Jump to content
Порталът към съзнателен живот

User123

Участници
 • Общо Съдържание

  72
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Всичко добавено от User123

 1. Честита Коледа! Този Кампилобактер йеюни нищо не ми говори. Но ИгМ е индикация за настояща инфекция, т.е. сега се разгръща имунният отговор (по-точно когато е правено изследването). Ти пребори ли Кампилобактер йеюни? А сигурен ли си, че си преборил напълно и Хемолитичен Стафилокок? т.е. накрая имал ли си чисти изследвания? Аз съм от хората, които проверяват всичко и докато не видя чисто изследване на урина например, винаги имам едно на ум. За вит Д зависи и от килограмите. Обаче той е мастно-разтворим, т.е. при излишък не се изхвърля с урината както е витамин С (който е водно-разтворим), т.е. ако предозираш твоят организъм няма как да се изчисти от прекалено високите дози. Така че ако взимаш доста вит. Д, поне на няколко месеца пускай по едно контролно изследване на вит Д, ако така и така ще пускаш друго кръвно изследване.
 2. Ако могат да засекат ДНК-то на EBV (т.е. има положителен резултат) означава, че е в по-висока концентрация вируса и си е в активно състояние, т.е. инфекцията е активна. Не съм лекар, но това ми е останало в главата. Ако твоите титри не са високи, вероятно няма смисъл да пускаш PCR. Ти знаеш, този вирус са изкарали 90% от населението на земята и той си остава в латентно състояние, докато/ако няма спад в имунитета и някаква генетична предразположеност за повторното му отключване. При нормални условия имунната система го 'държи изкъсо'. А ти нали си сигурен, че други патогени няма (в урина и еякулат)? EBV обикновено се разгръща на фона на други бактерии и патогени. При мен беше интересно, че титрите на EBV растяха и спадаха успоредно със стойностите на AST (титър за стрептококи). Бяха като скачени съдове - доста изследвания пусках. При мен инфекцията е тръгнала от гърло, сливици и т.н. При теб явно е тръгнало от долу. Пробвай с пробиотици за стомаха. Приемай и вит Д, но в малки количества. Сега е зима и по правило този витамин е оскъден. За практики - нищо не мога да кажа. Не практикувам нищо.
 3. Но не се притеснявайте, че го водят вирус с онкогенен характер. Той е опасен за други групи, поради определена генетична предразположеност: чернокожи (лимфом на Бъркит); евреите ешкинази (редки форми на левкемия). Източно-европейците изобщо не бяха споменати като рискова група. Така че сме късметлии.
 4. Много благодаря за информацията. Книгата как се казва? "Лечителя медиум", така ли? Тя за мен е писана, сякаш: хашимото (възел); фибромиалгия; имала съм и повишен ревма фактор за кратко (което е индикация за ревматоиден артрит) - но ми се размина слава Богу - пълна програма. И аз не го искам този вирус, но поддържам титри между 10 и 12 пъти над референтни стойности. Изследвала съм го през годините и си стоят много високи. А PCR теста за EBV беше отрицателен, но с уговорка от лабораторията, че те могат да засекат ДНКто на EBV само ако е над определена концентрация, т.е. резултатът не означава пълна липса на вируса.
 5. С моят пост исках да обърна внимание на Явор, че ако наистина неговите сливици са унищожени и това е потвърдено от УНГ. На мен УНГ ми обясни, че моите са направо надупчени от EBV и просто трябва да се изкарат. Та ако и при него е така, то е по-добре да ги изкара. Моята щитовидна жлеза пострада заради дълго влачените сливици. Не искам да навлизам прекалено в медицинска тематика, но една от причините за отключване на хашимото - водят го все още 'автоимунно заболяване на щитовидната жлеза' е прекарана мононуклеоза. Там също обяснявах на ендокриноложката: добре, EBV си е вирус с онкогенен характер, той може да достигне до ДНК-то на клетката и да го промени. Имунната система регистрира вече тази клетка като чужда и я напада. На ехограф структурата на жлезата стои едрозърнеста, не е хомогенна. Защо го водят 'автоимунно' заболяване, като може да си е чисто инфекциозно заболяване. Ако търсите по ключова дума на английски Hashimoto virus - ще видите, че има достатъчно много литература по въпроса. Иначе относно лекарите - и мен се опитваха да ме изкарат хипохондричка. Имах повишен антистрептолизинов титър (AST). И аз лично сега много съжалявам, но тогава такъв чутовен скандал спретнах на ревматоложката ми, която пренебрегваше тук-там повишени стойности. И й казвам: "Наблюдавайте ме сега много внимателно как на психологическа основа ще си повиша сама AST-то. Така като се напъна, ама много трябва да се напъвам и хоп - повиших го току-що на психологическа основа." Иначе за сливиците - те по принцип атрофират при хората. Вероятно твоите все пак не са били съвсем унищожени. УНГ ли е проследил и потвърдил това, че са се възстановили напълно? Аз лично не съжалявам, че легнах под ножа. В крайна сметка при мен сливиците си бяха унищожени. За какво ми е да държа тъкан, която вече е унищожена, че и в стави ме удря, може и в сърце да ударят болни сливици. Не съжалявам, че оперирах и щитовидната жлеза. Там имаше възел, който имаше структурата на Хашимото. Другата част от жлезата беше здрава. Махнаха само възела. Дори и доброкачествен, възелът не трябва да стои в жлезата повече от 10 години, защото може да стане злокачествен.
 6. Явор, чак сега видях, че не си извадил сливиците. Сливиците атрофират след определена възраст и ако са унищожени от Епщайн-Бар вируса, те вече не те предпазват, а са входната врата за други инфекции. Сливиците са много близко до щитовидната жлеза и с кръвния и лимфния поток едни болни сливици могат да увредят щитовидната жлеза. Не го пиша като 'ала-бала', а като човек, който имаше възел в щитовидната жлеза и който е разговарял с много хора с проблеми с ЩЖ, които също са имали проблеми и със сливиците. Духовното израстване и здравословния начин на живот са важни, но медицината вече е достатъчно напреднала, за да ни помага да бъдем здрави, за да можем да си водим пълноценен и здравословен живот, чрез който да израстваме духовно.
 7. Сега момента е точно такъв: 'сита' съм, защото печеля добре с малки усилия и имам достатъчно време да си гледам детето, но съм 'гладна' защото от една страна искам да направя директно дарение на един дом (това ясно), но също така замислям начини как да 'произведа' чанти по мой модел и идея, но самото заплащане на чантите да е директно по сметката на различни домове за изоставен деца с увреждания. И съм 'гладна' в това отношение, защото дообмислям детайлите и дори ми се струва прекалено амбициозна, дори шантава идея. Ще има 'минимална цена на дарението' - нещо си. Всякакви допълнителни идеи и гледни точки са добре дошли. Гладна съм за допълнителни мнения по въпроса.
 8. Винаги - не, не мога да го твърдя, защото не си спомням всичките си сънища за една нощ. Най-много до 3 на вечер съм си спомняла. 'Осъзнато' - колко да е осъзнато, като гледам да си оставя подсъзнанието да си отработи каквото има да си отработва от деня като емоции и информация. Да кажем - коригирам и управлявам ако ми се наложи, което се доближава много до дефиницията за 'осъзнато сънуване'.
 9. Няма как да се засечем в страната на сънищата, защото те са индивидуални. И няма как да 'мерим шпаги', защото аз променям съня само ако някой се опитва да ми 'навреди' или ще има 'инцидент'. Гледам да не се меся съзнателно в съня, за да ми е интересно. Под свръх сетивност, например да надникна някъде на сън. Наистина е трудно да се обясни.
 10. Кон Круз, трябва всичко да записваш и после може книга с кратки разкази да издадеш. Много е приятно, когато на сън имаш 'super powers'. И аз съм така: мога всичко на сън - летене, мощна телекинеза, свръх сетивност, сещам се веднъж как 'намалих' по размер един лош човек и той се побра в ръката ми и му се скарах, че така не е редно да прави. Много е забавно.
 11. И аз мисля, че разочарованието е в следствие на свръх големи очаквания спрямо някой друг. Може дори да се нарече наивност от типа - аз правя отстъпки сега, но очаквам и от теб да направиш такива в бъдеще. И когато другият не го направи - разочарование. Често попадам в този казус, но грешката си е моя.
 12. Снощи бях на 2 различни почивки - 2 различни съня. Интересното при втория е, че мъжът ми (бяхме с него на почивка) ми припомняше 'спомените' от цялата предходна седмица от почивката. Нещо от сорта: ние предната седмица не бяхме в това бунгало, а беше едно друго и т.н. с описание. Най-интересното беше, че описвайки ми детайлите от луксозното бунгало, полека-лека тези 'спомени' се 'възвърнаха' и реално изживях (на бърз каданс и тях) и си 'спомних' за 'предходната' седмица и другото луксозно бунгало. Не ми се беше случвало до сега точно това. На сън съм си припомняла друг сън, или съм се ориентирала в градове въз основа на стари сънища - това, да, ок. Обяснявала съм стар сън на друг човек, докато сънувам - това, да, ок. Но друг да ми обяснява и на база това да си 'спомня' - за първи път ми се случва. Много ясно, че не ми се ставаше от сън - все пак бях на 2 различни почивки, едната от които повече от 1 седмица. Със сигурност имам нужда от истинска почивка
 13. User123

  "Мистични истории"

  Моята история няма такива сатанински окраски. Слава Богу. По-скоро странно явление. В спалнята се появи светлина, по-близка до луминесцентната, не хомогенна, малко като облаче от светлина, но имаше по-ярки и по-тъмни ивици (така както тъканта има жили и не е хомогенна - по подобен начин и тази светлина -като светеща тъкан). Нямаше видим източник на тази светлина. Като размери някъде 15 см височина и 35 см дължина. Мъжът ми тогава беше сам в спалнята. Наблюдавал я е около 30 мин и дойде да ме извика. Видях я и аз. Запалих лампата, загасих я, но светлината си беше там. Взех една свещ, която преди е горяла с благодатния огън. Минах мястото и светлината изчезна. Странно е. Ние се бяхме скарали с мъжът ми и странното е, че тази светлина ни 'сдобри'. От тогава не сме се карали така жестоко. Просто обсъждаме противоречията по между ни.
 14. User123

  Отчаянието и силата?

  Според мен не е точно отчаянието, а преумора и ако някой те ядоса. Да, при мен се усилва психичната сила, ако някой много, много ме ядоса. Реагирали са: стъкло, електричество. Сега вече съм много, много предпазлива. Относно втората част - не телепатични сигнали, а при мен е интуицията (макар, че аз го наричам - 'да надникна в бъдещето'). Това е като едно допълнително сетиво, което се усилва в момент, в който ти трябва. Например: за една моя операция. Някъде 3-4 дни преди нея 'надникнах', защото бях много притеснена. Преди операцията инструктирах точно анестезиолога за всичко. Питах го: Колко време отнема принципно? Той ми отговори: около 30 мин. Казах му: Не, от сега да знаеш, че ще ме държиш под упойка час и малко. Няма да е половин час. Обясних му и други подробности, за една вена, къде минава и как хирурга трябва да 'остърже' буквално вената, за да махне еди какво си и т.н. След операцията за кратко ми дадоха досието в мен: продължителност на операцията: 1ч и 5 мин. За другите неща - не питах, дали наистина е било така или не. След операцията, като ме посети анестезиолога - гледаше ме странно, стоеше малко от страни и побърза да излезе. Явно е длъжен да посети после всеки пациент. С една дума: да не ти се налага да попадаш в ситуации, където психичната ти сила и интуиция се усилват. Това са кризисни моменти. ПП Но все пак да си призная, че психичните сили са ми помагали. Да, много брутално беше. Човекът се беше изплашил (друг случай е това). Но ми помогна това. Онзи човек тотално си промени отношението спрямо мен и една лоша приказка не чух после от него. Не си позволи да ме ядоса по никакъв начин.
 15. Sabina78, задължително направи и антибиограма. Тя излиза от друг вид изследване на урината (не това, което си правила - PCR (ДНК) тест). Използвай случая да търсиш и микоплазми, че обикновено вървят комплект. Антибиотиците са лечението. Всичко друго са помощни средства. Успех!
 16. Интересно, че при мен е точно обратното. 'Обикновените' ми сънища са ярки и динамични, а по-специалните са 'поорязани' от детайлите чисто визуално, т.е. не са съвсем като 'обикновените', които са като картините от живия живот. Относно чувствата - не мога да намеря разлика. Може би при всеки човек е различно. Annie5, съжалявам, че не мога да помогна с тълкуване на твоите сънища.
 17. И аз съм се сънувала като мъж. Бях още момиченце и имах една поредица от сънища в различни нощи, да го наречем сънуван сериал, в който аз съм главният герой - мъж - полицай и ми се случват най-различни приключения. Вероятно съм била повлияна от полицейски филми, макар сега да не си спомням никакви подобни филми от този период. Не е нещо странно или необичайно. Наслаждавай се на приключенията. Ако се сещаш за тяхното тълкуване - тълкувай ги. Сънуването е благословия и едно от най-невероятните функции на мозъка и съзнанието. Аз всяка вечер заспивам с невероятно позитивно очакване какви ли приключения ще преживея вечерта.
 18. User123

  Царичина

  Точно в момента гледам едно видео с Елисавета Логинова публикувано в сайта новотопознание. Логически малко се разминават нещата: тя контактувала с висш разум (учителите) преди 28 години; този разум искал да се разкрие този прадревен първи човек; обаче после след 28 години (когато тя издава сега нова книга) се оказало, че този разум й казал, че целта била всъщност експеримент: хората да се доверят на този разум и да работят заедно. Прегледайте и вие видеото, но нещата сякаш започват да издишат. Тя се опитва да печели пари от това. Няма лошо. Друго също ми е много интересно (от чисто логическа гледна точка): ако тези учители наистина са искали да дадат някаква информация, защо информацията е подадена чрез стари знаци и различни древни писмености? Иначе наистина има нещо там. Но вероятно на този етап не е момента да бъде 'намерено'. А може и да не е точно там.
 19. Не зная дали темата е точно за този подфорум. Става въпрос за енергиите в тялото и за това, че не мога да си обясня някои неща. Малко предварителна информация: Аз усещам част от енергията, която преминава през моето тяло. Предполагам при всички хора е така. При мен дясната ръка е отдаваща, предполагам със знак плюс (ако трябва да правим някаква аналогия с магнит и електромагнитните полета). Лявата ръка е съответно приемаща, предполагам от там минава някаква енергия с отрицателен заряд. И на въпроса: случвало ми се е няколко пъти лявата ръка да започне да отдава енергия без съзнателно да съм я насочила. Просто някаква ситуация, разглеждам нещо или разхождам се, изобщо не мисля за енергии, ръце и т.н. и в един момент - Бам, активизира се и започва да излъчва. Случвало ли ви се е? На какво се дължи? Не успях да разбера причината и ми е любопитно. Ако е необходимо ще дам малко повече информация са съответните моменти, когато това се е случвало.
 20. Давам В църквата Света София в Истанбул, на основния етаж. На конкретното място нямаше нищо особено. Хората минават от там. Когато усетих тази активация на лявата ръка започнах да се оглеждам и гледах пода под мен. Но веднага привлякох вниманието на един охранител наблизо и отминах. (А между другото: в преддверието на Света София усетих страхотна положителна енергия. Обаче после разбрах, че там са намерили смъртта си много хора. Много тъжно.) Пак в Истанбул, не се сещам името на обекта, но някакъв султан е живял там отдавна. В съседната зала бяха изложени мощите на техния пророк Мохамед. Но активацията се случи в зала, от където минават много хора. Пак започнах да гледам. Имаше нещо дървено. Този път охраната се приближи ми даде да разбера, че ме наблюдават. А третият път беше още по-странен. Излизаме вечерта с една моя приятелка. Нейна роднина й се обажда по телефона и започва да й говори нещо (после разбрах, че й е гледала на кафе ... странно). Но в един момент, малко след началото на разговора се активизира пак лявата ръка. След края на разговора постепенно това отмина. Просто ми е любопитно. Слава Богу не ми се е случвало след това, защото малко се стряскам от такива работи.
 21. За контролирането, горе-долу мога да контролирам. Да, могат и двете ръце да отдават, ако контролирам. Не съм се 'тренирала' много, не съм отделяла много време за това. Например, отдавна демонстрирах на 2ма човека как мога да мърдам стрелката на един развален компас (с по-малко вода в него) само като си поставя ръцете до него. По-интересно ми е защо може сама да се активизира лявата ръка и един вид да обърна полярностите за момент. Някакви външни излъчвания от техника или от човек?
 22. Сидеров - имаше снимки на изписването им от клиника Щерев, която преди всичко е инвитро клиника. Има достатъчно други частни клиники само за раждане, но снимките им бяха от малкия вход/изход на щеревата клиника. Логично е, ако някой е правил процедура там, да има пълно доверие на лекарите и да им се довери и за раждане. Финци - човек от тази гилдия ми каза, че не е биологично негово и това не е тайна.
 23. Просто малко уточнение, за да не се ширят митове и легенди за биологичните възможности след определена възраст. За Мария Илиева на 40 г е възможно. За Бриджит Нилсен на 54 г- не, или е замразила яйцеклетки (макар, че технологията е относително нова) или е ползвала донорска яйцеклетка. Шансът да е нейно биологично дете е изключително минимален. За мъжете: Волен Сидеров - инвитро, т.е. асистирана репродукция. За Ицко Финци - не е биологично негово доколкото съм чувала, просто партньорката му е на 35 и нещо и е забременяла от донор, предполагам пак асистирана репродукция. За жената пределната възраст е 40, при добър късмет 45. При мъжете не зная точно. Все още медицината не е чак толкова напреднала, че да ние да си определяме периода на фертилност.
 24. Ники_, много хубав пост. Мисля, че принципно нещата са точно така. При мен обаче ситуацията е малко по-различна. Аз много рядко сънувам лоши сънища. Нещо от сорта един път на година. И преди няколко дни сънувах лош сън, но го пренебрегнах и съжалявам за това. Отдадох съня на това, че ми се мярна някаква статия, че малката дъщеричка на шест-кратния шампион по плуване на САЩ се е удавила. Съня в резюме: участваше майка ми (нея много рядко сънувам също и май само в предупредителни сънища като се замисля сега); имаше един инцидент, аз реагирах и веднага вдигнах детето ми от водата и всичко беше наред. Казах й в съня: "Няма да ти го давам да го гледаш вече". Еми, стана инцидент с котката ми. Аз я обичам като мое дете, просто не ми е биологично дете. Майка ми е присъствала. Сега искам да си взема котката в къщи обратно, но всички са против, защото синът ми е още бебе. Мисля, че горният сън е точно предупредителен. Не искам да става втори инцидент. Само не зная как ще се преборя с всички останали. Само да допълня, че лошите ми сънища са винаги предупредителни. С какъв акъл пренебрегнах този сън - направо не зная.
 25. Месоядец съм, че и пушач. Преди изключвах месото от моето меню за 3 месеца през лятото заради жегите. Но повече от 3 месеца без месо не мога. Плакала съм понякога като готвя месо, с глас и със сълзи, обаче после... Явно на този етап не мога без месо.
×