Jump to content
Порталът към съзнателен живот

zilevw

Участници
  • Общо Съдържание

    47
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Всичко добавено от zilevw

  1. Здравейте! Искам да попитам ,има ли хора на о-в Крит, които да продават книги на учителя и как да се свържа с тях?Знам че не е тук мястото на въпроса ми обаче на знам къде да попитам.Благодаря.
  2. Ако обичаш да четеш '' Диагностика на кармата''С. Лазатрв там ще намреиш отговори, и помощ най вече за проблема си.
  3. Съгласна съм с д-р Първанов ,много сериозен психически проблем имаш. Аз не ти препорчвам доктори а да се опиташ да даваш всичко което притежаваш ,за да нямаш време за тези драми. Когато го направиш ще се почувстваш щтастлива и нужна а това е нещото което радва човек.
  4. Ядремо магнитен резунанс. Най вероярно проблем с мозъка, било тумор или нещо незначително обаче достатъчно за да ти пречи.
  5. http://zamunda.net/download.php/119571/August%20Rush%5B2007%5DDvDrip%5BEng%5D-FXG.torrent August Rush (2007) СТРАХОТЕН ФИЛМ
  6. Здражеи! 6те ти отгожоря по следниа на4ин.За да усе6та6 такива 4увства в теб говори 4е ти си това което вийдаш в него,когато запо4неш да забелязваш добрите му 4ерти повярвай ми той така 6те се промени 4е 6те се 4уди6 как изоб6то те е ясосвал някога
  7. Един много,много хубав сериал ''КАЙЛ'' за вси4ки на които им е трудно да бъдат добри ,истински и изоб6то вси4ко което е нужно да бъдем за да вървим напред,
  8. Уникално,страхотно.......великолепен отговор.
  9. В страшен филм си се вкарал, направо си в матрицата много сериозно. Съветвам те да не се занимаваш с глупости и да спреш да бягаш от собствената си реалност а се хва6тай за работа,каквато и да е и рабпоти ........
  10. Четейки едно то мненията ти се по4увсвах прекрасно ,толкожа нежно и благо пишеш,радвам се 4е си достата4но добър 4овек за да предадеш това което имаш.

  11. Страхотно ,браво толкова добре казано и на 100процента го подържам.
  12. „Един император извикал мъдреците си и им казал да му изработят пръстен, на к...ойто да гравират надпис, който да му помага в трудните моменти и да му напомня в добрите за тяхната преходност. Дълго умували мъдреците и когато накрая красивият пръстен бил готов, на него пишело: „И това ще мине“.
  13. Супер много се радвам, благодаря за бързия отговор.
  14. Здравейте,незнам към кого да се обърна но много бих се радвала ако има още книги на Невена Недел4ева вси4ките до тук съм си ги закупила от вас и ще се радвам на още.
  15. А аз ще препоръ4ам на всеки който оби4а да 4ете вси4ки книги на Невена Недел4ева,тази жена е уникална ,4ела сам страшно много дори и горе споменатите книги но нейните са просто........никога до сега не ме е докосвала книга както нейните произведения.
  16. Здравейте! Ще споделя и моето виждане по вапроса.Всяка двойка минава през етап и о4акване на той-тя за мен е като сжетлината на един слън4ев лъ4,който гали о4ите ми,раджа сърцето ми.Тази радост е нежна ,красива,безкористна,но тя не'може да задоволи душата,копнежа на духа който търси Великото,Незнайното,БОГ и затова според мен 4овек си измисля идеали ....а те винаги са времвнни.Колкото и силно да си мисли 4е оби4а ,в един прекрасен момент пак е ПРАЗНО..))))))))))))
  17. Здравейте! Ще споделя и моето мнение.Мисля 4е на всеки 4овек му се дават в живота ли4ности като самия него,така ако е по умен ще разбере къде бърка и 4рез другия да се поправи.Няма слу4айности дали в нета или не, хората се събират за да вървят нагоре.Нужно е да сме по будни.))))))))) И съм за, да има тук такъв подфорум.
  18. И аз благодаря!* От атома до Слънцето - всичко е Бог. Във всяко нещо е скрит Бог, във всичко има условия за напредък и подобрение

  19. Здравей! Аз пък ти предлагам да се радваш на всеки ама всеки миг от живота си,рано или късно всички умираме.Да и какво от това? Толкова е прекрасно всичко, че на фона на цялата прелест наоколо, ако се научиш да я виждаш, можеш да отделяш много по-малко внимание на този твой страх. Сърце,глава,ръце,крака......Боже, виж УСМИВКАТА НА ДЕТЕТО ,погледни една влюбена двойка и изобщо любовта е навсякъде. Научи твоето сърце да я дава тази любов и тогава то ще спре да боледува.
  20. Добре стремиш се кам духовното,помагаш на всеки с каквото можеш,идкаш и продължаваш да го правиш.В един прекрасен момент разбираш че не се връзва това с реалноста ти,какво правиш? Всеки гледа себе си и за да отцелееш вече духовното не помага ти се сливаш с масата иначе обществото те изхвърля ,а имаш дете което не може да нахраниш и облечеш с добри приказки и дела.Какво правиш тогава,къде е смисъла от щастието ти ,че можеш и търсиш духовно израстване?Помогнете ми, моля многно ми е объркано
  21. Съжалявам, това нещо не мога да го схвана. За мен себеопознанието е гаранция, че не бягам от реалността. Какво общо да има отчаянието със себеопознанието? Може ли примери или пояснения?
×
×
  • Добави...