Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Magnolia

Участници
  • Общо Съдържание

    12
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Magnolia's Achievements

  1. Много интересна природна трансформация, завършваща като слънце, чрез което по принцип започва радтежа!
  2. Моментът на снимката е чудесен, много красиво цветно преливане!
  3. Благодаря на Александър Стойчев за акцентите, с които ни напомня, че трябва да бъдем с будно съзнание и концентрирани при изпълнение на упражненията на Паневритмията и отговорни за мислите и чувствата, с които ги изпълняваме, защото Паневритмията не е гимнастика или развлечение.
  4. МУСАЛА 12 ЮЛИ Учителя казва: “На Петровден връх Мусала приема специфична енергия от Слънцето”. “Планинските места са пълни с енергии и носят благословение”. “Който е дошъл на Мусала му се удължава живота с още една година. . .” Братя и сестри, Във връзка с рождения ден на Учителя, Който по думите на учениците Му от школата, го е чествувал на този ден, се организира поход до вр.Мусала. На този ден, 12 юли, ще посрещаме Слънцето, ще се молим, ще играем Паневритмия, ще пеем. Тръгването ще става на малки групи. Ще има група, която ще тръгва пеша от Боровец на 10 юли. Спането в заслон “Ледено езеро” струва 10 лв.
  5. Пекрасна снимка, още повече, че я свързвам с един чудесен концерт на Христо Янкулов китара от това Божествено място! Благодаря на Христо Ватев и му пожелавам да представя още чудесни снимки и от други места или от друго време!
  6. Прекрасен изглед от едно от най-святите места - от участието ми тази година в лятната духовна школа, което завинаги ще остане незабравимо! Благодаря на фотографа, че отново мога да се върна към тази красота и светлина чрез снимката!
×
×
  • Добави...