Jump to content
Порталът към съзнателен живот

User123

Участници
 • Общо Съдържание

  65
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

2981 посещения на профила
 1. Винаги - не, не мога да го твърдя, защото не си спомням всичките си сънища за една нощ. Най-много до 3 на вечер съм си спомняла. 'Осъзнато' - колко да е осъзнато, като гледам да си оставя подсъзнанието да си отработи каквото има да си отработва от деня като емоции и информация. Да кажем - коригирам и управлявам ако ми се наложи, което се доближава много до дефиницията за 'осъзнато сънуване'.
 2. Няма как да се засечем в страната на сънищата, защото те са индивидуални. И няма как да 'мерим шпаги', защото аз променям съня само ако някой се опитва да ми 'навреди' или ще има 'инцидент'. Гледам да не се меся съзнателно в съня, за да ми е интересно. Под свръх сетивност, например да надникна някъде на сън. Наистина е трудно да се обясни.
 3. Кон Круз, трябва всичко да записваш и после може книга с кратки разкази да издадеш. Много е приятно, когато на сън имаш 'super powers'. И аз съм така: мога всичко на сън - летене, мощна телекинеза, свръх сетивност, сещам се веднъж как 'намалих' по размер един лош човек и той се побра в ръката ми и му се скарах, че така не е редно да прави. Много е забавно.
 4. И аз мисля, че разочарованието е в следствие на свръх големи очаквания спрямо някой друг. Може дори да се нарече наивност от типа - аз правя отстъпки сега, но очаквам и от теб да направиш такива в бъдеще. И когато другият не го направи - разочарование. Често попадам в този казус, но грешката си е моя.
 5. Снощи бях на 2 различни почивки - 2 различни съня. Интересното при втория е, че мъжът ми (бяхме с него на почивка) ми припомняше 'спомените' от цялата предходна седмица от почивката. Нещо от сорта: ние предната седмица не бяхме в това бунгало, а беше едно друго и т.н. с описание. Най-интересното беше, че описвайки ми детайлите от луксозното бунгало, полека-лека тези 'спомени' се 'възвърнаха' и реално изживях (на бърз каданс и тях) и си 'спомних' за 'предходната' седмица и другото луксозно бунгало. Не ми се беше случвало до сега точно това. На сън съм си припомняла друг сън, или съм се ориентирала в градове въз основа на стари сънища - това, да, ок. Обяснявала съм стар сън на друг човек, докато сънувам - това, да, ок. Но друг да ми обяснява и на база това да си 'спомня' - за първи път ми се случва. Много ясно, че не ми се ставаше от сън - все пак бях на 2 различни почивки, едната от които повече от 1 седмица. Със сигурност имам нужда от истинска почивка
 6. User123

  "Мистични истории"

  Моята история няма такива сатанински окраски. Слава Богу. По-скоро странно явление. В спалнята се появи светлина, по-близка до луминесцентната, не хомогенна, малко като облаче от светлина, но имаше по-ярки и по-тъмни ивици (така както тъканта има жили и не е хомогенна - по подобен начин и тази светлина -като светеща тъкан). Нямаше видим източник на тази светлина. Като размери някъде 15 см височина и 35 см дължина. Мъжът ми тогава беше сам в спалнята. Наблюдавал я е около 30 мин и дойде да ме извика. Видях я и аз. Запалих лампата, загасих я, но светлината си беше там. Взех една свещ, която преди е горяла с благодатния огън. Минах мястото и светлината изчезна. Странно е. Ние се бяхме скарали с мъжът ми и странното е, че тази светлина ни 'сдобри'. От тогава не сме се карали така жестоко. Просто обсъждаме противоречията по между ни.
 7. User123

  Отчаянието и силата?

  Според мен не е точно отчаянието, а преумора и ако някой те ядоса. Да, при мен се усилва психичната сила, ако някой много, много ме ядоса. Реагирали са: стъкло, електричество. Сега вече съм много, много предпазлива. Относно втората част - не телепатични сигнали, а при мен е интуицията (макар, че аз го наричам - 'да надникна в бъдещето'). Това е като едно допълнително сетиво, което се усилва в момент, в който ти трябва. Например: за една моя операция. Някъде 3-4 дни преди нея 'надникнах', защото бях много притеснена. Преди операцията инструктирах точно анестезиолога за всичко. Питах го: Колко време отнема принципно? Той ми отговори: около 30 мин. Казах му: Не, от сега да знаеш, че ще ме държиш под упойка час и малко. Няма да е половин час. Обясних му и други подробности, за една вена, къде минава и как хирурга трябва да 'остърже' буквално вената, за да махне еди какво си и т.н. След операцията за кратко ми дадоха досието в мен: продължителност на операцията: 1ч и 5 мин. За другите неща - не питах, дали наистина е било така или не. След операцията, като ме посети анестезиолога - гледаше ме странно, стоеше малко от страни и побърза да излезе. Явно е длъжен да посети после всеки пациент. С една дума: да не ти се налага да попадаш в ситуации, където психичната ти сила и интуиция се усилват. Това са кризисни моменти. ПП Но все пак да си призная, че психичните сили са ми помагали. Да, много брутално беше. Човекът се беше изплашил (друг случай е това). Но ми помогна това. Онзи човек тотално си промени отношението спрямо мен и една лоша приказка не чух после от него. Не си позволи да ме ядоса по никакъв начин.
 8. Sabina78, задължително направи и антибиограма. Тя излиза от друг вид изследване на урината (не това, което си правила - PCR (ДНК) тест). Използвай случая да търсиш и микоплазми, че обикновено вървят комплект. Антибиотиците са лечението. Всичко друго са помощни средства. Успех!
 9. Интересно, че при мен е точно обратното. 'Обикновените' ми сънища са ярки и динамични, а по-специалните са 'поорязани' от детайлите чисто визуално, т.е. не са съвсем като 'обикновените', които са като картините от живия живот. Относно чувствата - не мога да намеря разлика. Може би при всеки човек е различно. Annie5, съжалявам, че не мога да помогна с тълкуване на твоите сънища.
 10. И аз съм се сънувала като мъж. Бях още момиченце и имах една поредица от сънища в различни нощи, да го наречем сънуван сериал, в който аз съм главният герой - мъж - полицай и ми се случват най-различни приключения. Вероятно съм била повлияна от полицейски филми, макар сега да не си спомням никакви подобни филми от този период. Не е нещо странно или необичайно. Наслаждавай се на приключенията. Ако се сещаш за тяхното тълкуване - тълкувай ги. Сънуването е благословия и едно от най-невероятните функции на мозъка и съзнанието. Аз всяка вечер заспивам с невероятно позитивно очакване какви ли приключения ще преживея вечерта.
 11. User123

  Царичина

  Точно в момента гледам едно видео с Елисавета Логинова публикувано в сайта новотопознание. Логически малко се разминават нещата: тя контактувала с висш разум (учителите) преди 28 години; този разум искал да се разкрие този прадревен първи човек; обаче после след 28 години (когато тя издава сега нова книга) се оказало, че този разум й казал, че целта била всъщност експеримент: хората да се доверят на този разум и да работят заедно. Прегледайте и вие видеото, но нещата сякаш започват да издишат. Тя се опитва да печели пари от това. Няма лошо. Друго също ми е много интересно (от чисто логическа гледна точка): ако тези учители наистина са искали да дадат някаква информация, защо информацията е подадена чрез стари знаци и различни древни писмености? Иначе наистина има нещо там. Но вероятно на този етап не е момента да бъде 'намерено'. А може и да не е точно там.
 12. Давам В църквата Света София в Истанбул, на основния етаж. На конкретното място нямаше нищо особено. Хората минават от там. Когато усетих тази активация на лявата ръка започнах да се оглеждам и гледах пода под мен. Но веднага привлякох вниманието на един охранител наблизо и отминах. (А между другото: в преддверието на Света София усетих страхотна положителна енергия. Обаче после разбрах, че там са намерили смъртта си много хора. Много тъжно.) Пак в Истанбул, не се сещам името на обекта, но някакъв султан е живял там отдавна. В съседната зала бяха изложени мощите на техния пророк Мохамед. Но активацията се случи в зала, от където минават много хора. Пак започнах да гледам. Имаше нещо дървено. Този път охраната се приближи ми даде да разбера, че ме наблюдават. А третият път беше още по-странен. Излизаме вечерта с една моя приятелка. Нейна роднина й се обажда по телефона и започва да й говори нещо (после разбрах, че й е гледала на кафе ... странно). Но в един момент, малко след началото на разговора се активизира пак лявата ръка. След края на разговора постепенно това отмина. Просто ми е любопитно. Слава Богу не ми се е случвало след това, защото малко се стряскам от такива работи.
 13. За контролирането, горе-долу мога да контролирам. Да, могат и двете ръце да отдават, ако контролирам. Не съм се 'тренирала' много, не съм отделяла много време за това. Например, отдавна демонстрирах на 2ма човека как мога да мърдам стрелката на един развален компас (с по-малко вода в него) само като си поставя ръцете до него. По-интересно ми е защо може сама да се активизира лявата ръка и един вид да обърна полярностите за момент. Някакви външни излъчвания от техника или от човек?
 14. Не зная дали темата е точно за този подфорум. Става въпрос за енергиите в тялото и за това, че не мога да си обясня някои неща. Малко предварителна информация: Аз усещам част от енергията, която преминава през моето тяло. Предполагам при всички хора е така. При мен дясната ръка е отдаваща, предполагам със знак плюс (ако трябва да правим някаква аналогия с магнит и електромагнитните полета). Лявата ръка е съответно приемаща, предполагам от там минава някаква енергия с отрицателен заряд. И на въпроса: случвало ми се е няколко пъти лявата ръка да започне да отдава енергия без съзнателно да съм я насочила. Просто някаква ситуация, разглеждам нещо или разхождам се, изобщо не мисля за енергии, ръце и т.н. и в един момент - Бам, активизира се и започва да излъчва. Случвало ли ви се е? На какво се дължи? Не успях да разбера причината и ми е любопитно. Ако е необходимо ще дам малко повече информация са съответните моменти, когато това се е случвало.
 15. Сидеров - имаше снимки на изписването им от клиника Щерев, която преди всичко е инвитро клиника. Има достатъчно други частни клиники само за раждане, но снимките им бяха от малкия вход/изход на щеревата клиника. Логично е, ако някой е правил процедура там, да има пълно доверие на лекарите и да им се довери и за раждане. Финци - човек от тази гилдия ми каза, че не е биологично негово и това не е тайна.
×