Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Equester

Участници
  • Общо Съдържание

    7
  • Дата на Регистрация

  • Последно Посещение

Equester's Achievements

  1. Моля, ако някой има възможност да ме насочи към специалист по РЕГРЕСИВНА ХИПНОЗА в град Варна, Добрич, Бургас...където и да, само да е възможно близо до Балчик. Ходя на психотерапефти, които нищо не знаят, нищо не правят, само ме тъпчат с лекарства, от които състоянието ми определено не "розовее". Ако е наложително - ЛС, или skype - garrett882. Благодаря предварително.
  2. Има ли вероятност, ако в минал живот съм направил нещо,каквото и да било, да си плащам СЕГА, разбирай в "сегашния живот".Ако да, моля за вашите предложения какво може да се направи по въпроса, за да се отърве човек от подобни проклятия. Благодарим предварително. PS: Вярно ли е, че хората използвали само 5% от мозъка си ??
  3. Добре...имам познати и приятели, бидейки на моите години или по-големи, които са в пъти по-...опитни (ментално нали) от 30 годишни практикуващи. Е, може и да преувеличавам, просто искам да кажа че едва ли ако ми навреди нещо нема да могат да ме...поправят. Не за друго, просто вече ми писна да съм енергиен донор на разни сукубуси, некви пичове от на Лорд Мардук колектива, и други подобни...същества. Просто ми писна да ми помагат, трябва да се науча сам да си спасявам задника. Освен това, когато ме помолят МЕН за помощ, на мене ми е бедна фантазията какво къде как и т.н. да правя. Единствения ми интерес е окултизма - незнам как изведнъж ми хрумна да се занимавам, но поне този ми интерес се е задържал в пъти повече от колкото някоя друга занимавка. Между другото някой може ли да ми даде инфо, ако трябва ЛС, за Астралното ниво? А и верно ли че когато сънувам че умирам, после ей така от нищото се съживявам (като в комютърна игра), води до метаморфоза? Ако да, може ли малко инфо? ПС: Много се извинявам ако ви се струвам нахален, нагъл направо, но просто прекалено много ми е натровена душата, и направо като побъркан се ровя из нета за въпросното инфо за което питам.
  4. ОК то в края на краищата излезе че не съм имал депресия а просто не ми бяха затворили енергийните канали и от там нещо ме е треснало... Та въпросът ми за третото око си остава. Аз съм пробвал не малко упражнения обаче не става. Как, какво да направя за да го отворя някой ако може да сподели ефективен метод (знам знам, при всеки човек е индивидуално, но все пак...), ще мина една голяма крачка напред. Благодаря предварително.
  5. Третото око Здравейте. Можете ли да ми помогнете със съвет или упражнение за отваряне на третото око? Имам и един въпрос (знам че не е по темата но все пак...) Възможно ли е с магия да си премахна шибаната депресия ??
  6. Здравейте, Ще ви затрудни ли да ме посъветвате някакво упражнение за по-добра концентрация по време на медитация? Бяха ми препоръчали да гледам пламъка на свещ известно време, после да затворя очи и да се опитам да уголемя образа, останал в съзнанието ми. Не мисля че ми помага. Опитвам се да влизам в Алфа нивото, всичко става идеално просто перфектно, с никоя друга медитация не съм постигал такъв ефект, но просто ми е много трудно да се съсредоточа, постоянно ми минават разни спомени от деня, или просто мисли. Надявам се да ми помогнете.
  7. Може ли някой да ме насочи към специалист по регресивна хипноза в град Варна? Ще съм много благодарен.
×
×
  • Добави...