Jump to content
Порталът към съзнателен живот

nitsa

Участници
 • Общо Съдържание

  17
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

2 Следващи

За nitsa

 • Рожден Ден 06/25/1981

Метод за Връзка

 • AIM
  denitsa777
 • ICQ
  0

Профил Информация

 • Местоположение
  tyk i sega;)
 • Интереси
  interesni
 1. nitsa

  Самотата

  Самотата приключва, когато я приемеш )
 2. mnogo po-golqmo ot na6eto, te sa iskreni i govorqt s o4i
 3. днес и в тази сфера не е важна опаковката а съдържанието
 4. Привет! Стрес значи ) Ами познато приателю, но нямя да ти разказвам за моятя работа, че ще разбереш какво наистина значи стрес! Не се замисляй много върху стреса, това стресира допълнително, разхождай се по-често, излизай с приятели и разговаряй с тях за всичко, което ти хрумне, напивай се понякога, релакцирай без да правиш нищо...Имаш ли проблем, решавай го сам, неможеш ли-имаш приатели!!
 5. http://www.smileacademy.ru/philosophy.htm А този, който цени музиката винаги успява да вникне в ритъма и независимо дали е в неговият стил или не и да я усети и разбере!
 6. Нима очарованието на близостта не е именно в това да видим отблизо всичките си недостатъци и най-важното д ги обикнем...Неможеш да обичаш околните искрено, ако първо не си се научил да обичаш себе си.
 7. nitsa

  Мисъл за деня

  Да Любовта е тази истинска причтелка, която ни прави красиви и щастливи...Но човек дори и сам, без любим човек може да носи в себе си любов, да е изпълнен с нея и да я раздава с пълни шепи, на този, който е готов за нея, бил той приятел, брат, родител, колега или дори котка!
 8. Страхотен ден! Имах ужасно много работа и се прибрах скапана, сблъсках се с доста трудности и пречки днес, но това не успя да сломи вътрешното ми усешане за хармония, спокойствие, любов и щастие! И радост от живота... Знаете ли, напоследък доста често срещам изключително много млади, но ужасно намръщени хора, нелюбезни и изпълнени със злоба, надменност и завист, съвсем безпочвени! Хей хора, усмихнете се! Живота е прекрасен и го живеем само по веднъж, а чесовникът не спира-батериите му немогат да се подменят. Защо не се усмихваме по-често! Защо не започнем да бъдем малко по-любезни, дружелюбни и контактни, зашо не започнем да си помагаме по-често и по-често да ставаме в автобуса, когато видим възрастен или дете! Да знам, всички още от сега сме доста изморени, птедтупани с грижи, изнервени и стресирани, от всичко с което ни предстои да се преборим...Трудно е да, но всички хубави неща стават трудно и защо не си позволим, макар и труднен, животът ни поне да е изпълнен с усмивки.. Нима не трепва сърцето Ви, когато някой на спирката или в магазина просто мило и искрено Ви се усмихне...Усмихнете се и Вие, усмихвайте се често, прегръщайте приателите си, а и не само тях по-често...Прегръдката е вълшебна, от приател, колега, любим, родител...тя просто те стопля.. Отвръщайте и на грубостта с усмивка и тогава сте победители. Напоследък всеки ден както ви казах се сблъсквам с доста студени хора...Те просто не умеят да са други вероятно...Забелязали сте предполагам как поняога само от един поглед ти става неприатен даден човек, усещаш студ, тревожност, страх и коварство...Тогава просто се стягам и издигам невидима стена около себе си, която мисля доста ми помага...Хората са свикнали да изливат негативната си енергия върху околните! Е на мен ми омръзна да съм попивателна и за това им се усмихвам и продължавам смело напред, непозволявайки на тяхната мрачност да ме обхване! А нима когато сме мрачни денят ни е по-хубав, или просто има хора, които са 'енергиийни вампири' или незнам как точно да ги нарека... Да черно и бяло във нас се преплитат, във неделим кръговрат!!! А живота е пъстроцветен и великолепен
 9. nitsa

  Егото

  Всеки има его, което е на някакво ниво...супер, но да не преминава в тотален егоизъм. Както беше казал някой;"Ако има нещо по-важно от моето Его, да се намери и разсреля"
 10. nitsa

  Мисъл за деня

  Неможеш даочакваш околните да те разберат, преди сам да си разбрал себеси Пък и макар и най-близки приатели, ниехората все пак смес подобни, но различаващи се разбирания
 11. nitsa

  Превратностите в живота

  Можете ли да кажете поне за едно бебе, че няма душа? Не се раждат всички те чисти и невинни? Да вероятно е нещо като.."Предай Нататък.."
 12. Азвярвам вмълчаливата любов, без дми, без красиви обещания, без упреци, без молещи уста... ...аз вяврвам само в нямото страдание, в сподавения порив на кръвта! Очи, в които погледа не гасне, докосването нежно на ръъце - от клетви, от несдържан плач по-ясно говорят на човешкото сърце... Знаещ липеента "Ръцете ти"...? Много показателна за темета!
 13. Жена, която е останала с мъжа си, макар той да я малтретита за мен е слаба и безволева!!! Защото, това коетотя е преживяла и преживява, впоследствие се отразява на децата и и околните в бъдещият им живот...и то негативно. Нима побоищата са израз на някакъв вид извратена любов или нескривани комплекси?!
 14. Предполагам хората сме доста по-често харесвани, когато сме истински и първични, без превзвмки и пози, без фалш и подмазване...макар несъвършени и пълни с недостатъци всяко истинско нешо има своята притегателна умайна сила, на която неможеш да се противопоставиш...
 15. nitsa

  Усещания!

  Невероятни снимки Можеш да вдишаш сякаш дори и от снимката студеният, свеж въздух...да усетиш уханието на цветя и треви и да се слееш с дивият и нежен дух на конете.. А представете си да сте там, яздейки на воля и без посока... Незабравимо...аз съм го правилаи си заслужава!!!
×