Jump to content
Порталът към съзнателен живот

doktora

Участници
 • Общо Съдържание

  3
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За doktora

 • Рожден Ден 09/17/1961

Метод за Връзка

 • Yahoo
  ggivanov

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 1. doktora

  Природата и ние

  Здравейте Пиша това защото не зная какво да правя къде да отида а съм такъв голям патриот.Такова падение не съм очаквал Толкова малко хора са останали.Толкова голямо безчовечие и безразличие.Ние не пазим чисти градовете и селата та какво остава за природата.И добре че не пазаруваме с текстилени торбички че ще се замотеме в парцали до гушата не че сега не сме.Ние сме единствените в света които изхвъпляме стъкло,хартия и битови отпадъци в едно. А за наилоновите торбички поне вятъра ги чисти не много далече.А човекът се разумно същество само че в нормална държава.Защо германеца не го мъчат такива мисли за природата идома му ами той просто я пази и чисти Иначе сме велики и модерни.Тези кито идват след нас не се и замислям защото ние ги създадохме а те модерно облечени говорещи английски и безразлични газят боклуци до шията.
 2. Здравеите.Много хубава и интересна е темата за историята на България. Толкова интересна че от толкова дълго никой нито се интересува нито пише нещо.Ние и за това и толкова знаем за собствената си историа.Ние по скоро се интересуваме кога е роден Маикъл Джаксон и кога е създаден някой тъп американски филм от колкото къде и кога е създадена славянската азбука.Иначе сме много велики и много древни само дето не знаем кога и от къде.Толкова много теории и хипотези и една с една не съвпадат,толкова противоречия на българските историци, че не зная на кого да вярвам. Срам ме е Паисие ама не че съм българин, а че никой не пише истинската история.
 3. doktora

  Изкуството

  Изкуството е голяма работа ама за хората на изкуството за нас остава само удоволствието.А днес и едното другото се правят само за пари.Изкуството според мен не е 100% интелектуален труд а 50 % от това е сръ4ност Изкуството е духа облика на цивилизциата,зрелище ако щете,хармония. Всеки изкуство не може да прави. Изкуството едадено от Бога
×