Jump to content
Порталът към съзнателен живот

petinka_vd

Участници
 • Общо Съдържание

  4
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За petinka_vd

 • Рожден Ден 04/21/1975

Профил Информация

 • Пол
  Жена
 1. petinka_vd

  Житен режим 2009

  Миналата година правих житен режим през февруари и през октомври. Чувствах се супер. От утре съм на линия. Вече си купих житото.
 2. Благодаря за съветите и мнениятя, а също и за сайтовете.
 3. Здравейте, След няколко дни започва Великденския пост. Досега съм постила стриктно само веднъж и то Коледен пост. Сега съм и на житен режим - в неделя ми е десети ден. Мисля след това да се захранвам и да постя, което ми се стува доста трудно. Преди 4 години пак гладувах, но когато дойде време за захранването ............. се издъних. Затова и сега имам малки притеснения. Надявам се на подкрепа то тези, които са се справили успешно със захранване след гладуване. Благодаря!
 4. petinka_vd

  Житен режим 2008

  Здравейте, Аз съм нова в това. Разбрах за житен режим от една приятелка преди няколко дни. днес ми е четвърти ден. Реших да го правя защото имам нужда от пречистване и отслабване. за тези 3 дни свалих 3 кг и се чувствам много добре. Не съм и толкова нервна колкото бях преди, кoетo само ме радва.надявам се да издържа до неделя - тогава е 10-я ден. Намерих за захранването и ще се опитам да го направя но се притеснявам - след толкова въздържане е малко трудно. Надявам се да имам подкрепата на тези от вас, които са преодолели този етап. Благодаря ви! Модераторска бележка: Моля пишете на кирилица или ползвайте кирилизатора на някоя от пощите.
×