Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Йорданка Динева

Участници
  • Общо Съдържание

    21
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

9 Следващи

Профил Информация

  • Пол
    Жена

Последни Посещения

9577 посещения на профила

Йорданка Динева's Achievements

  1. Може ли и мен да включите? Йорданка 05.11.1971 г. Благодаря!
  2. Според мен хората взаимно се лъжат ,точно заради това социално поведение.Като се огледам около себе си виждам само лицемерие и всичко е в името на детето ,в името на семейството,в името на приятелите,в името на...................... уж доброто за всички. Защо е нужно да се измъчват по този начин?Защо повечето хора вътре в себе си негодуват а,не смеят да променят нищо?Защо просто не правят това което наистина искат ?
  3. Благодаря Ви! Благодаря на всички за отдоворите!
  4. Здравейте! Постоянно следя темата и най-накрая се престраших да задам въпрос. Със сина ми сме в постоянен конфликт откакто преди четири месеца се разделихме с баща му. Имаме ли някакви шансове да оправим отношенията си? Благодаря ви!
  5. Идеята е чудесна, според мене. В този Портал намерих най-добрата си приятелка. Не съм на вълна да си намирам и партньор в живота, но да не изключваме и тази възможност. Опциите на такива места за запознанства много улесняват първоначалната ориентация кой е свободен, кой е мъж, кой - жена, на колко години е, откъде е, от какво се вълнува и т.н. - евентуално важни неща. Предпочитам да намеря сродна душа Тук, защото другаде вероятността за това е по-малка. Пък и на практика все Тук обитавам, бидейки в интернет... Latina е права.Така ще знаем със сигурност че имаме общи интереси. Аз също намерих много добрата приятелка тук.Мога да я нарека такава с цялото си сърце.
  6. Нищо не е добро или лошо, само умът го прави такова.
  7. Поздравления! Много успехи за напред!
  8. Как си,какво ново,справяш ли се!Поздрави!

  9. SMS на 17 777 с текст DMS PETIO Дарителска сметка: ПЕТКО ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ IBAN: BG08STSA93000017454223 /ЕВРО/ BIC: STSABGSF За контакт : 0882024959 Георги Христов
  10. Желая ти много любов и светлина! Благодаря,Диана!
  11. Правилно, mochito! - Не, не си остарял, но ти искаш по един физически начин да запълниш тази празнота в живота си, тръгнал си по крив път." И Станимир е прав - Търсиш да постигнеш някакви видими резултати и се самозалъгваш, че те биха могли да осигурят хармонията и щастието ти. Задаваш си въпроса: „какво трябва да направя за да бъда щастлива?“, но всъщност каквото и да направиш, то няма да ти донесе щастието. Опитай се ясно да осъзнаеш разликата между: „когато правя ... се чувствам щастлива“ и „правя ... за да се чувствам щастлива“. Във втория случай щастие няма да намериш. Прави нещата не за да бъдеш щастлива, а защото си щастлива. Щастието е наш избор, както и нещастието. Глупаво е да се търси причина, поради която да бъдем щастливи. Но,нали човек все от някъде трябва да тръгне?
  12. Благодаря Ви! На всички Благодаря! Чудесно е да усещаш подкрепа и да виждаш че някой мисли за теб.
  13. На думи всичко е мнодо лесно но,реално не се получава точно така.
×
×
  • Добави...