Jump to content
Порталът към съзнателен живот

galyovna

Участници
 • Общо Съдържание

  32
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  1

galyovna last won the day on Февруари 26 2013

galyovna had the most liked content!

5 Следващи

За galyovna

 • Рожден Ден 07/14/1961

Метод за Връзка

 • Skype
  galyovna

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  Ст.Загора
 • Интереси
  проза,поезия,лирика,хайку,рисуване,музика

Последни Посещения

5841 посещения на профила
 1. galyovna

  Тайнството на любовта

  Прекрасно казано-човек трябва да се приеме ,за да го приеме Вселената!Но може ли пък човек да живее в някакъв непрекъснат контрол на чувствата и емоциите си?
 2. Напълно съм съгласна за духовната промяна,но това е много общо казано!Благодаря!
 3. Моят въпрос е-може ли с есенциите на д-р Бах да се избавим от излишните килограми?
 4. Имам въпрос-може ли да се избави човек от излишните килограми посредством есенциите на д-р Бах?
 5. Сънувам как вадя конец от гърлото си,но той се удължава и удължава и става по дълъг и не се измъква или скъсва!Някой може ли да ми помогне,какво означава това?А и в съня си се измъчвах ужасно!
 6. galyovna

  Житен Режим 2013

  Здравейте,мили хора!Аз също ще се присъединя към житуването.Пробвах преди много години и издържах до шестия ден,получих адско главоболие.Сега,помъдряла вече в годините,ще опитам пак.Искрено се надявам на вашите позитивни мисли и подкрепа.Искам да ми премине житуването в лекота ,обич и хармония!Обичам ви всички!
 7. Напълно съм съгласна!Да ,човек трябва да слуша гласа на тялото си и най вече на вътрешното си усещане!Да се довери на интуицията си!Моля ,всеки който е решил на 27,02,2013 да започне житния режим,да подкрепи с мислите си и мен!Имам огромно желание да успея този път до 10ден!Пробвах преди 15год.,но на 6 ден имах зверско главоболие и се отказах!БОГ да е с нас!
 8. И аз не съм съгласна,спо Живите образи Когато преди години за пръв път прочетох вариант на тази мисъл, останах изумена. Някак не можех да схвана как така ограничавам човека, на когото споделям своята любов към него. По старата ми логика би трябвало да е обратното. Обаче, от друга страна си спомних как наистина ми ставаше на мен самата малко "тясно", ако някой ми заявяваше така открито, че ме обича. Радвах се в първия момент, но после оставаше едно усещане, че с нещо съм задължена на този човек, който ме обича. После си спомних и абсурдните случаи, в които ми бяха казвали "най-много те обичам, когато плачеш".... Прибавиха се и думите на моя близка за девалвацията на тези думи и за това, че толкова сме свикнали с тях, че понякога ги казваме по инерция или задължение.... Какво е вашето отношение към "Аз те обичам"? Излизат ли тези думи от душата и от устата ви? Очаквате ли да ги чуете? Какво изпитвате, когато някой ви ги каже? Има ли значение за вас кой и кога и как ви ги казва? Ами ако тези думи ги казваме на дете - те отново ли го ограничават? Има ли заместител на тези думи, с които можем да изразим любовта си без да ограничаваме свободата - своята и на другия? Според мен ,моя избор е,да прегърна,целуна,погаля и кажа,че обичам,но тогава,когато наистина блика от от мен обич,а не просто така.Стопля се някакси душата ти,виждаш погледа отсреща,който също излъчва обич.Не зная,така чувствам.Кое е погрешно и кое не,просто когато е истинско е прекрасно.
 9. Страдах от паническо разстройство и депресия .Хомеопата ,който ми помогна е Мария Стоянова от гр.Ст.Загора,познавам я от 15години.Невероятен човек и специалист.Доверете се на хомеопатията,това е средството.Ходих и при психиатър,даже не помня и името и,но съм безкрайно разочарована и възмутена,оказа се,че психиатърката има нужда от психиатър.Няма да забравя думите и и отношението,но нека е благословена.Мили хора,търсете помощ от хомеопати,доверете се на тази медицина.Сега се чувтствам прекрасно,вземам само една глобулка ,поддържаща, през три четири седмици,преодолях кризите и атаките.Благодаря на цялата Вселена и на БОГ!!!!!!!!!!!!!!!!
 10. Просто споделям,не ,че моето обоняние не е развито,пропуснах да кажа,обаче,че миризмата на тамян се появяваше в някаквя критична ситуация и после изчезваше,напоследък не я усещам,не е плод на развитото ми обоняние,мисля,а относно предизвикване на мирис,смея да кажа,че и на мен ми се е случвало,така е,все търсим знаците,или пък много ни се иска,точно това ,което искаме да е така,както го мислим и то да се прояви като отговор на милиардите неизвестни.Благодаря ти ,все пак!Много може да се говори!
 11. Случвало ми се е на сън,да съм издигната над земята и да ходя,усещането е фантастично,няма страх,само нещо се разлива като спокойствие по тялото,много е хубаво,освен това,обаче искам да споделя,че преди време ,честичко у дома и покрай мене се усеща много силно аромат на тамян,или пък от време на време някакъв полъх прохладен и приятен,сигурно има някой край мен,но не го виждам ,за съжаление,как да направя така ,че това или тези същества да ми се покажат,със сигурност се идентифицират по този начин,също веднъж като си почивах на леглото,будна разбира се,към мен се приближиха очи,големи,като на статуята на Буда и се отдръпнаха бързо,за част от секундата,имам такива преживявания,не знам,приемам тези неща без страх,но не съм се опитвала ,така съзнателно да напусна тялото си.Ако с някой се е случвало това,моля да сподели!
 12. Благодаря ти,Мона,така ще правя за напред,да ти споделя само,когато бяха събитията на 11,09, в Америка,видях на сън разрушенията и след това научих какво се е случило,друг път небето се отвори и един сноп светлина ,като неонова и очи,които ме гледаха,огромни,друг път някаква сила ме изтласква напред с невероятна скорост,друг път съм виждала на небето пак дявола,в цял ръст и хора на групи събрани на земята,сега и мъртвите.....наистина,ще си записвам,ще се опитвам да анализирам,късмет и любов,бъди здрава и щастлива,прекрасен ден и моята обич!
×