Jump to content
Порталът към съзнателен живот

Daisy8

Участници
 • Общо Съдържание

  9
 • Дата на Регистрация

 • Последно Посещение

Профил Информация

 • Пол
  Жена

Последни Посещения

2568 посещения на профила
 1. Здравейте, Виждам, че в този форум много хора редовно си тълкуват сънищата и си помислих , че може би някой ще може да ми помогне да реша как да тълкувам един мотив ,който сънувам почти всяка нощ :Храна.Сънувам , че ям или , че има подготвена храна за мен или в най-различни ситуации и места си похапвам.Понякога просто знам ,че там където съм има храна за мен.Местата , ситуациите , обстоятелствата всеки път са различни .Едно и също е само това че има храна или поне аз задължително си мисля за храна.Търся храна.Констатирам дали наблизо има или няма храна за мен задължително, или ям.Не съм на диета и през последните няколко години не съм била , като изключим житния режим през март. Не зная дори дали е хубаво или е лошо. Дали има значение за финансовото ми състояние или просто означава ,че трябва да очаквам ядове? Ще съм благодарна, ако някой може да ми даде някаква идея как да тълкувам това.
 2. Знаете ли дали се играе Паневритмия в Добрич? Кога и къде? Благодаря предварително.
 3. "Билковите рецепти на България.Вълшебствата на народните лечители.Ванга.Петър Дънов.Петър Димков" НЮ МЕДИА ГРУП ,София , 2007
 4. Предлагам ви следната публикувана билкова рецепта,която според автора на книгата е рецепта на Петър Дънов: Запарват се 5 грама чубрица/в повечето магазини се продават разфасовки по 10г. които може да раздерите на две/ за 40 минути в 500 грама вряла водаПие се 3-4 пътеи дневно.Стресът би трябвало да изчезне за 3 дни като се укрепва и нервната система. Ще съм благодарна на chuchupei ако ми разкаже с повече думи какво точно има предвид. Бихте ли посочили източника.
 5. Съгласна съм с теб.Стигнала съм по свой начин до горе долу същите изводи.В забързаното ежедневие понякога така се увличам, че забравям накъде съм тръгнала. Хубаво е че има хора като теб Донке и форум като този.От друга страна не съм спряла да търся и други начини да се справям с проблемите.За сега само експериментирам по малко.
 6. Относно психичните причини- Много хора намразих и от много се отвратих, такива с които работя и живея.Четох нкъде , че човек трябва да си оправи отнощенията с хората за да оздравее. Дали се дължи на проблеми в общуването-не зная,но може би ако се опитам да направя живота си по-добър и по-красив, това ще ми помогне да се излекувам.Успех на всички.
 7. Преди няколко нощи сънувах странен сън.Дъщеря ми имаше температура . Сложих й термометъра и докато седях до леглото й и чаках да мине определеното време за да разбера колко е висока температурата съм задрямала.За няколко минути /1-2/ , или секунди...не знам точно.Но сънувах ясен и силен мъжки глас който ми каза "Ела при мен".Тонът беше спокоен, но такъв на който не можеш да не се подчиниш.Събудихсе.Уплаших се от неизвестността.Ако не се бях събудила кой знае къде щях да отида.Смътно си спомням че и друг път съм сънувала това, но беше много неясно и като в мъгла и гласът беше по-тих.Реших че може би е време да си отида от този свят ...и дори се замислих ако знаех че това са последните ми дни- как бих ги прекарала. Някой сеща ли се как може да се тълкува такъв сън?
 8. Моето дете се страхува от една учителка в детската градина. Заведох я в детската градина за пръв път и с голямо желание . на третия ден започна да плаче и не искаше да ходи вече.На четвъртия -когато тази учителка се приближи до нея тя започва да трепери и да плаче.10 дни боледува.През тези десет дни започваше да плаче всеки път когато се споменаваше ходене в детската градина. Заведох я отново.На втория ден се случи въпрэсната учителка.Докато я събличах започна да плаче и да повтаря "искам само мама да дойде" .После зарови лицето си в полата на учителката и продължи да повтаря "искам само мама да дойде"... Учителката твърди че не е забелязала детето да се страхува от нещо , детето се чуствало добре , било спокойно , било послушно и само аз съм се притеснявала ...всичко друго било нормално.
 9. Здравейте, Наскоро 3-годишно дете ме попита защо хората се женят. Аз не можах да отговоря /просто сдъвках нещо/... И не защото не намерих думи , които да са разбираеми за нея , а защото наистина за мен брака няма смисъл. Той се сключва единствено за да "не се сърдят родителите" и за да няма отрицателно отношение към детето - ако родителите живеят без брак. Тези причини тя не би ги разбрала. За пореден път се убедих, че децата с техния "простичък " начин на мислене стигат до истината много по -лесно от възрастните без предубеждения , без страхове "какво ще кажат хората". Помните ли приказката "Новите дрехи на царя" ? Бракът ограничава свободата . Не мога да взема решение какъв хладилник ще купя например, ако не бях женена просто щях да вляза в магазина и да си избера. Бракът носи със себе си безброй задължения-да изпереш, да наготвиш, да почистиш, да преглътнеш мърморенето понягога... Не се сещам за нито едно положително нещо в брака. ...Но трябва да призная и че в момента не виждам смисъл и в едно съвместно съжителство и официален брак като моите ... Дори да приема , че партньорите в един брак имат различни разбирания и всеки е свободен и т.нар."женски задължения " не съществуват т.е. това са неща които трябва дабъдат свършени и партньорите трябва да намерят подходящо решение-кой и как ще ги свърши... Дори и тогава не бих открила смисъл в брака.
×