Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Eshavt

Участници
 • Общо Съдържание

  324
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  2

Eshavt last won the day on Юни 30 2011

Eshavt had the most liked content!

6 Следващи

За Eshavt

 • Ранк
  Участник
 • Рожден Ден 06/16/1977

Метод за Връзка

 • Skype
  kdlida900

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София
 • Интереси
  парапсихология, Магия, алтернативна медицина, биоземеделие, готвене, ръчно изработени неща, женственост, женска енергия, Сила, трансформация

Последни Посещения

15967 посещения на профила
 1. Eshavt

  Психика и пари

  АлександърТ.А. , много ми хареса връзката която правиш за нуждите на обществото и парите. Това обаче изисква доста високо ниво на съзнание. Да не мислиш за себе си първо. Майка Тереза изобщо не е мислила за себе си а фондацията и е генерирала много пари. Дори е дала обет за бедност, но фондацията и не е давала такъв обет.
 2. така се чувствах и аз преди да си купя куче. Сега денят ми започва свежо, отиваме на една голяма полянка където се събират много кучкари и кучета. Кучетат много ме обичат и щом се покажа на хоризонта към мен потича кучешка любов, тичат да ги погаля , потоци положителна енергия ме даряват. После си говорим, обменяме, споделяме за нашия живот , за кучетата. Една огромна групова терапия. Уникално е ! Преди да си призная им се чудех как могат тези хора да стоят с часове, сега ги разбирам, чувството е вълшебно, повдигащо. Много често си мисля, как пред блока ми е отрицателната енергия на всеки му перчи моето куче, щяха да го убиват, врънкат, сърдят се и зад блока е положителна енергия. Всички чакат моето куче с любов и ако не се появи ми се сърдят. Трябва да си намираме място където има положителни хора. Тях ги има, но предпочитат животните, парковете, рекичките, местата близо до природата.
 3. Това е училището, основано от дядото на Учителя. Първи там е преподавал баща му. Вижте каква прекрасна инициатива са поели тези хора! В училището ще се приложи и сугестопедичния метод по системата на проф. Лозанов от специално обучени преподаватели, затова и е така пъстро и изрисувано за децата от самите учители... като педагог мен лично много ме впечатли и затова споделям тук
 4. Бах използа лоза за лечение на душевни състояния. Забелязах нещо интересно, че хората грижещи се за лозя се подмладяват, в тях нахлува нова сила. Дано успея да се погрижа поне за лозето на село в двора. Също усещам, че стоенето под лозата, имам само една асма в двора, ми оправя настроението.
 5. Eмил, това че си специалист ме окуражава. Това което съм усетила ти просто го потвърждаваш. малко офф, но имма бебе овчарка и и парвя васините. Зная, че са вредни, но какво да сторя? Можи и на лични да не спамя тук.
 6. аз не обичам мляко, сирене и кашкавал от години. Изобщо никой не може да ми внуши колко е хубаво и полезно. Бляк. Спрях ги още преди да спра цигарите. На мен този ензим не ми действа гадно, самите продукти са ми неприятни. Искам да добавя, че когато спрях да ги внасям изобщо из нас се случи нещо интересно. Смятам, че е редно да го споделя. Излекува ми се синузита и спрях да боледувам от настинки и сополи, грип и такива от сорта. Вече около седем години не съм пила дори чай за настинка, няма нужда. Имало доказателства, не съм ги чела, че млякото създава слуз във кухините като синуси, бял дроб и други. А и зъбите, перди това когато го консумирах имах доста кариеси и развалени зъби. От както го спрях не ми се развалят зъбите, задържах едно интересно състояние непознато за мен до сега, вечно имах нужда от стоматолог. Не твърдя, че има връзка, но зная, че има общо. Изобщо това е измислица за зъбите, костите и т.н., аз не съм ги заменила с нещо кой знае какво полезно пък съм си супер без тях. Мляко може да пият децата до 2 години, след това не е редно. Ако иска да е здрав човек , ако не иска да пие. Това за остеорозата ми е интерсно, на приятелка майката е кара да и купува тонове сирене, защото имала остеопороза.
 7. http://www.rodilnitza.com/blog/birth-stories/vulshebno-rajdane-u-doma/, не мога да не се изфукам, че съм част от нещо уникално и то е Родилница. Пускам линк към блога ни. Има разкази на жени с домашни естествени раждания и с болнични такива. Стартираме НПО и каня интересуващи се от проблематиката лекари, акушерки, медицински сестри и психотерапвети за членове. Пишете на лични ако проявите интерес.
 8. Хора, имаме си Учителя. Чист извор на чисто знание. Това с усложнението на близкия на Пламъче е нормално. Много от руските автори са манипулирани от техните властимащи. Учителя ни е оставил наследство за всичко. Защо да ползвам Малахов, като прочистването с личмоните ми внесе нов живот. Жена от друг форум се чудеше ,че книгите на Дънов в Германия по 50 евро, а Луйз Хей под 10 евро. Стана ми странно, защото за мен Дънов е много по-скъп от ню еидж авторите, но не коментирах. dnedev , лимоните си ги разпределях както си преценя. Слушаш себе си и действаш. Имах дни в който ги изпивах на веднъж, друг път на 10 отделни дози, според деня и настроението. Успех !
 9. Eshavt

  Жената

  Inatari, съгласна съм ) ето от Учителя за пренаталното възпитание "Повечето от хората, които искат да имат деца, мислят, че възможностите им се ограничават само до физическата част на нещата. Всичко останало, като устройството на детето: неговия характер, дарования, качества, недостатъци са дело на случайността или на Божието благоволение, за което самите нямат определена ясна представа. И тъй като са слушали да се говори за наследственост, те се надяват, че детето непременно ще прилича физически и морално на някого от рода: на баба си, на дядо си, на някой от чичовците или лелите си. Те не знаят, че могат да направят нещо, което да подсили или попречи на тази прилика, нито че в един общ план могат да въздействат върху детето, което ще се въплъти в тяхното семейство. Още преди зачатието родителите трябва да се подготвят, за да могат да привлекат по-възвишен дух. Защото едно висше същество може да се съгласи да се въплъти само между същества, които са достигнали до известно ниво на чистота и власт над себе си. За такова същество не е важно да влезе в едно богато и известно семейство. То дори ще предпочете някое по-скромно, където няма да бъде изложено на изкушенията на лесния живот. На него му е необходимо да получи от родителите, сред които ще се въплъти, наследство, което няма да спъва духовната работа, заради която се е решило да слезе на земята. Твърде малко мъже и жени притежават качества, необходими за въплъщаването сред тях на велики духове. Затова земята е населена с толкова обикновени хора, с толкова болести и престъпления, вместо с божествени създания и дела. Учението на Всемирното Бяло Братство учи мъжа и жената в какво състояние на духа, в каква чистота трябва да се подготвят за зачеването на едно дете, дори да изберат момента за това зачеване, според най-доброто влияние на планетите. Как могат хората да слязат толкова низко и да оставят на случайността едно толкова важно събитие, като зачатието на едно дете? Именно тогава трябва да се потърси помощта на Небето, присъствието на ангели, за да може да се привлече един силен, светъл дух, който ще се превърне в благодетел на човечеството. Но не, хората се обръщат към алкохола и към не знам какво още, а често дори се държат като животни: насилват жената и у нея се раждат ненавистта, отвращението, отмъстителността... Няма нищо чудно, че след това на бял свят се появява чудовище.
 10. Eshavt

  Жената

  Женската енергия ще е определяща отвъд 2012 според Друнвало . "Змията от светлина" е книгата му по този въпрос
 11. Eshavt

  Жената

  свалянето на душа е сериозна работа и аз мисля, че го определят много преди да се зачене .... всъщност убедена съм . Вече и някои психолози и педагози говорят за това, става дума за възпитание преди зачеването.
 12. Eshavt

  Жената

  Такива сме жените, нечисти и необходими като въздуха ) Според Норбеков, над 90 процента от семейното щастие се определя от жената. Как мисилите? Това си е доста отговорно
 13. Eshavt

  За "Тайните учения"

  Силите на духа са подвластни само на съвършено чистия по сърце — и това се нарича БОЖЕ­СТВЕНА МАГИЯ. използвайки тези сили за някой алчен или доста нечист човек то чистия по сърце може сериозно да бъде напердашен ) Блаватска е уникална жена. Чета сега Тайната доктирна .
 14. Eshavt

  Дишането.

  много е добро, четох го из дебрите на дриймленд вчера )
×