Jump to content
Порталът към съзнателен живот

galyovna

Участници
  • Общо Съдържание

    32
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

  • Days Won

    1

galyovna last won the day on Февруари 26 2013

galyovna had the most liked content!

1 Следващ

За galyovna

  • Рожден Ден 14.07.1961

Профил Информация

  • Пол
    Жена
  • Местоположение
    Ст.Загора
  • Интереси
    проза,поезия,лирика,хайку,рисуване,музика

Метод за Връзка

  • Skype
    galyovna

Последни Посещения

6641 посещения на профила

galyovna's Achievements

  1. Прекрасно казано-човек трябва да се приеме ,за да го приеме Вселената!Но може ли пък човек да живее в някакъв непрекъснат контрол на чувствата и емоциите си?
  2. Напълно съм съгласна за духовната промяна,но това е много общо казано!Благодаря!
  3. Моят въпрос е-може ли с есенциите на д-р Бах да се избавим от излишните килограми?
  4. Имам въпрос-може ли да се избави човек от излишните килограми посредством есенциите на д-р Бах?
  5. Сънувам как вадя конец от гърлото си,но той се удължава и удължава и става по дълъг и не се измъква или скъсва!Някой може ли да ми помогне,какво означава това?А и в съня си се измъчвах ужасно!
  6. Здравейте,мили хора!Аз също ще се присъединя към житуването.Пробвах преди много години и издържах до шестия ден,получих адско главоболие.Сега,помъдряла вече в годините,ще опитам пак.Искрено се надявам на вашите позитивни мисли и подкрепа.Искам да ми премине житуването в лекота ,обич и хармония!Обичам ви всички!
  7. Напълно съм съгласна!Да ,човек трябва да слуша гласа на тялото си и най вече на вътрешното си усещане!Да се довери на интуицията си!Моля ,всеки който е решил на 27,02,2013 да започне житния режим,да подкрепи с мислите си и мен!Имам огромно желание да успея този път до 10ден!Пробвах преди 15год.,но на 6 ден имах зверско главоболие и се отказах!БОГ да е с нас!
  8. Здравей,мила,хубаво ми стана,че някой ме е одобрил и харесал,слънчев ден,миличка и усмивки!

  9. Здравей.Много се радвам да видя,че и ти харесваш това цвете за аватар.Аз го ползвах преди време също.Поздрави

  10. И аз не съм съгласна,спо Живите образи Когато преди години за пръв път прочетох вариант на тази мисъл, останах изумена. Някак не можех да схвана как така ограничавам човека, на когото споделям своята любов към него. По старата ми логика би трябвало да е обратното. Обаче, от друга страна си спомних как наистина ми ставаше на мен самата малко "тясно", ако някой ми заявяваше така открито, че ме обича. Радвах се в първия момент, но после оставаше едно усещане, че с нещо съм задължена на този човек, който ме обича. После си спомних и абсурдните случаи, в които ми бяха казвали "най-много те обичам, когато плачеш".... Прибавиха се и думите на моя близка за девалвацията на тези думи и за това, че толкова сме свикнали с тях, че понякога ги казваме по инерция или задължение.... Какво е вашето отношение към "Аз те обичам"? Излизат ли тези думи от душата и от устата ви? Очаквате ли да ги чуете? Какво изпитвате, когато някой ви ги каже? Има ли значение за вас кой и кога и как ви ги казва? Ами ако тези думи ги казваме на дете - те отново ли го ограничават? Има ли заместител на тези думи, с които можем да изразим любовта си без да ограничаваме свободата - своята и на другия? Според мен ,моя избор е,да прегърна,целуна,погаля и кажа,че обичам,но тогава,когато наистина блика от от мен обич,а не просто така.Стопля се някакси душата ти,виждаш погледа отсреща,който също излъчва обич.Не зная,така чувствам.Кое е погрешно и кое не,просто когато е истинско е прекрасно.
  11. Страдах от паническо разстройство и депресия .Хомеопата ,който ми помогна е Мария Стоянова от гр.Ст.Загора,познавам я от 15години.Невероятен човек и специалист.Доверете се на хомеопатията,това е средството.Ходих и при психиатър,даже не помня и името и,но съм безкрайно разочарована и възмутена,оказа се,че психиатърката има нужда от психиатър.Няма да забравя думите и и отношението,но нека е благословена.Мили хора,търсете помощ от хомеопати,доверете се на тази медицина.Сега се чувтствам прекрасно,вземам само една глобулка ,поддържаща, през три четири седмици,преодолях кризите и атаките.Благодаря на цялата Вселена и на БОГ!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. Здравейте,приятели!!!!!!!!!!!

×
×
  • Добави...