Jump to content
Порталът към съзнателен живот

д-р Тодор Първанов

Психотерапевти
 • Общо Съдържание

  2740
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 • Days Won

  252

д-р Тодор Първанов last won the day on Април 11

д-р Тодор Първанов had the most liked content!

За д-р Тодор Първанов

 • Ранк
  Психотерапевт

Профил Информация

 • Пол
  Мъж
 • Местоположение
  Плевен

Последни Посещения

150376 посещения на профила
 1. д-р Тодор Първанов

  Lilito

  Миризмата, тя е характерна за епилепсията.
 2. д-р Тодор Първанов

  Помощ

  Много си недоверчива..просто, прави това, което ти казвам.
 3. д-р Тодор Първанов

  Помощ

  ,,.Просто исках да ви попитам как да намаля тази симптоматика.,, Написах ти го няколко пъти, като я усилваш.Това прави, усилвай я колкото се може повече.
 4. д-р Тодор Първанов

  Помощ

  Ти не разбра и вече ,че не трябва, по никакъв повод, да четеш, каквото и да е в нета, за каквито и да е оплаквания.Наистина ли не си го разбрала ? Усили волево тремора, това прави.! Ясно ли е? Ако не започнеш да го правиш, ще стопираме всичките ти постове, иначе, излиза, като преливане от пусто в празно.
 5. д-р Тодор Първанов

  Помощ

  ,,Страх ме е да не си вижда от хората ,, Напротив, приеми ,че те са ти чара и ги демонстрирай.
 6. д-р Тодор Първанов

  Моля помогнете ми..

  Пич, стига с тази психоза, че най-накрая, аз ще психясам. Стига! Защото. полудея ли, ...абе, с две думи нищо хубаво не те очаква./понеже съм отрасъл с индиански книги, томахавката ми е любим предмет/
 7. д-р Тодор Първанов

  Lilito

  Момиче, почти всички мисли, които споделяш тук, не са твои, а на ОКР-то ти. Те са, само една лъжа, нищо друго.
 8. д-р Тодор Първанов

  Lilito

  Това, че ги искаш е лъжа на ОКР-то ти.То ти дава , лъжливи, плашещи те мисли и ти му вярваш.
 9. д-р Тодор Първанов

  Lilito

  Писането се явява като част от натрапливостите / ритуал/.Не е полезен за цялостният процес.
 10. д-р Тодор Първанов

  Lilito

  На въпросите - Ти все още си в темата на натрапливостите и това,че малко са намалели нищо не значи.Ако не започнеш психотерапия те пак ще се развият. Хипнозата е напълно безопасен метод, въпроса е, защо аз, който имам стотици сесии с хипноза , не я използвам в терапията на натрапливостите ?
 11. д-р Тодор Първанов

  Имам проблем

  ,,Здравейте! Искам да питам ОКР болест на мозъка ли е? Какво става в мозъка, че се предизвика това състояние? Тук във форма всички специалисти пишете, че това е състояние и се оправя чрез психотерапия. Навсякъде обаче извън портала пише, че това е болест...,, Много обичам люто. Онзи ден, жена ми бе направила люти чушлета с чесън .Хапнах доста и през нощта корема ме заболя и получих разстройство. Въпроса е, това болест ли е? За мен не е, просто военно нарушение на перисталтиката, в резултат на лютото. Същото е и с натрапливите мисли – те са в резултат на стреса, който човек преживява. В мозъка му няма никакви трайни промени. С две думи, най – обикновена мозъчна диария. Четох разни истории на хора с ОКР и направо се ужасих! Пише даже, че едвали не трябва да пиеш хапчета цял живот. Било дисбаланс в мозъка и всякакви подобни неща. Вярно ли е това? При хората, с които съм работил, само един от десет е приемал и то временно медикаменти, останалите са се справили само с психотерапия. Друг е въпроса, ако човек не провежда психотерапия, тогава лекарствата наистина се пият години, дори цял живот. ,,И друго искам да питам има ли разлика между окр само с мисли и окр с ритуали. ,, Естествено без ритуали по-лесно се преодолява. ,,То това ровене в сайтовете и убеждаване, че имам ели нямам дадена болест, не ли пак ритуал? ,, Да, натрапливост е. Спри да го правиш.
 12. д-р Тодор Първанов

  Имам проблем

  ,,Малкият Принц,, ,,Мечо пух,, ,,Алхимикът,, ,,Бог пътува винаги инкогнито,,, Алиса в страната на чудесата,,, ,Наследникът от Калкута ,,, ,,Тримата мускетари ,,, ,, Капитан Блъд,, ,,Човекът в търсене на смисъл,, и други.
 13. Най обикновени натрапливи мисли.Нищо повече.
×