Jump to content
Порталът към съзнателен живот

mecholari

Участници
 • Общо Съдържание

  811
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  5

mecholari last won the day on Март 19

mecholari had the most liked content!

11 Следващи

За mecholari

 • Ранк
  Приятел на Портала

Профил Информация

 • Пол
  Мъж

Последни Посещения

14345 посещения на профила
 1. Мога да нахвърлям нещо: Из „Годишна среща на Веригата, Варна, 1908 година, 10 август, неделя“ Има едно вечно спокойствие, от което всякога се твори една вселена, и човек може вечно да почива в това спокойствие на тъмнина, гдето е непроницаем мрак. Вие ще попитате как може това. Известни лъчи ще минат по права линия. Бог е съвършен в Себе Си и всичките духове, които Го гледат, не могат да схванат тия лъчи. А нещо, което няма сянка, няма с какво да го сравним. http://www.beinsa.bg/beseda_s.php?s_type=phrase&id=27&status=1&high=мрак#result_start Карлос Кастанеда, Из „Колелото на времето“ Тайната на осъзнаването е мрак. Чо­вешките същества са пропити от тази тайна, от необясними неща. Лудост е да гледаме на себе си по какъвто и да било друг начин. Затова воинът не унижава тайната на човека, като се опитва да я обясни разумно. Из “Магичесият преход” от Тайша Абелар Когато навлезем в абсолютния мрак, където няма нищо, което да ни разсейва — каза пазачът, — тогава двойникът взима връх. Той протяга етерните си крайни­ци, отваря светещото си око и се оглежда. ……… Стихотворението е поетически рими по книгата представена от Елеазар Хараш „Из Неизречената Мъдрост на Втория Старец“ „Древни Съкровения“.
 2. Друга настройка: Слънце О, Слънце облечено в Мрак, Духа ми призови Tи за подвиг! Върни ме в Началото пакДокоснат от Древния Поглед. Води ме във Древния Път във залез на живот и на смърт Величествен, Древен, Неизразим, Неизречен, Единствен Любим. Ухо за Древната Сила, Поразяваща злото Закрила, в Тишина от Смирените стъпки чуй само Ти мойте постъпки! Мъдрочисто Сърце изчезни във своето Древно Начало, зад Предела безшумно тупти Там дето безмълвно си пяло.
 3. Моята формула беше "Научи ме, Господи Боже мой, Учителю Благи". Настройка да приема всичко, което е зад тази врата.
 4. Не, бях "осъзнат", осъзнавах че сънувам.Имах сън където чувах само гласове и в мрака се появи бледо очертание на врата. Казах формула за да преодолея известен страх към непознатото, минах през вратата и след това Тотален Мрак.
 5. В пакета са включени. 73 файла формат - ePub Издателство Бяло братство ---------- Неделни беседи - 16 тома Младежки окултен клас - 16 тома Общ Окултен Клас - 19 тома Съборни беседи - 10 тома Утринни слова - 12 тома Може да ги свалите от тук - https://petardanov.com/…/1875-%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%…/
 6. В символизма на Учителя, умът е детето. Духът и Душата са Бащата и Майката, а детето е умът, което когато се научи да ги слуша се докосва до тяхната красота. Въпросът е, че умът слуша като вижда с образи. И сънят ти показва именно това, била си и друг път там но необходимо е точно да се научиш да прехвърляш образите в трайната памет, необходимо е да обръщаш повече внимание на това, да се стараеш да запомняш. Сега, след около месец моя близка ще завърши обучение за "развитие на супер мозък", много техники за запомняне, като бонус в края ще бъде как да си запомняме сънищата. Обещавам тогава, защото се интересувам живо, да я споделя и напиша тук тази техника. До тогава сутрин преди да станеш в първите няколко минути се опитвай да си спомниш сънищата, да ги преговориш. Можеш ако имаш време да започнеш да си водиш и дневник за тях. Но все пак както показва и съня, по-особените по-лесно се запомнят. "Нямам време за теб...", означава :намирай време.
 7. Всъщност, тогава става още по-хубаво, защото числото седем е на съвършенството и тогава може да ти бъде писана шестица. И вече отиваш към своята душа. тя е облечена в бяло. Сънят ти е много хубав. Радвам се за теб!
×