Jump to content
Порталът към съзнателен живот

NettiYordanova

Участници
 • Общо Съдържание

  6
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За NettiYordanova

 • Рожден Ден 06/18/1958

Метод за Връзка

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София
 1. Не само храненето.Като цяло системата е "насочена" кьм убийство на детската личност.Детска учителка сьм и ми е много болно,че децата се отглеждат,вьзпитават и обучават по сьществуващия начин.Силно се надявам след време нещата коренно да се променят - тези пьрви години от живота на децата са наистина най-важните за тях.За сьжаление,на този етап единственото,което аз мога и правя,е да приемам и да уважавам децата като отделни личности,да разговарям с някои родители за наистина здравословно хранене,да не "уча" децата да се хранят.Радва ме фактьт,че,давайки им право на избор,около 1/3 от децата не желаят месото.Лошото е,че почти няма родители /и не само те/,които да обьрнат внимание на това.Иначе би трябвало не една,а 1/3 от детските градини да са вегетариански /на този етап/ - сьс сигурност щеше да има много повече щастливи детски душици - голям тормоз им е сегашното "пьлноценно" хранене /и досега всичко ми се свива от кремовете,малебитата,сутляшите и месата,с които мен самата са ме насилвали/.Дано промяната да стане по-скоро.Децата са невероятни и го заслужават!
 2. Надявам се и аз да намеря приятели сред вас!
 3. Още сьм вьв фазата на "ослушвам се, оглеждам се".Чувствам се много добре - в свои води,а това е нещо много важно.Смятам,че случайни неща няма.Имам усещането,че сьм попаднала на точното място и в точното време.Цял живот се учим и преодоляваме изпитания - Форумьт е една чудесна вьзможност за обогатяване и разшираване на знания и опит.И нещо,което,според мен е по-важно - усещането,че не си сам.Не познавам никого от вас,но в доста от написаното от вас, "намирам" свои мисли и чувства. >>БЛАГОДАРЯ и успех на всички - организатори и участници!!!
 4. За предварителната подготовка - просто няколко дена много лек хранителен режим - плодове,зеленчуци...без кафе,кола.Вегетарианците не би трябвало да имат никакьв проблем.Необходима е само психическа нагласа.Има ли я нея,не е трудно и наистина си заслужава.Захранването е както при плодово-чаения режим на Лидия Ковачева. На всички - успешно и леко "зареждане" от енергията на черешките!
 5. NettiYordanova

  За благодарността и прошката

  Мили хора,благодаря ви,че ви има! Хубав и успешен ден на всички!
 6. Здравейте!Преди 2 години останах 10 дена на череши и резултатите бяха наистина чудесни.С удоволствие ще се присьединя,макар и задочно.Успех на всички!
×