Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Све

Участници
 • Общо Съдържание

  32
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

5 Следващи

За Све

 • Рожден Ден 06/03/1958

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 • Местоположение
  София
 1. Проява на кармическия закон, 9 лекция на MOK, 26.IV.1922 г.
 2. От книгата на С ПОЧИТ ЗА УЧИТЕЛЯ ПЕТЪР ДЪНОВ на Omraam Mikhael Aivanhow (Михаил Иванов) "Бях седемнадесетгодишен,когато срещнах за първи път Учителя и със здравето не бях много наред. Отгодини се хранех зле. Дните ми преминаваха в дихателни упражнения, медитации и четене. Дори когато се хранех, не се разделях с книгата. Бях твърде млад, за да разбера на какво се дължи моята умора, сънливост, слабост. Когато ме погледна,Учителят каза: “Черният ти дроб не е добре и за да го излекуваш, трябва да направиш следното: всяка сутрин на гладно ще изпиваш чаша вода. Ще я пиеш бавно, предъвквайки я глътка по глътка, като концентрираш цялата си мисъл върху нейното въздействие и сила. Ще и говориш: “Скъпавода, ние двамата с теб ще възстановим моя организъм”. Нищо повече не ми каза. Той не обясняваше нещата, както аз правя пред вас. Оставяше ни да дълбаем и търсим сами. Без съмнение той е по-мъдър от мен!"
 3. Све

  Житен режим 2011

  На дъвка става когато житото не се съхранявано добре , не е от последна реколта. Последния път купих пшеница от My Organic market и е добра . Ето сайта им http://www.bioslunce...t-bioslunceluna
 4. Да си пожелаем да привличаме все повече хора стремящи се към познание и самопознание. Нека откриваме заедно как да служим на близките си.
 5. Уважаеми приятели, Желаещите от София , които искат да се включат в курс за усъвършенстване в Паневритмията могат да го направят с предварително записване при Водещата: Офелия Николаева, тел. за записване: 840 30 06 и 0886 413 289 Курса се провежда всеки петък от 18.30 - 20.00 ч. на Ул.”Гургулят”1, НСА (м-у НДК и пам. на Патриарх Етимий) http://www.panevritm...news_item_id=71
 6. Отлична статия! Много вдъхновяваща!
 7. Накиснат в хладка вода лимеца омеква за не повече от 3 часа на стайна температура . Ако се накисва в термос с топла вода час два са му достатъчни. После го промийте с прясна вода и дръжте в хладилник. Ако е обикновено необработено жито може и по-дълго да престои на стайна температура накиснато , но е добре от време на време да се промива и да му се сменя водата, за да не вкисне.
 8. Когато се прави с грухано жито , два-три часа му стигат в термос. После трябва да се извади, за да не вкисва. Престояване в термос цяла нощ е препоръчително за необработено жито. За мен най-добра е рецептата в която необработеното жито се накисва /не в термос/от вечерта в леко затоплена вода . Всеки сам пробва и преценява най-доброто за себе си.
 9. Един френски документален филм за ГМО Светът според Монсанто
 10. Моника13, Много се радвам да прочета че и Вие сте преживели реалността на "вълшебствата" от личен опит . По-горе в темата са дадени заглавията на двете книги по пранолечение, излезли до сега на български език. В София и Пловдив се провеждат курсове, на които човек има възможност да се учи да си помага сам.
 11. Честита Коледа на всички участници и организатори на Портала! Във връзка с темата искам да споделя една своя опитност. В началото на седмицата бях с температура 39 кашлица ,хрема, главоболие , чувствах се ужасно и едва се държах на краката си. Въпреки,че съм изкарала няколко нива на Лечение с прана нямах сили да си помогна сама. Моя скъпа приятелка , която познавам именно от тук ме спаси в трудния миг. Отзова се веднага и след два сеанса с прана температурата ми спадна под 37о , кашлицата намаля хремата също и главоболието изчезна. Тя ми върна радостта тъкмо за празника! Истински късмет е че я познавам.
 12. Освен добавените картинки, други груби грешки забелязали ли сте? Ще сме благодарни, ако споделите.
 13. ИЗЛЕЗЕ ДЪЛГООЧАКВАНАТА К Н И Г А на Мастер Чоа Кок Сюи ЛЕЧЕНИЕ С ПРАНА ЗА НАПРЕДНАЛИ
×