Jump to content
Порталът към съзнателен живот

User123

Участници
 • Общо Съдържание

  56
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

2915 посещения на профила
 1. И аз съм се сънувала като мъж. Бях още момиченце и имах една поредица от сънища в различни нощи, да го наречем сънуван сериал, в който аз съм главният герой - мъж - полицай и ми се случват най-различни приключения. Вероятно съм била повлияна от полицейски филми, макар сега да не си спомням никакви подобни филми от този период. Не е нещо странно или необичайно. Наслаждавай се на приключенията. Ако се сещаш за тяхното тълкуване - тълкувай ги. Сънуването е благословия и едно от най-невероятните функции на мозъка и съзнанието. Аз всяка вечер заспивам с невероятно позитивно очакване какви ли приключения ще преживея вечерта.
 2. User123

  Царичина

  Точно в момента гледам едно видео с Елисавета Логинова публикувано в сайта новотопознание. Логически малко се разминават нещата: тя контактувала с висш разум (учителите) преди 28 години; този разум искал да се разкрие този прадревен първи човек; обаче после след 28 години (когато тя издава сега нова книга) се оказало, че този разум й казал, че целта била всъщност експеримент: хората да се доверят на този разум и да работят заедно. Прегледайте и вие видеото, но нещата сякаш започват да издишат. Тя се опитва да печели пари от това. Няма лошо. Друго също ми е много интересно (от чисто логическа гледна точка): ако тези учители наистина са искали да дадат някаква информация, защо информацията е подадена чрез стари знаци и различни древни писмености? Иначе наистина има нещо там. Но вероятно на този етап не е момента да бъде 'намерено'. А може и да не е точно там.
 3. Давам В църквата Света София в Истанбул, на основния етаж. На конкретното място нямаше нищо особено. Хората минават от там. Когато усетих тази активация на лявата ръка започнах да се оглеждам и гледах пода под мен. Но веднага привлякох вниманието на един охранител наблизо и отминах. (А между другото: в преддверието на Света София усетих страхотна положителна енергия. Обаче после разбрах, че там са намерили смъртта си много хора. Много тъжно.) Пак в Истанбул, не се сещам името на обекта, но някакъв султан е живял там отдавна. В съседната зала бяха изложени мощите на техния пророк Мохамед. Но активацията се случи в зала, от където минават много хора. Пак започнах да гледам. Имаше нещо дървено. Този път охраната се приближи ми даде да разбера, че ме наблюдават. А третият път беше още по-странен. Излизаме вечерта с една моя приятелка. Нейна роднина й се обажда по телефона и започва да й говори нещо (после разбрах, че й е гледала на кафе ... странно). Но в един момент, малко след началото на разговора се активизира пак лявата ръка. След края на разговора постепенно това отмина. Просто ми е любопитно. Слава Богу не ми се е случвало след това, защото малко се стряскам от такива работи.
 4. За контролирането, горе-долу мога да контролирам. Да, могат и двете ръце да отдават, ако контролирам. Не съм се 'тренирала' много, не съм отделяла много време за това. Например, отдавна демонстрирах на 2ма човека как мога да мърдам стрелката на един развален компас (с по-малко вода в него) само като си поставя ръцете до него. По-интересно ми е защо може сама да се активизира лявата ръка и един вид да обърна полярностите за момент. Някакви външни излъчвания от техника или от човек?
 5. Не зная дали темата е точно за този подфорум. Става въпрос за енергиите в тялото и за това, че не мога да си обясня някои неща. Малко предварителна информация: Аз усещам част от енергията, която преминава през моето тяло. Предполагам при всички хора е така. При мен дясната ръка е отдаваща, предполагам със знак плюс (ако трябва да правим някаква аналогия с магнит и електромагнитните полета). Лявата ръка е съответно приемаща, предполагам от там минава някаква енергия с отрицателен заряд. И на въпроса: случвало ми се е няколко пъти лявата ръка да започне да отдава енергия без съзнателно да съм я насочила. Просто някаква ситуация, разглеждам нещо или разхождам се, изобщо не мисля за енергии, ръце и т.н. и в един момент - Бам, активизира се и започва да излъчва. Случвало ли ви се е? На какво се дължи? Не успях да разбера причината и ми е любопитно. Ако е необходимо ще дам малко повече информация са съответните моменти, когато това се е случвало.
 6. Сидеров - имаше снимки на изписването им от клиника Щерев, която преди всичко е инвитро клиника. Има достатъчно други частни клиники само за раждане, но снимките им бяха от малкия вход/изход на щеревата клиника. Логично е, ако някой е правил процедура там, да има пълно доверие на лекарите и да им се довери и за раждане. Финци - човек от тази гилдия ми каза, че не е биологично негово и това не е тайна.
 7. Просто малко уточнение, за да не се ширят митове и легенди за биологичните възможности след определена възраст. За Мария Илиева на 40 г е възможно. За Бриджит Нилсен на 54 г- не, или е замразила яйцеклетки (макар, че технологията е относително нова) или е ползвала донорска яйцеклетка. Шансът да е нейно биологично дете е изключително минимален. За мъжете: Волен Сидеров - инвитро, т.е. асистирана репродукция. За Ицко Финци - не е биологично негово доколкото съм чувала, просто партньорката му е на 35 и нещо и е забременяла от донор, предполагам пак асистирана репродукция. За жената пределната възраст е 40, при добър късмет 45. При мъжете не зная точно. Все още медицината не е чак толкова напреднала, че да ние да си определяме периода на фертилност.
 8. Ники_, много хубав пост. Мисля, че принципно нещата са точно така. При мен обаче ситуацията е малко по-различна. Аз много рядко сънувам лоши сънища. Нещо от сорта един път на година. И преди няколко дни сънувах лош сън, но го пренебрегнах и съжалявам за това. Отдадох съня на това, че ми се мярна някаква статия, че малката дъщеричка на шест-кратния шампион по плуване на САЩ се е удавила. Съня в резюме: участваше майка ми (нея много рядко сънувам също и май само в предупредителни сънища като се замисля сега); имаше един инцидент, аз реагирах и веднага вдигнах детето ми от водата и всичко беше наред. Казах й в съня: "Няма да ти го давам да го гледаш вече". Еми, стана инцидент с котката ми. Аз я обичам като мое дете, просто не ми е биологично дете. Майка ми е присъствала. Сега искам да си взема котката в къщи обратно, но всички са против, защото синът ми е още бебе. Мисля, че горният сън е точно предупредителен. Не искам да става втори инцидент. Само не зная как ще се преборя с всички останали. Само да допълня, че лошите ми сънища са винаги предупредителни. С какъв акъл пренебрегнах този сън - направо не зная.
 9. Месоядец съм, че и пушач. Преди изключвах месото от моето меню за 3 месеца през лятото заради жегите. Но повече от 3 месеца без месо не мога. Плакала съм понякога като готвя месо, с глас и със сълзи, обаче после... Явно на този етап не мога без месо.
 10. Много Ви благодаря, Георги! Моля се тя да успее да преодолее тази криза. Аз и по телефона й казах, че тя е достатъчно силна и интелигентна, за да се справи. Моля се да успее да се възстанови напълно.
 11. Сега като се замисля, е много вероятно тя да ме е излъгала по телефона, че нейните родители са при нея. Нямам никакви координати на нейни приятелки или роднини. Не съм се сблъсквала до сега с такива неща.
 12. Здравейте, Моя позната, с която много рядко поддържам контакт, например видим се един път на 2 години на кафе, за мое огромно съжаление... как да го нарека... има нужда от психиатър. Върнах нейно обаждане и за съжаление установих, че психиката й в момента е супер лабилна. Слава Богу нейните родители са при нея. Аз по телефона следвах линията, че й вярвам, че я заплашват, че ще я самоубие някой. Въпросите ми: - Аз как да реагирам на такива обаждания? Каква линия да поддържам? - Как да спра евентуално зачестяване на нейните обаждания? - Ако след време я срещна на улицата, как би било добре да реагирам: да се правя, че нищо не се е случило; повърхностен разговор от няколко приказки и примерно 'бързам, защото ... еди-какво си'? Хем искам да я изслушам и дам сили, хем съм много странична от нейния кръг и реално няма как да й помогна директно. Много благодаря за насоките! ПП Тя вече е била в някаква психиатрия. ПП2: Дано да не съм й навредила по някакъв начин, казвайки й, че й вярвам и т.н. Поне ако не мога да помогна, да не навреждам.
 13. Не съм се запознавала с техниката на Монро. Ще я прегледам. Аз просто експериментирах със себе си, съзнанието си, подсъзнанието си, изучавах възможностите на моя мозък. Беше като игра. Не съм си поставяла никакви конкретни цели. То е като да тръгнеш съзнателно по пътя към твоето подсъзнание, за да видиш до къде може да те отведе. И друго да добавя: не зная защо се ползва терминът 'излизане извън тялото'. Според мен тренираш мозъка да успее да приема някаква информация в момент, в който съзнанието не е напълно изключено, за да може то да интерпретира и запомни тази информация. Та ние плуваме в информацията, тя преминава през нас на квантово и сигурно още по-фино ниво. И друго да добавя: аз винаги съм гледала да верифицирам (проверя) информацията със съответните хора или съм изчаквала да се случат съответните случки, за да проверя дали детайлите съвпадат. Категорично са съвпадали.
 14. И аз съм разсъждавала по темата: защо на биологично ниво една жена (девойка) и един мъж (младеж) всъщност са напълно узрели да станат родители, например на 16 - 20 години, а в същото време тази възраст отнесена към дейностите, които се очакват от и в обществот, са напълно неподходящи за родителство. Мисля, че става въпрос за инфантилизиране на съвременните млади. И аз съм минала през това инфантилизиране. На тази възраст младежите учат още, т.е. не се очаква от тях да поемат никакви отговорности относно самостоятелност, печелене на пари, самостоятелен дом е непосилен предвид правилата на играта, в която са поставени. Така че според мен нагласите на обществото и родителите изостават много спрямо биологичните процеси. Върху това като се наложи и неадекватното образование в контекста на настъпващата вече автоматизация на процесите и началото на използването на изкуствения интелект, изоставането на образованието и дейностите, в които се въвличат младите хора в момента спрямо бъдещите тенденции, са съвсем видни. Върху това вече се наслагват неща като натрапени консуматорски потребности, отглеждането на консуматори и т.н. Но според мен ключа от палатката е генерално преосмисляне на дейностите и образованието на младите (16 - 20 годишни младежи).
 15. iti, ти си зодия овен, както и аз! Това обяснява много в твоята реакция и моята съответно. Ще се опитам да ти отговоря кратко: - както разясних в онзи пост, реших да споделя един по-лек случай. Разбира се няма да тръгна да си описвам много по-лични неща. Това ми се стори най-малко лично. - самата техника те интересува. Тренира се това. Започваш от автохипноза при заспиване и постепенно стигаш до базата данни от сънища и после това като овладееш, започваш в това състояние да се 'оглеждаш наоколо'. За сега това мога да опиша, съвсем лаконично е, зная. - картини. На мен ми се е показвало като картини + някакви емоции в другия човек и/или мисли. - за триенето на моите постове. Ако наистина дразнят хората, нямат никаква стойност - по-добре да бъдат изтрити. Моята цел не е да дразня някого и да съм причина за генерирането на негативни емоции. Мисля, че писах и по-рано, че вече не практикувам това 'надзъртане' го наричам аз. Веднъж заради смесване на упойки по време на медицинска интервенция имах ужасно преживяване - информацията тръгна към мен без да съм го искала. В едно от старите ми мнения бях описала този случай. Това също ми е спирачка сега, защото тези 'канали' или и аз не зная как да ги нарека е добре от време на време да не се ползват, да остават затворени (според мен), поне до колкото е възможно. А Инес Райчева е според мен двойно по-млада от моята психоложка, т.е. 27-30 г най-много.
×