Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Йорданка Динева

Участници
 • Общо Съдържание

  21
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За Йорданка Динева

 • Рожден Ден Ноември 5

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

8591 посещения на профила
 1. Йорданка Динева

  Примерен нумерологичен хороскоп

  Може ли и мен да включите? Йорданка 05.11.1971 г. Благодаря!
 2. Йорданка Динева

  Лицемерите

  Според мен хората взаимно се лъжат ,точно заради това социално поведение.Като се огледам около себе си виждам само лицемерие и всичко е в името на детето ,в името на семейството,в името на приятелите,в името на...................... уж доброто за всички. Защо е нужно да се измъчват по този начин?Защо повечето хора вътре в себе си негодуват а,не смеят да променят нищо?Защо просто не правят това което наистина искат ?
 3. Йорданка Динева

  Таро онлайн I-ва част

  Благодаря Ви! Благодаря на всички за отдоворите!
 4. Йорданка Динева

  Таро онлайн I-ва част

  Здравейте! Постоянно следя темата и най-накрая се престраших да задам въпрос. Със сина ми сме в постоянен конфликт откакто преди четири месеца се разделихме с баща му. Имаме ли някакви шансове да оправим отношенията си? Благодаря ви!
 5. Идеята е чудесна, според мене. В този Портал намерих най-добрата си приятелка. Не съм на вълна да си намирам и партньор в живота, но да не изключваме и тази възможност. Опциите на такива места за запознанства много улесняват първоначалната ориентация кой е свободен, кой е мъж, кой - жена, на колко години е, откъде е, от какво се вълнува и т.н. - евентуално важни неща. Предпочитам да намеря сродна душа Тук, защото другаде вероятността за това е по-малка. Пък и на практика все Тук обитавам, бидейки в интернет... Latina е права.Така ще знаем със сигурност че имаме общи интереси. Аз също намерих много добрата приятелка тук.Мога да я нарека такава с цялото си сърце.
 6. Йорданка Динева

  Добре дошли в Порталът 2.0

  и така си е супер. БРАВО!!!
 7. Йорданка Динева

  Среща във Варна през юли 2010

  В Бургас къде ще се състои срещата?
 8. Нищо не е добро или лошо, само умът го прави такова.
 9. Йорданка Динева

  Много съм радостна...

  Поздравления! Много успехи за напред!
 10. Как си,какво ново,справяш ли се!Поздрави!

 11. Йорданка Динева

  Да подадем ръка

  SMS на 17 777 с текст DMS PETIO Дарителска сметка: ПЕТКО ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ IBAN: BG08STSA93000017454223 /ЕВРО/ BIC: STSABGSF За контакт : 0882024959 Георги Христов
 12. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Желая ти много любов и светлина! Благодаря,Диана!
 13. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Правилно, mochito! - Не, не си остарял, но ти искаш по един физически начин да запълниш тази празнота в живота си, тръгнал си по крив път." И Станимир е прав - Търсиш да постигнеш някакви видими резултати и се самозалъгваш, че те биха могли да осигурят хармонията и щастието ти. Задаваш си въпроса: „какво трябва да направя за да бъда щастлива?“, но всъщност каквото и да направиш, то няма да ти донесе щастието. Опитай се ясно да осъзнаеш разликата между: „когато правя ... се чувствам щастлива“ и „правя ... за да се чувствам щастлива“. Във втория случай щастие няма да намериш. Прави нещата не за да бъдеш щастлива, а защото си щастлива. Щастието е наш избор, както и нещастието. Глупаво е да се търси причина, поради която да бъдем щастливи. Но,нали човек все от някъде трябва да тръгне?
 14. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Благодаря Ви! На всички Благодаря! Чудесно е да усещаш подкрепа и да виждаш че някой мисли за теб.
×