Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Психотроник

Изключени
  • Общо Съдържание

    126
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Репутация Активност

  1. Like
    Психотроник got a reaction from Кон Круз in Ромите   
    Проблематиката, свързана с циганите (т.нар. "роми") е в компетенцията на етнологията, етнопсихологията, социологията и обект на манипулации от политиката. Презирам циганите, понеже съм бил обран и лъган ст тях.
  2. Like
    Психотроник got a reaction from feya in Акашови записи   
    Ние живеем в ограничен триизмерен свят и за това хората си представят "акашови записи". В Четвъртото и другите измерения не съществуват настояще, минало и бъдеще - там всичко е едно. Следователно, "акашови записи" няма - миналото и бъдещето съществуват и в момента и са реално действащи субекти и обекти на многомерния пространствено-временен континуум.
  3. Like
    Психотроник got a reaction from veselinvalchev1981 in Анкета. Гласувахте ли на изборите?   
    Една мисъл във връзка с миналите в неделя избори:
    "Хората отиват да гласуват за една или друга партия, но това оправя ли света? Вие само гласувате, но не знаете как ще дойде Царството Божие на Земята. Онзи за когото си гласувал, ще му кажеш: "Аз дадох гласа си за тебе. Ти ще бъдеш депутат и няма да лъжеш. Ще работиш за доброто и за свободата. За тебе има още пет хиляди гласа." Тези пет хиляди душе трябва да се изредят и да му кажат, че са гласували за него; че искат да върви той в правия път. Ако се отклони от пътя, от дадените бюлетини за него ще направят въже, на което ще го обесят."
    "Под тебе и над тебе", 27. утринно Слово от Учителя, държано на 03.04.1938 г., София - Изгрев
    "Красотата на душата", Утринни Слова, второ издание, 1948 г., София
×
×
  • Добави...