Jump to content
Порталът към съзнателен живот

tsvetna

Участници
 • Общо Съдържание

  6
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Цитирам Учителя Беинса Дуно: "Болният да пее! Много да пее!" Забележете - много. Който е опитал рецептите, знае, че са непогрешими. Бих добавила само песните да не са ободряващи (мажорни), а минорни, нежни. Успех! И споделете...
 2. Подкрепям горещо! Най-драстичен е случаят с профилакториумите и санаториумите, където искат да заплати човек от 15 до 26 лева дневно храна от месо (за по-здравословно!), без да се интересуват, че няма да я консумира. Ако трябва да готвят пък за един-двама вегетарианци - не можели да улучат порциите, защото разчетите им били наедро. Див рекет и грозна дискриминация - хем си плащаш, хем ти подхвърлят някакви еднообразни неща, зле и набързо приготвени, хем не могат да ти покрият порциона, хем си и виновен. Добре е да се добави искане за отменяне на скъпия предплатен порцион в профилакториумите (специализирани болници за рехабилитация), който порцион е ненужен и безалтернативен най-често. Отивам да подписвам!
 3. Издирвам лекцията "Темпераментите" от ОКК, 1924. Моля, ако някой я има, да се свърже с мен tsvetna6@abv.bg Благдаря предварително!
 4. tsvetna

  Житен режим 2009

  Знаете ли през тази година кога започва житния режим?
 5. Проблемът ме вълнува дълбоко. Става дума за наследствена обремененост. За съжаление предадена е и на сина ми. Ако тук има хора, които танцуват паневритмия и са запознати с това страдание от личен опит, ги моля да ми кажат как се повлиява безсънието от паневритмията. Благодаря предварително.
 6. Играе ли се в Бургас? Къде точно? В колко часа?
×