Jump to content
Порталът към съзнателен живот

kalina_stoianova

Участници
  • Общо Съдържание

    16
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

За kalina_stoianova

  • Рожден Ден 28.04.1981

Метод за Връзка

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Интереси
    Природа,духовно познание,психология.

kalina_stoianova's Achievements

  1. Не искам да предизвикавам раздразнение у никого но е добре да внимаваме какво слушаме, защото музиката е звуци а звуците излъчват вибрации, които оказват влияние на нашето физическо и фини тела.Един от най-негативно въздействащите стилове е рокът, чиято музика излъчва вибрацияс много ниска честота.За тези, които ще се поинтересуват могат да прочетат статията http://www.sirius1-bg.net/sirius/buletini/2009/moo/br4_0609.html
  2. И при мен е така;никак не ми върви житото, едва хапвам няколоко лъжици за целия ден с голямо усилие но житената вода ми е много приятна.Не знам дали това е добре? Освен това през последните два дни не ми се общува с никого и изпитвам раздразнение, когато някой ми се обади или поиска да се видим.Чудя се, дали това се дължи на житния режим?
  3. Смърта е нещо нормално, тя е, като завръщане у дома след учубун ден или срок.Нашият същински дом всъщтост не е земята, а е огненият свят, който образно казоно е след финия.Земята е нашето училище за развитие на душата и съзнанието, и както всеки ден като деца и младежи ходим на училище, така отново и отново се раждаме и прераждаме във визическият свят докато изкласим и последния клас.Завършим ли земното си убочение, вече не ни се налага да се раждаме и после умираме във физическия плътен свят.Затова не мисля, че е необходимо да расъждаваме толко за смърта, колкото за това как живеем и учим уроците си.
  4. Здравейте! За учителя Дънов разбрах преди 12г., бях в 10-ти клас когато попаднах на една малка книжка за ученика съвсем случайно в една библиотека.Книжката така ме заинтригува, че исках да я имам и тъй като беше от библиотека си я преписах на тетрадка.Година по късно моя преподавателка в училище ме въведе донякъде в учението на Бялото братство и ме научи да обичам планините но за съжаление на Рила все още не съм била.Подари ми негови книги и касети с музика( много съм и благодарна за кето).От тогава срещам много дъновисти(уж случайно но няма нищо случайно), за съжаление някои от тях са превърнали учението в догма но това е друга тема.
  5. Това било нужно за да се включа в рейки и да усетя затопляне на дланите, след което мога да започна сеанса.Но след като ми задаваш този въпрос да разбирам ли, че не необходимо да го правя?
  6. Според рейки мастърът, мога да се включа в рейки, когато ръцете са ми в молитвена поза и изкажа няколко определени от него изречения мислено или гласно.Нужно ли е това или може рейки да потече дори само при полагане на ръцете, както съм чела в книгата на Даян Стейн.
  7. Здравейте, Аз вече имам второ ниво на рейки но не практикувам.След инициацията получих емоционална криза, която продължи известно време.Не бях изпадала до сега в такова силно негативно състояние и много трудно ми беше да излезна от него.Моя приятелка също се инициира второ ниво и при нея беше същото.Искам да питам нормално ли е това, възможно ли е инициацията да не е протекла добре, като се има в напредвид, че и учителят който ме инициира ми беше неприятен и изпитвах раздразнение от присъствието му.
  8. Това което пишеш е една от целите на илюминатите за "Новия световен ред".Искам да ви припомня за откровението на Йоан "И принуждаваше всички, малки и големи, боати и сиромаси, свободни и роби да им се тури белег на десницата или на челата им;за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или на числото на неговото име"
  9. Да и мен ме очуди заглавието на книгата но когато започнах да я чета разбрах, че си е на мястото. За идеите на Хелсинг - тъй като информацията е много всеобхватна наистина ми е невъзможно да обясня в няколко изречения.
  10. Точно така, но пък и все повече хора има които го осъзнават и се раждат такива и промяната вече е започнала и набира скорост.
  11. Според Ян ван Хелсинг, ще има "нов световен ред" създаден и управляван от илюминатите.Кои са те, и какъв е този нов световен ред? - най-добре ще е да прочетете книгатата му "НЕ ПИПАЙ ТАЗИ КНИГА".Изключително интересна разкриваща неща от тайните на света.Чакат ни големи промени на земята, както материални, така и духовни,между впрочем за които и учителят ни е водил беседи.
  12. Сънувам всяка вечер от както се помня.Помня сънищата си но каква полза, като не мога да ги тълкувам.Опитвала съм се но почти без резултат и в крайна сметка стигам до извода, че те само ме уморяват и затормозяват допълнително. Случвало се е макар и рядко да съм имала и пророчески сънища.Даже последният беше за земетресението в Китай, беше истински кошмар.
×
×
  • Добави...