Jump to content
Порталът към съзнателен живот

djuli

Участници
  • Общо Съдържание

    16
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

djuli's Achievements

  1. благодаря Маги , засега съм я свалила
  2. зная зададох въпрос ще започна ли работа, която ми харесва, сега въпросът ми съвсем друг.
  3. Момичета моля някоя от вас да ми хвърли карти. Ще започна ли скоро работа. Много моля!
  4. Благодаря Маги, аз квалификацията я имам, това е специалността ми. Както и да е живота продължава и се надявам да намеря отново работа, която да ме удовлетворява.
  5. Благодаря ти Димитрина точно така е при мен изпуснах питомното,за да гоня дивото, но въпреки това отново смятам,че постъпих правилно. А на вторият ми въпрос може ли да хвърлите картите
  6. Благодаря Ceca, отговора ти е изключително точен. Имах работа, която харесвах, но напуснах въпреки това. Винаги съм искала да работя, като счетоводител и моя приятелка ме подведе,че ще си намеря със сигурност. С бившите ми шефове сме в много добри отношения, но не мисля да се върна там, наистина чувствам,че не трябва. Може ли да ми хвърлиш още веднъж:1, ще запазя ли приятелството си с тях? 2,Ще работя ли, като счетоводител? Благодаря ти много, направо съм изумена от точността ти.
  7. Здравейте може ли и аз да помоля да ми хвърлите карти таро. Прочетох за вас в дреамланд, имам регистрация тук от години, но не съм попадала в тази тема. Въпросът ми е ще започна ли в скоро време работата, която искам? Благодаря предварително!
  8. Сънищата могат да не означават нищо. Има 5 вида сънища: -случило се е нещо в миналото -ще се случи нещо в бъдещето -някакви наши стремежи, подтиснати и най-често подсъзнателни, намират отреагиране в съня -впечатления от ново място, нова случка, които са се запечатали в съзнанието ни -смесица от всички тези видове и се получава миш-маш Така че най-разумно е да не си губим времето в тълкуване на сънища, защото е трудно да определим от кой вид е съня, а в четири от разновидностите тълуването е ненужно. благодаря на всички за отговора.Сигурно сте прави, наистина съм много притеснена за бебето и може би това се отразява на сънищата ми. Не ми е първо раждане ,но бях по млада, а сега съм на 40 г. и може би затова съм притеснена. Постоянно мисля за бебето и се моля всичко да е наред. Отново много ви благодаря!
  9. помощ за разтълкуване отново раждане Тази нощ отново сънувах,че раждам.Родих много бързо, но в 7 месец. Когато го родих ми казаха,че е момиче,аз се бях подготвила за момче и много се зарадвах.Показаха ми го за малко,но по късно като го поисках не ми го дадоха.тръгнах да го търся и в кухнята на болницата ми показаха в нещо стъклено бебе.Аз малко по късно тръгнах отново да го търся и тогава ми показаха в една стая бебета едно,но то беше момче, аз им казах че съм родила момиче и тогава ми отвориха един шкаф с кухнески прибори и оттам ми извадиха едно бебе мъртво и казаха че е мое, но то беше някак особено, казаха ми че е по добре че е починало. Много плака и се мъчих. Много ме притеснява този сън защото наистина съм бременна и влизам в 7 месец.Много ще съм благодарна ако някой знае какво значи сънят ми.
  10. Опитвам се и да ти кажа ми се удава,но незная защо напоследък на моменти се чувствам като в дупка.По принцип съм весел човек със силна вяра ,че ми предстоят много хубави неща.Благодаря!
  11. Може и така да е сега като се замисля като че ли осъзнавах че сънувам.може би съм под напрежение защото не успях миналия вторник да мина на фетална кардиоехография и утре ще трябва да ида и съм много разтревожена дали всичко е наред.Много лоши неща ми се случиха в миналото и вчера беше рожденият ден на съпруга ми който почина преди 6 г. и след него почина и баба му и свекър ми които много обичах.Дано е така и повече да не се случват лоши неща,че още не мога да се съвзема.
  12. Тази нощ отново сънувах лош сън.Сънувах че гледам синът ми как си играе на криеница и изведнъж побягна и пресече шосето като мина под един спрял тир.След това се качи на един вагон и се скри там.След това брат му ми каза,че е в болница със счупен крак и му е сложен пирон при операцията.отидох там и го видях да лежи.След това се видях че с много хора сме в един двор на учреждение и шефа ми ,много странно облечен ми даде да направя списък за получаване на някакви допълнителни пари. Мона ако си тук моля отговори ми ако можеш да разтълкуваш съня ми.
  13. незная дали успях на лични да ти отговоря,днес намерих този сайт и още не мога да се ориентирам за което се извинявам
×
×
  • Добави...