан

Последни Посещения

13651 посещения на профила

mihailo's Achievements

  1. Истината ще ни направи свободни.Аз не говоря за прочетено а преживяно за знаене не за знание,. Да бъдеш ловец означава да не ползваш никого и да не зависиш от никого.Освен когато си принуден.
  2. Не съм спрял да казвам това което смятам за истина.За мен това не е проблем.Познах и казах какво ще стане и обясних това с това което правим.Не мога да убедя никого че ако си завираме главата в пясъка ще бъдем щастливи.
  3. Ако имаме по високи вибрации .Хора с по ниски нива няма да могат да ви правят магии и уруки,няма да ви влияят.Аз съм сигурен че това ще ни помогне.Нямам публичност нито влияние за да поведа народа до масова молитва.Но се моля това да се случи.Забравете дребните различия завистта и омразата да станем едно.
  4. Да повдигнем вибрациите на България .Аз не мога да Ви организирам .Да се молим масово за България по едно и също време най добре в неделя и на 25,02,2015,е добре .Нека Бог благослови да стане някога.Прекрасни сте Бог да ви благослови
  5. Магии има Самия живот е една голяма магия.Дават ти съвет който съм получил от Алена .Вземи чашка за еднократна употреба напълни я с вода около 100мл. счупи вътре едно яйце без черупките покрий го с алуминиево фолио слагаш го в/у своя снимка на която си само ти и ако е възможно в цял ръст.Стои така 24часа.Ако белтъка е пресечен или жълтъка се е пръснал или е като сварено се повтаря процедурата 10 дни.След това почивка 10 дни и отново.Имай предвид че ако си болна или си преживяла голям стрес също става като попарено.Пробвал съм го .По тоя начин чистя и вещи които са втора ръка.А рядко някой ще направи магия само с игла.Върви в стар храм с доказана енергетика и стой там около час.Ако започнат схващания получиш общ дискомфорт болки в черния дроб , имаш магия или нещо не си наред със Висшите Сили.Не искам да засегна никой но злите не се чувстват добре в храм.Ако до 5 яйце то почти не се променя стои както си го счупила нищо ти няма .Има на някои и още първото яйце не се променя..Здрави са като новородени. Също това са според мене мене може да се изчистиш като те залее някой с чиста Божествена енергия Индийците я наричат щактипад.Но вече не познавам такъв човек.Може и да има шарлатани. И може да направим и цяла България храм .Но трябва всички българи да излезем в един същи час и в неделя да се молим на Създателя.Ако го направим много хора ще се преселят без принуда .А повечето емигранти ще се завърнат.
  6. И Христос е казал ""Не давайте светинята на псетата,Не хвърляйте бисерите на свинете.".Ако не можеш да повдигнеш противника на по високо ниво,по добре го остави, "Когато те ударят по едната буза обърни и другата"Не се противи на злото".Трябва да имаш енергия не само да го спреш но и да го повдигнеш.
  7. Имам диабет от стрес, обида 3 месеца почти не съм спал.Има ли шанс да се вкара поне в нормите.Стигам стойности над 27 и някога са 10 друг път 16.При HI не падам долу само много уринирам.И да гладувам все глюкомера си знае 9.6 ,8.Знам че трябва да простя но не мога да забравя ,. И осъждам .
  8. Да изпълниш Божията Воля.Да не правиш това което не искаш да правят на на теб..Низшите духове сега са са велики. ''Мнозина ще загубят Любовта си''.Това е Епигинезата тя е факт да опитаме какви са последствията..Вие допуснахте питекантропите да диктуват вместо да се замислят и съобразят.На зла круша зъл пърт . И да скриване главите си под пясъка не ставате велики с това ставаме [...]. Вие не учите хората да изпълняват Божията Боля а да успяват..Жалко П.Дънов е казвал на царя иститината а ние се огъване пред една тиква.
  9. Зад паравана как може да осветли .Няма да бъдем пристрастни да оставим да се чуе всяко мнение. Е без патологията.
  10. Съжалявам не гледам футбол не го и разбирам.Знам само Левски и ЦСКА са някакви отбори.
  11. Нека работим да бъде изгодно да почтени нравствени Хуманоиди .Да имаме Любов към Бога.Или да не правим ......
  12. Смисъла на Еволюцията е да станем едно да действаме и бъдем едно. Бля Бля .Всъщност Дънов е тоя за когото никой не е писал но има най големи заслуги да няма Български войник на източния фронт.Да не мислиш че само се е молил ,казвал е истината.А без имена и цитиране на действия ,как ще стане .Аз бях борче по принуда на 15 нямаш голям избор тях не ги интересува истината а изгодата .А народа е като тях ,ще коментираш цветущата линия която крие меркантилни интереси без имена, без коментар..Истината ще ни направи свободни. Знаете ли колко компетентни магове умряха затова че се взеха за компетентни ние сега се правим на компетентни но даже не сме и лаици крием си главата в пясъка., Тя истината си е страшна.
  13. Едното е всичко всичкото е едно.Колкото струваме това и ще избираме.Щом е изгодно да си фолк певица или откровен бандит и ние да го искаме , нещо не сме наред.И вашия сайт не допуска коментари на тема политика това е по лошо от заравянето на главата в пясъка..Не сме заковани на кръста избора и нашите аргументи ни дават право на избор и оценка ,а който не го може да се откаже.То миналото го доказа.
×
×
  • Добави...