Jump to content
Порталът към съзнателен живот

User123

Участници
 • Общо Съдържание

  18
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

 1. Проблемите, които аз имам с ясновидките (или медиумите, много хубаво разяснение от Орлин), е следния: - не знаеш с какво същество те комуникират. Аз също мисля, че често тези същества се представят за добри, а всъщност не знаеш дали наистина са такива. - има го момента със 'самосбъдващото се пророчество', т.е. ясновидката ако ти каже, например: 'ще се омъжиш за чужденец', това автоматично те сугистира (и препрограмира твоите нагласи) и току-виж наистина си се омъжила за чужденец, т.е. ясновидката е 'познала'. Принципно може да се надникне директно в акашовите записи. Не зная защо медиумите имат нужда от посредник. Дори наличието на посредник за достигането до тази информация за мен е като червена лампа. Леенето на куршум - лично аз го одобрявам. Мисля, че помага. Не смятам, че способността да надникнеш в бъдещето е кой знае какво нещо и изисква много специални практики или някакъв строг режим.
 2. Извинявам се за правописната си грешка първо. Срам голям! Благодаря, че използва отново 'утъпкан'. Просто практиката ти позволява по-лесно да стигнеш до тази информация. Но веднъж обърках пътя и предизвиках други неща (дребни), така че не винаги е гаранция.
 3. Според мен има съществена разлика между remote viewing и това да надникнеш в акаша. В акаша има информация за бъдещето. Това, което съм разбрала за remote viewing, е че са наблюдават обекти в реално време. Относно това как става, имам опит само с акаша (вероятно, без да го твърдя на 100%). И според мен не става въпрос за синхронизиране на двете мозъчни полукълба, а по-скоро за това мозъкът да остане стабилен на определени мозъчни вълни, които принципно не са типични за ежедневието. И след като се отъпчат пътеките и се тренира това, всичко става по-лесно. Иначе мозъчните вълни са от алфа до тета - целия спектър, дефиниран от медицината. И възниква въпроса - до колко е добре да се ползва това. И за какво точно да се ползва. Аз го ползвам само когато наистина ми е много, много важно. Дори се радвам, че за момента е закърняло това умение.
 4. Пътешествията на душите?

  Според мен до 40-тият ден имат някакъв 'досег' с нашия материален свят и в този смисъл могат да пътуват така, както ние го разбираме и възприемаме. Но след това някак се сливат с всемира и въпросът ти ми звучи несъстоятелно. Все едно да изсипеш една чаша с вода (душата, която е напуснала тялото след 40тия ден) в морето и да питаш точно тази вода от точно тази чаша до къде може да стигне.
 5. Сънят беше около 4 години преди да прочета книгата.
 6. Не бях чела Майкъл Нютон. Години след това го прочетох - след като загубих близък човек. За първи път се сблъсках с идеята за една душа в много тела .... на сън. Сънувах собственото си погребение и хем тялото ми бе в ковчег, хем бях и от страни. Първоначално си мислех, че съм умряла. Но един глас настойчиво ми обясняваше, че е аз имам много физически тела и това, че едно от моите физически тела е умряло, не означава, че аз съм мъртва. Много спорих с този глас, защото това не беше човек, който стои срещу мен, а глас в главата ми (на сън). Аз му обяснявах, че когато човек почине, той си е умрял. Гласът ми повтаряше, че аз имам много физически тела. Ядоса се в един момент и успя да ме обори с моята собствена логика като казва: "Как можеш по друг начин да си обясниш логически това, освен, че имаш много физически тела.' И дори се щипах, за да усетя, че съм жива. Всичко това на сън. Но той успя да ме убеди. Много шантава история. Наистина преди това не се бях сблъсквала с тази концепция. И сега ми е малко трудно да я приема. Отдавам този сън на някакви психологически неща в онзи период.
 7. Не, IgM се повишават само при първото боледуване. След това организмът започва отделянето на другите антитела за стара инфекция и те съответно се реактивират. Ами за хора без сливици и без автоимунни заболявания като Хашимото се прилага имуностимулираща и имуномодулираща терапия. Но все пак си е вирус - няма кой знае какви варианти за лечение. Разчита се на самоизлекуването на организма. Просто споделих една друга гледна точка, като в никакъв случай не оспорвам вашия път. И само за протокола. Мога неща, които много хора не могат, някои дори си мечтаят да могат. Дадено ми е в няколко отделни аспекта, т.е. не се ограничава само в едно 'можене'. Но това не е по никакъв начин в конфликт с моята вяра в медицината.
 8. Е, все пак може да има и генетична предразположеност към отключване на неспецифични (и неефективни) имунни реакции спрямо този вирус. Дай сега по тази логика да зачеркнем изобщо примерно реактивният артрит, който може да се отключи при стрептококови инфекции или при зараза с хламидия само при пациенти, които са носители на генът HLA-B27, поради кръстосан имунен отговор спрямо тези патогени. И тези хора да не се лекуват със съответните антибиотици. Важни са практиките, не ме разбирайте погрешно, но са важни и медицинските аспекти на всяко едно заболяване. Това, че лекарите в България не успяват да са в крак с последните тенденции в медицината, не означава автоматично, че трябва да зачеркнем цялата медицина. ПП Бях писала лично съобщение вчера за една бяла светлина, която се появи на едно място. И аз и мъжът ми я видя. Ако имаш желание отговори ми на лични.
 9. Забравих точно реф. стойностите - трябва да отида и да си проверя изследванията за точните стойности. Това което си спомням е, че EBV IgG (антителата за стара инфекция) бяха 12 пъти над реф норма. Мисля, че се движа някъде около 230-250. После години на ред съм изследвала EBV IgG и някъде там си стоят. Принципно след прекарване на тази инфекция антителата (за стара инфекция) трябва да паднат. Правила съм и PCR за EBV години след това, но е отрицателен. Просто мен медицинската литература ме насочи да изследвам EBV антителата и да отида на УНГ, защото входът на този вирус е от сливиците. Нищо не съм й казала предварително. Когато УНГ ми видя сливици - тя самата каза - унищожени са от EBV, надупчени са по специфичен начин от този вирус. Тогава вече си извадих изследванията. И тя ме пита дали ревматоложката ми е казала да пускам тези изследвания. Аз обясних, че аз сама се сетих на база специализирана литература в специализирани американски издания. Изобщо не е хипотеза. Поне моят случай така се разреши.
 10. Аз имах също хронична умора и фибромиалгия. Обаче аз тръгнах по друг път - четене на специализирана медицинска литература и безброй самофинансирани изследвания в частни лаборатории. В крайна сметка според западната литература хроничната умора и фибромиалгията са все неща свързани с хронична инфекция с епщайн-бар вирус. Този вирус е страшно разпространен - 80-90% от населението на земята са заразени с него, но само 1% от населението може да развие симптомите на фибромиалгия поради генетична предразположеност, т.е. имунната система не може да се справя (бори) с този вирус. Входната врата са сливици - изкарах сливици, защото вирусът ги беше унищожил. Виж, изследвай си щитовидната жлеза, защото ако вирусът успее да сломи сливиците, второто нещо, което може да порази е щитовидната жлеза под формата на Хашимото и/или някой възел. Много се радвам, че си преодолял всичко това без да се налага да махаш органи от тялото си. Всичко най-хубаво! ПП Епщайн-бар вируса може да засегне и нервната система. Правилно си усетил нещата.
 11. Само на бързо искам да вметна, че вече медицината доста напредна и има успешни операции за трансплантация на матка с последващо износване на бебе. Дано да започнат да се прилагат масово. Жените, които са принудени да ползват сурогатни майки, в повечето случаи са с отстранени матки заради онкологично заболяване.
 12. И конкретно моя поглед / отговор на вашите въпроси: "Ако визуализацията и молитвите могат да се отразяват на бъдещето, тогава е логично от квантова гледна точка да предположим, че могат да влияят и на миналото." Според мен по-скоро има поредица от повтаряеми събития, които "намират" своето място и проявление както в миналото, така и в настоящето, така и в бъдещето. Квантовата физика, знаете, се отнася до изключително малки частици, недоловими с просто око, т.е. дори и да можеш да повлияеш на тази частица/частици, реално не можеш да повлияеш на по-големи "предмети" (освен разбира се в настоящето при психокинеза например). "...в квантовата реалност, докато събитието се случва в миналото, ние също така сме в бъдещето и му влияем в същия момент." Просто има повтаряеми, закономерни събития, които са "кодирани" да се случат по един или друг начин. Ние можем само да ги наблюдаваме "едновременно" (както уви се случи при мен) и да осъзнаваме евентуално някаква свързаност. Това е моето скромно мнение.
 13. Макар и темата да е доста стара, ще се включа тук, за да опиша как е възможно бъдеще, настояще и минало да са едно, без да си противоречат и реално техни аспекти да се припокриват. Следната случка обърна моя мироглед и не съм вече толкова скептично настроена към тезата за преражданията. Наложи ми се лека операция и бях под спинална упойка, която според медицината не влияе на мозъка. Обаче аз получих най-странните и сташни халюцинации, които дори и за миг не могат да се докоснат и до най-тежките ми кошмари. В момента, в който просто отпуснах съзнанието си, като файл се заредиха в мозъка ми компресирани картини и възприята на жертвоприношения. Първо започна с такова на сърна, после на жена, после на жена в много напреднала бременност. Няма да навлизам в големи подробности, просто ракурсът и при трите жертвоприношения постоянно се сменяше: първо моето съзнание беше страничен наблюдател, после изведнъж се "всели" в сърната, после изведнъж се "всели" в човекът (отново жена), която извършваше този ритуал. И така още 2 пъти, като аз изживявах всичко: и на жертвата, знаех и мислите на този, който го прави. В един момент в долния десен ъгъл от това, което съзнанието ми виждаше се появи син триъгълник и съзнанието ми успя да "избяга" от тази реалност. Когато спряха да действат лекарствата за контрол на кръвното, въпреки че вече се бях успокоила кръвното ми налягане беше 140/90, после 150/100 - остатъчен ефект от преживяното. Мислех, че това са просто халюцинации и кошмари, докато обаче нямаше реални препратки към настоящето: след 2 седмици мъжът ми буквално се разминава със сърна и елен докато е в гората. В болницата, в която ме оперираха почина жена в напреднала бременност (което е прецедент за болницата), а аз бях там тогава отново. Пак имаше странна случка, защото тъкмо ми слагат абуката, а аз наистина чух: "Да ти сложим сега Букета". Часове по-късно същия ден жената почива. Една друга жена там е получила големи усложнение (отново наистина прецедент за тази болница). За мен това е пример как наистина минало, настояще и бъдеще просто се припокриват. Статистически просто е невъзможно такова съвпадение на събитията. И друго: не зная защо в миналото са считали сърните и елените за по-близки до човешкия род от всички други животни. Идея си нямам защо, но винаги за да умилостивят боговете се е започвало с това. Странна история наистина и наистина ме разтърси, не само с високото кръвно, което получих в последствие
 14. За съжаление зная за какво говориш, защото мъжът ми е същия. Аз имам много здрав сън и се събуждам само ако светне лампата или започне да блъска по леглото. Иначе не го чувам. С него ходихме да се консултираме с психиатър. Той препоръча следното: - никакъв шоколад или подобни след 18:00 вечерта, за да не се превъзбужда нервната система. - никакви цигари, те също влияят зле. - масажи на главата. - снимка на главата - забравих точно какъв тип, за да се види дали евентуално това не е предизвикано от някакви физиологични изменения на мозъка (е, при него нямаше такива). Като цяло чувствителните хора са така. Да, наследствено е. Просто гледай да я предразполагаш максимално. Да създаваш положителни емоции, но не и силни емоции, защото това отново намира отражение в съня. Крайният вариант е, да спите в отделни стаи. В крайна сметка ти не си длъжен да разваляш твоя сън, за това че тя не може да контролира нейния, но първо се опитай да и помогнеш максимално.
×