Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Йорданка Динева

Участници
 • Общо Съдържание

  21
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

За Йорданка Динева

 • Ранк
  Слънчев лъч

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

8989 посещения на профила
 1. Йорданка Динева

  Примерен нумерологичен хороскоп

  Може ли и мен да включите? Йорданка 05.11.1971 г. Благодаря!
 2. Йорданка Динева

  Лицемерите

  Според мен хората взаимно се лъжат ,точно заради това социално поведение.Като се огледам около себе си виждам само лицемерие и всичко е в името на детето ,в името на семейството,в името на приятелите,в името на...................... уж доброто за всички. Защо е нужно да се измъчват по този начин?Защо повечето хора вътре в себе си негодуват а,не смеят да променят нищо?Защо просто не правят това което наистина искат ?
 3. Йорданка Динева

  Таро онлайн I-ва част

  Благодаря Ви! Благодаря на всички за отдоворите!
 4. Йорданка Динева

  Таро онлайн I-ва част

  Здравейте! Постоянно следя темата и най-накрая се престраших да задам въпрос. Със сина ми сме в постоянен конфликт откакто преди четири месеца се разделихме с баща му. Имаме ли някакви шансове да оправим отношенията си? Благодаря ви!
 5. Идеята е чудесна, според мене. В този Портал намерих най-добрата си приятелка. Не съм на вълна да си намирам и партньор в живота, но да не изключваме и тази възможност. Опциите на такива места за запознанства много улесняват първоначалната ориентация кой е свободен, кой е мъж, кой - жена, на колко години е, откъде е, от какво се вълнува и т.н. - евентуално важни неща. Предпочитам да намеря сродна душа Тук, защото другаде вероятността за това е по-малка. Пък и на практика все Тук обитавам, бидейки в интернет... Latina е права.Така ще знаем със сигурност че имаме общи интереси. Аз също намерих много добрата приятелка тук.Мога да я нарека такава с цялото си сърце.
 6. Йорданка Динева

  Добре дошли в Порталът 2.0

  и така си е супер. БРАВО!!!
 7. Йорданка Динева

  Среща във Варна през юли 2010

  В Бургас къде ще се състои срещата?
 8. Нищо не е добро или лошо, само умът го прави такова.
 9. Йорданка Динева

  Много съм радостна...

  Поздравления! Много успехи за напред!
 10. Йорданка Динева

  Да подадем ръка

  SMS на 17 777 с текст DMS PETIO Дарителска сметка: ПЕТКО ИВАНОВ ГЕОРГИЕВ IBAN: BG08STSA93000017454223 /ЕВРО/ BIC: STSABGSF За контакт : 0882024959 Георги Христов
 11. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Желая ти много любов и светлина! Благодаря,Диана!
 12. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Правилно, mochito! - Не, не си остарял, но ти искаш по един физически начин да запълниш тази празнота в живота си, тръгнал си по крив път." И Станимир е прав - Търсиш да постигнеш някакви видими резултати и се самозалъгваш, че те биха могли да осигурят хармонията и щастието ти. Задаваш си въпроса: „какво трябва да направя за да бъда щастлива?“, но всъщност каквото и да направиш, то няма да ти донесе щастието. Опитай се ясно да осъзнаеш разликата между: „когато правя ... се чувствам щастлива“ и „правя ... за да се чувствам щастлива“. Във втория случай щастие няма да намериш. Прави нещата не за да бъдеш щастлива, а защото си щастлива. Щастието е наш избор, както и нещастието. Глупаво е да се търси причина, поради която да бъдем щастливи. Но,нали човек все от някъде трябва да тръгне?
 13. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  Благодаря Ви! На всички Благодаря! Чудесно е да усещаш подкрепа и да виждаш че някой мисли за теб.
 14. Йорданка Динева

  Все търся нещо-хармония,..

  На думи всичко е мнодо лесно но,реално не се получава точно така.
×